daewoo je napisal/-a:No nej še jst dodam svoje,
Na forumu sem kot vidte nov član in se mi zdi, da odkar ga spremlam, mi je nekak bolš (glede prometa in predpisov, avtov in to), ker vem, da se lahko na vad obrnem, kadarkoli, za karkoli.
Sm se učlanu, na mobisux in se mi zdi čist poden, tam ljudje ("izkušeni, starejši"), ob nekem res osnovnem vprašanju, npr.kaj dela akumulator(to sm si izmislu), je folk kr zabiu pa reku ha kolk si neumen, da ne veš... bla bla bla uglavnem, tuki lahko s kakršnem koli uprašanju uletiš, pa boš sigurno dobil kvaliteten odgovor(po večini), pa če je še tolk osnovn, pač vsi ljudje se ne spoznajo na zadeve, tko k kdo drugi, zato so prosili za pomoč...
Uglavn mal sem zašel, jst bi se rad zahvalu vsem tuki na tem forumu, za vse informacije, izkušnje, voljo in domačnost, ki jo ustvarjate, ker mi to res veliko pomen, da si md sabo pomagamo...
lpb
PhoenixX je napisal/-a: edin zensk manjka, ne vem...a se res tko mal zanimajo za avtomobilizem....po mojih izkusnjah ne bi rek, ne vem.
[YuGo] je napisal/-a:Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.
Včasih so res bedne stvari tu gor, kot recimo neke ankete, ki so čisto mimo, do pametnih drag racerjev (doma imajo najbrž BMX in novi NFS), itd.
lp
Nu-NRG je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.
Včasih so res bedne stvari tu gor, kot recimo neke ankete, ki so čisto mimo, do pametnih drag racerjev (doma imajo najbrž BMX in novi NFS), itd.
lp
Imas moj glas, podpis in stempl.
Dejansko je tko .. sem opazu da zmeri vec kreganja, pluvanja, brezveznih in nepotrebnih debat. Tudi jaz zmeraj manj prebiram forum. Zdele nazadne je blo kar ene tri dni brez da bi pogledu ..
Zorqon je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:Vseh novih članov le ni treba v isti koš metat, se pa strinjam s tem, da je kvaliteta foruma upadla, tudi jaz vse manj brskam po forumu.
lp
Imas moj glas, podpis in stempl.
Dejansko je tko .. sem opazu da zmeri vec kreganja, pluvanja, brezveznih in nepotrebnih debat. Tudi jaz zmeraj manj prebiram forum. Zdele nazadne je blo kar ene tri dni brez da bi pogledu ..
se popolnoma strinjam![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov