Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To mar 02, 2004 11:29 pm

To z brisalci se je men tud dogajal k sm parkeru mislm da pred centrom vlade za informatiko. To je na trzaski med cornerjem pa elesom. :x

Uporabniški avatar
mcLaren-F1
Nov uporabnik

Kaj nardit?

Napisal/-a mcLaren-F1 To mar 02, 2004 11:47 pm

Najbolš ti je odgovoru tale xyz, tud jest mislim, da bi si mogu kupit puško.
L.p.
Mc Laren
P.S.
Imam nov avatar-prosim za komentar.

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Sr mar 03, 2004 9:35 am

men se je to zgodilo blizu inštituta jožef štefan. Nasproti potoka
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 03, 2004 9:55 am

Počakej, da vidiš kdo to dela, pol pa počaki, da vidiš kaki avto ima in mu naredi isto, poleg tega pa vzemi še cegu in nanj priverži listek z napisom "Milo za drago", pa mu ga vrži v avto skozi sovozniško stransko steklo. Pomoje da se bo mal premislu, preden bo naslednjič hotu kej podobnega delat.

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Sr mar 03, 2004 10:03 am

nebivedu je napisal/-a:Počakej, da vidiš kdo to dela, pol pa počaki, da vidiš kaki avto ima in mu naredi isto, poleg tega pa vzemi še cegu in nanj priverži listek z napisom "Milo za drago", pa mu ga vrži v avto skozi sovozniško stransko steklo. Pomoje da se bo mal premislu, preden bo naslednjič hotu kej podobnega delat.

Sej pomojem da un k to dela nima avta!!!
Ali pa ma kakega jugota, ki je vreden 5k!!!

Jaz mislim da najbolj da ga posnameš, pa prijaviš kapsem... Ker če greš tepst, razbit avto, ... Ne bo nič od tega razen lastno zadovoljstvo in kaka tožba proti tebi...
Pol pa že stožiš stroške za popravilo avta... Kar pa tudi ni 100% v tej naši preljubi slovenski zakonodaji...

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Kaj nardit???

Napisal/-a BojanI Sr mar 03, 2004 10:07 am

bsmuk31 je napisal/-a:Ucerej sem su zutrej ob 8.00 na fax in ker ni blo nker placa za prkirat sm pustu avto ob cesti na eni stranski ulci, kjer vsi parkirajo.
Ob 11.00 pridem do avta pa sem mel brisalce na gor, gumo spusceno in opraskano havbo. :shock: Pa pogledam avto zravn mojga in vidm isto :? .
Dons pa grem za foro pogledat, ce ma ker avto, ki je tam parkiran tud spusceno gumo in jo je res mel.
Mislim, da to dela kaksen lastnik okoliske hise! :x
Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, a naj ga en dan pocakam, da vidm kdo je in ga fajn pref..am, al nej vzamem kamero in ga posnamem in pol klicem policijo?

Živjo !

Neki se morš zavedat, da tipi, ki to delajo dnevno prebolevajo travme v zvezi z parkiranjem okol svoje bajte, bloka al karkoli že. Puške, brce in podobne stvari ne bodo rešile ničesar, če boš mel srečo te bo tist tožu, pa boš ti nasankal. Situacija v LJ je glede parkiranja katastrofalna. Jest čist zastopim ljudi, ki se dnevno vozjo v LJ da jim glih ni do tega, da bi vsak dan plačal parkplac, po drug stran pa tud zastopim (strinjam se pa z njimi ne) tiste, ki svoje travme zarad zaparkiranega vhoda izkazujejo s farbanjem in ostalim označevanjem. To je pač Ljubljana. Če mene vprašaš, poišči si parkplac, ki bo varen, drugega izhoda ni. Sam osebno avta NIKOLI ne pustim drugje kot le na označenem parkplacu, preveč dobro poznam to situacijo (razbita šipa pred svojim blokom !! ).
Pa velik sreče v prihodnje, glede iskanja parkplaca.

