Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Pe mar 05, 2004 4:09 pm

fric je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:kvaliteto ma pa res hudo, tko da upam, da bo čimprej dobu papirje

Jih noče! Ima dovolj dela z raznimi dirkalnimi varjantami, da se mu j?be za tistih par loncev, ki bi jih zaradi tega več prodal. Tudi kupcev naS je dosti takšnih, ki se na papirje požvižgamo.

Ni res da jih NOČE!!

Je dal vlogo na Lpp pa že en let traja pa še niso odgovora poslal :wink:
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Pe mar 05, 2004 4:50 pm

jst mam na twinotu DeVitota pa sm naredu tehničnga brez problema...KER sm mu reku d nej mi nardi auspuh, k normalno gode, k ga pa fejst zahodiš nej da pa rezko pa "kao" hudo štimo ven...in mi ga je naredu za 42k sit...po dveh letih ropota tko k na začetki rustanja pa tud ni nobenga....j meu kolega -cresh- powerfula na megani 1 let pa pou al 2 pa j blo vse prerustan pa ropotal k pr norcih!!!! men je DeVito zakon, drugi pa Že veste za sebe.... :P

monaco
Nov uporabnik

Napisal/-a monaco To maj 11, 2004 8:33 am

Pravkar sem se pogovarjal z mojstrom da bi mi naredil izpuh Devito za mojga BMWja. Zadeva se lahko tudi homologira, ti zrihta potrebne certifikate, toda zadeva stane. Naredil je že veliko izpuhov, pa pravi da ni bilo nobenih pritožb, da kdo ne bi prišel skozi brez papirjev. So pa tudi že kakega homologirali, ker je lastnik vztrajal.

Cena je cca 45k za izpuh iz rostfreia, športnim polnilom, argon zvari in fi90 zaključkom.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To maj 11, 2004 8:51 am

monaco je napisal/-a:Pravkar sem se pogovarjal z mojstrom da bi mi naredil izpuh Devito za mojga BMWja. Zadeva se lahko tudi homologira, ti zrihta potrebne certifikate, toda zadeva stane. Naredil je že veliko izpuhov, pa pravi da ni bilo nobenih pritožb, da kdo ne bi prišel skozi brez papirjev. So pa tudi že kakega homologirali, ker je lastnik vztrajal.

Cena je cca 45k za izpuh iz rostfreia, športnim polnilom, argon zvari in fi90 zaključkom.

ko sem se nazadnje z njim pogovarjal naj bi bila cena za homologacijo po njegovo za 1 izpušni lonec 500k...

pa ne mislit da jaz nisem vztrajal ampak ni bil za to... jaz pa brez homologacije ne dam novega lonca gor :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To maj 11, 2004 9:03 am

PIKI je napisal/-a:jst mam na twinotu DeVitota pa sm naredu tehničnga brez problema...KER sm mu reku d nej mi nardi auspuh, k normalno gode, k ga pa fejst zahodiš nej da pa rezko pa "kao" hudo štimo ven...in mi ga je naredu za 42k sit...po dveh letih ropota tko k na začetki rustanja pa tud ni nobenga....j meu kolega -cresh- powerfula na megani 1 let pa pou al 2 pa j blo vse prerustan pa ropotal k pr norcih!!!! men je DeVito zakon, drugi pa Že veste za sebe.... :P

powerful ma dve leti garancije...nej ga menja če je luknjan...tut sam ga mam...very good za ta denar bi reku...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff To maj 11, 2004 9:34 am

Jaz mam tudi powerfula (celoten iz inoxa) ampak ga bom prodal :wink:
Po letu dni še je vedno kot nov ampak mi je nekam preveč odprt pa rad bi mel dva rora, ta pa je ovalni enojni (lahko vidite v avtogaleriji) :D
Drugače pa sem zadovoljen z njim, ampak sem se ga naveličal :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr maj 19, 2004 11:12 am

Mene pa zanima, kje točno se nahaja tale Devito!? Neki bi rabu, pa bi se šou rad zment če se da pri njemu naret :wink: ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če maj 20, 2004 5:07 pm

Alo!? Noben ne ve kje dela Devito??

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 20, 2004 5:23 pm

prideš iz obvoznice in potem na 2 semaforju desno. pri semaforju spet desno potem pa čez 1 kucl in naprej do tam,ko ima en na levi eno obrt oz. skoz nekaj žagajo... v tisto ulico zaviješ in čisto do konca... oz. če ne najdeš: tista ulica ko vidiš na koncu un velik zelen kontejner
SlikaSlika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če maj 20, 2004 5:27 pm

Aha... bom poskusil najt, damo kateri izvoz iz obvoznice že :lol: !?

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 20, 2004 5:37 pm

sporty je napisal/-a:Aha... bom poskusil najt, damo kateri izvoz iz obvoznice že :lol: !?

lj vič-dolgi most
SlikaSlika

monaco
Nov uporabnik

Napisal/-a monaco To jun 22, 2004 12:56 pm

Zdaj imam pa že dober mesec DeVitona na avtu.
Rostfrei, aragon zvari, kao športno polnilo. Pač po njegovih besedah "tabolšega". Ko sem prišel tja je rekel, da je za moj avto cena 60 jurjev za tega, ko pa sem mu povedal, da mi je zadnjič obljubil, da ga bo naredil za 45, je pa rekel, da naj bo, samo za druge je 60 :)

Montirat me je poslal v Vrhniko in rekel, da bo montaža prišla še 2 jurja. No prišla je 6 jurjev + ddv!!!

Izpuh je zelo lep, vendar nad glasom nisem preveč navdušen. Pri nizkih obratih 2000-3500 ima zelo globok in grmeč glas (močan glas, vendar ne glasen), pri višjih obratih se mi pa zdi, da ni glas nič drugačen kot je bil prej, ni bolj "športen ni".
Tako da je med vožnjo to bobnenje kar malo moteče, takrat ko bi želel glas, ga pa ni.
Morda je to todi kaj posledica tega, da sem mu rekel, da hočem lep glas vendar ne glasen. Skratka kar malo sem razočaran. Še vedno pa je boljše, kot pa da bi dal 38 jurjev za navaden jeklen ponaredek izpuha.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov