Tale avto mi je pa ful hud. dons je test v delovi prilogi-na štirih kolesih..
A kdo ve a se ga da it pogledat k avto aktivu na viču? tm majo bl bedne poslovne prostore in nikol nimajo razstavljenega nobenga dobrga modela. Pa X3-ja bi tud rd vidu..
V sredo je model kupil 645Ci cabrio, črne barve, hud avto k svina. Ker delam na Avto Aktivu sem imel priložnost zadevo mal pobliže pogledat in je res super stvar. 333 KM pod havbo....hudo...
Ko dobim slike od tega avta vam jih naložim gor da se boste mal naslajal...
Ja moj fredn dela v Trtinu v avtopralnci in sm vidu šestko, petko, sedmko, X5, X3,.. zlo od blizu!!!!!Hudi avtočki zarad tega neki cajta nism mogu dobr spat!!!Baje so prodal že dve črni, eno modro pa eno zlato šestico ta tazlata je še vedno tam!!!HUDA JE!!!!! Aja za to tačrno kabrio pa me je klicu najo jo pridm pogledat pa žau nism meu cajta!!!
JAO modeli dans se furam sm vidu tega žrnga bemfliča kaj to dela sm na obvoznci pelu sm iz viča za njim pelm pa pelm pa prideva na obvoznico pa on na desnem pa su jst ga grem prehitet kao ful jack in kaj se mi pol zgodi on u izi stop na gas me prehiti pa sam piči miško mim kako pol sm ga dohitel sam je še mal pohodu kaj je šou 210 sto poto stari nism ga vidu pa zavije vn sm ga gledu na semaforju kaj to dela mrcina hudo ajde ______________________
NOS--> 4-EVER