LP, Bojan

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr mar 03, 2004 10:11 am

Men se je pa že dvakrat zgodil da me je pred faksom nekdo poprasku po desni k sm bočno avto parkiru, lepo parkiru, lep avto moj swift. In kaj more bit zahojenmu modelu/blesavi pički da ti butne u avto, tko da ga prestav, pa ti ne da listka al pa kej. Jst bi si najrajš not kamero naštimu pa ga pol poisku pa mu zbrcu avto.
Sam to kar pa ta model dela je pa res preveč. To more delat en tak zahojen kmet po duši, čeprov žvi u mestu, res tak kmet k tko blesavo po kmečko razmišla. Tožt ga nimaš kej kr je tok neumn da to ni dobr, spravu se bo še na kej tvojga, sploh ni treba da zve kdo si. Počakaš ga, pa ga uprašaš: a je ta avto vaš, kaj delate tukaj? Pol mu pa razbiješ pičko pa najbolš še s kakim kolegom, pa tista: TO SE NE DELA bi pasala zravn. Ne res, k top je pa 2MAaČ. Men se je kr snel k sm to vidu, WAAAAAAAAAAA :evil:

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Re: Kaj nardit???

Napisal/-a HMX Sr mar 03, 2004 10:24 am

Za potokom za IJS :?: :!: :?:

U Fakk! Tam jaz vedno parkiram, ker na IJS ni več placa, čeprav
mam dovolilnico pa ne vem kaj še vse. Bo treba malo bolj pazit!

Samo naj proba...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr mar 03, 2004 1:10 pm

En velik kondenzator pa napeljes na vse kovinske dele (jap kovinska barva rula). Med voznjo se pizdarija nafila potem pa samo premaknes zico na sasijo. Kr naj se dotakne. Prides do avta pa bos tocno vedu kdo je .. ker bo sezmer tm lezu .. pa verjetno se sosedni avto razbil ker ga bo odbil. Pizde corave.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr mar 03, 2004 1:36 pm

Nu-NRG je napisal/-a:En velik kondenzator pa napeljes na vse kovinske dele (jap kovinska barva rula). Med voznjo se pizdarija nafila potem pa samo premaknes zico na sasijo. Kr naj se dotakne. Prides do avta pa bos tocno vedu kdo je .. ker bo sezmer tm lezu .. pa verjetno se sosedni avto razbil ker ga bo odbil. Pizde corave.

Kaj pa če pride mimo kšna stara mama 90-ih let, ki se opoteka okoli luž in se ponesreči oprime tvojega vozila?

Še bolj bi se pa pomoje po glavi tolkel, če bi, ko bi bil na kavici po fax-u (oz. job-u) spoznal kakšno fletno lepotiško svojih sanj, ki bi te rada naslednji dan presenetila in te počakala, v mamljivih pozah, naslonjena na tvoje prevozno sredstvo...

:roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr mar 03, 2004 2:05 pm

HORSE je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:En velik kondenzator pa napeljes na vse kovinske dele (jap kovinska barva rula). Med voznjo se pizdarija nafila potem pa samo premaknes zico na sasijo. Kr naj se dotakne. Prides do avta pa bos tocno vedu kdo je .. ker bo sezmer tm lezu .. pa verjetno se sosedni avto razbil ker ga bo odbil. Pizde corave.

Kaj pa če pride mimo kšna stara mama 90-ih let, ki se opoteka okoli luž in se ponesreči oprime tvojega vozila?

Še bolj bi se pa pomoje po glavi tolkel, če bi, ko bi bil na kavici po fax-u (oz. job-u) spoznal kakšno fletno lepotiško svojih sanj, ki bi te rada naslednji dan presenetila in te počakala, v mamljivih pozah, naslonjena na tvoje prevozno sredstvo...

:roll: :roll: :roll:

Napisem na avto .. dotikanje vozila na lastno odgovornost! Res .. pocasi bo treba presaltat na drasticne ukrepe .. sicer pa folk nic ne gleda kaj ce se drugemu kaj zgodi. Vsi samo nase gledajo .. zakaj pa jaz nebi gledal nase? :cry: Tkolk za razmislk ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr mar 03, 2004 2:20 pm

Če bi se kaka babica s srčnim spodbujevalnikom dotaknila tazga avta bi ji pomoje pršlo, pa za 50 let bi se pomladila, če bi pa kaka mlada se dotaknila bi bla pa takoj vlažna.

LP
Nebivedu

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 03, 2004 2:26 pm

nebuvedu: Lep bi bil ta svet, ja :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr mar 03, 2004 2:29 pm