M3 je napisal/-a:jah fantje gremo kej protestirat! jaz sem takoj za take stvari, pred parlament zapremo cesto pa burnoute, dragamo pa se dajemo kdo ma auspuh glasnejši!![]()
![]()
še malo pa lahko vsi skupaj pozabimo na tuning, styling pa na dišeče smrekice!
ule je napisal/-a:PREPOVED UPORABE DOLOČENIH NAPRAV ALI OPREME
72.člen
1. odstavek
Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav,ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladanja vozila (maska,slušalke,telefon,radijska postaja...).
3. odstavek
Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila,ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.
Da ne bo treba še muzike homologirat. Kako pa bodo vedli kaj je preglasno.....
Pugi je napisal/-a:- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.
Pugi je napisal/-a:Kapa neoriginalen radijo pa zvočniki... Pa notranja osvetlitev, alu tepihi, pedalke, mobitel stojala...
Js pa v jok... Shark ode, flipi odejo, avspuhi odejo, neonke odejo,... U, kapa reža na havbi??
Z vsem spoštovanjem do moderatorjev:
Peesda matrna pofuukana tem budalam, k bojo sprejel prvi odtavek!! j***m jim sve po spisku v usta, a so čist prfukneni akaj??! 100000, tok ne dobiš nikjer na svetu... In to za en bogi spojler... Js bom šu sam pred parlament če ne bo drugače... Pa j***a jim bom metal. Pa žgal gume...
- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.
Od zdj naprej sm neopredeljen! Ko j**e to mafijo..
khm, se globoko opravičujem če sm koga užalil.. NOT!
HUGO_BOSS je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Kapa neoriginalen radijo pa zvočniki... Pa notranja osvetlitev, alu tepihi, pedalke, mobitel stojala...
Js pa v jok... Shark ode, flipi odejo, avspuhi odejo, neonke odejo,... U, kapa reža na havbi??
Z vsem spoštovanjem do moderatorjev:
Peesda matrna pofuukana tem budalam, k bojo sprejel prvi odtavek!! j***m jim sve po spisku v usta, a so čist prfukneni akaj??! 100000, tok ne dobiš nikjer na svetu... In to za en bogi spojler... Js bom šu sam pred parlament če ne bo drugače... Pa j***a jim bom metal. Pa žgal gume...
- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.
Od zdj naprej sm neopredeljen! Ko j**e to mafijo..
khm, se globoko opravičujem če sm koga užalil.. NOT!
he he... pa sm mislu da te noben drug ne more vržt iz tira razn ...![]()
toooo tzare... povej jim....![]()
kok se zdej men smeji k mam vse homologiranWEEEeehhhaaaaa
majaCRX je napisal/-a:Zakon, ki je že dal skozi 1. branje v parlamentu bo sprejet v kratkem (do 1.5.04`) in stopil v veljavo 1.1.05`
-------------------------------------------------------------------------------------
PREPOVED UPORABE DOLOČENIH NAPRAV ALI OPREME
72.člen
1. odstavek
Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav,ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladanja vozila (maska,slušalke,telefon,radijska postaja...).
3. odstavek
Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila,ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.
-------------------------------------------------------------------------------------
NE BO NAM LAHKO !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov