Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. To mar 09, 2004 8:26 pm

A so cist perf*kneni, pa ne morejo. 120k za prekoracitev je pa ze prevec. To pol pomeni da kadar kol me ustavijo na Zaloski sm ob srednjo slovensko placo. :evil:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To mar 09, 2004 8:28 pm

TITan je napisal/-a:Oni resno pravjo, da bo še dišavna smrekca rabila bit homologirana, pa še v predalu, ker pod ogledalom ti oslabša vidlivost :?: :!:

:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 09, 2004 8:31 pm

Res bo hudo. Edino kar še nekako podpiram so kazni za preseženo omejitev v naselju. samo preden sprejmejo tak strog zakon bi mogl vse table porihtat. So tut naselja ki nimajo za cesto niti ene hiše so dolge po več kot km pa omejitev 50. To je bedarija.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To mar 09, 2004 8:34 pm

jah fantje gremo kej protestirat! jaz sem takoj za take stvari, pred parlament zapremo cesto pa burnoute, dragamo pa se dajemo kdo ma auspuh glasnejši! :twisted: :twisted: :twisted: še malo pa lahko vsi skupaj pozabimo na tuning, styling pa na dišeče smrekice! :D
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To mar 09, 2004 8:36 pm

M3 je napisal/-a:jah fantje gremo kej protestirat! jaz sem takoj za take stvari, pred parlament zapremo cesto pa burnoute, dragamo pa se dajemo kdo ma auspuh glasnejši! :twisted: :twisted: :twisted: še malo pa lahko vsi skupaj pozabimo na tuning, styling pa na dišeče smrekice! :D

Pa vsi na isto radisko postajo naštelani, z katero bi bli zmeneni, da same "avtomobilistične" igra. 8)
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To mar 09, 2004 8:40 pm

zgradijo naj nam dirkalno pisto, pol naj pa take zakone sprejemajo. dokler ne bo pravega prostora za ta šport, ga bomo kajpak izvajali na javnih cestah.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 09, 2004 8:42 pm

zraven se bo še prav potiho podražila homologacija na kakih sočnih 20k in bo država spet lepo služila...

hmal boš lahko samo v posebnih čevljih vozil... pa če boš imel mokre čevlje kazen 50k! pa pa če boš imel senčnik narobe postavljen 30k. tatooji se itak smatrajo kot predelavo in to je še dodatnih 30k...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To mar 09, 2004 9:09 pm

Kapa neoriginalen radijo pa zvočniki... Pa notranja osvetlitev, alu tepihi, pedalke, mobitel stojala...

Js pa v jok... Shark ode, flipi odejo, avspuhi odejo, neonke odejo,... U, kapa reža na havbi??

Z vsem spoštovanjem do moderatorjev:
Peesda matrna pofuukana tem budalam, k bojo sprejel prvi odtavek!! j***m jim sve po spisku v usta, a so čist prfukneni akaj??! 100000, tok ne dobiš nikjer na svetu... In to za en bogi spojler... Js bom šu sam pred parlament če ne bo drugače... Pa j***a jim bom metal. Pa žgal gume...

- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.

Od zdj naprej sm neopredeljen! Ko j**e to mafijo..

khm, se globoko opravičujem če sm koga užalil.. NOT!
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To mar 09, 2004 9:17 pm

BRAVO PUGI! to mi je zeloooo všeč! jaz pridem takoj za tabo! :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 09, 2004 9:33 pm

ule je napisal/-a:PREPOVED UPORABE DOLOČENIH NAPRAV ALI OPREME

72.člen
1. odstavek
Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav,ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladanja vozila (maska,slušalke,telefon,radijska postaja...).

3. odstavek
Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila,ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.

Da ne bo treba še muzike homologirat. Kako pa bodo vedli kaj je preglasno..... :roll:

ja, ne govor, men so dal položnico pred dvemi leti, ker sem mel prenaglas muziko...
kr neki...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid To mar 09, 2004 9:35 pm

A pa ste vi prepričani, da bo zakon sigurno sprejet? Ker če ga še berejo, lahko pride do določenih spremeb ipd. kakor jaz vem...
Sam so pa res p*zde za*ukane če bodo to uvedl...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To mar 09, 2004 9:35 pm

Pugi je napisal/-a:- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.

To si pa lepo povedal!!! :P :P
Evo se ti prav u veseljem pridružim (koliko je kazen, da zberem :oops: ).
PROKLETI KRETENI!!!! PA KAJ SE JIM JE SFUKAL AL KAJ? 100.000 jurjev? Ob tem je največji hec, da bo policaj ker je glup rekel, da nimaš homologirane dišeče smrekce (al pa kakšne take malenkosti) in ti fuknil 100.000 jurjev kazni! Za drek ki te je koštal par tisočakov!!! Ma naj grejo "od koder so prišli" in se ponovno rodijo pa upajmo, da jih bo tokrat srečala pamet. :evil:
Pa u bistvu res tut špeglov ne boš smel meti. Buhnedaj, da boš upravljal radio (po možnosti še neoriginalen) ob vožnji! 120.000 SIT ti ne uide. Vsak policaj si bo tole spet razlagal po svoje (oz. bo zakon odvisen od dneva/lune).
Smrt fašizmu!!! :evil: :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 09, 2004 9:36 pm

Pugi je napisal/-a:Kapa neoriginalen radijo pa zvočniki... Pa notranja osvetlitev, alu tepihi, pedalke, mobitel stojala...

Js pa v jok... Shark ode, flipi odejo, avspuhi odejo, neonke odejo,... U, kapa reža na havbi??

Peesda matrna pofuukana tem budalam, k bojo sprejel prvi odtavek!! j***m jim sve po spisku v usta, a so čist prfukneni akaj??! 100000, tok ne dobiš nikjer na svetu... In to za en bogi spojler... Js bom šu sam pred parlament če ne bo drugače... Pa j***a jim bom metal. Pa žgal gume...

- ročno zategnu pa na 6000... A je to prepovedan???! Ni morherfuckers!!! Ker to ni nevarno speljevanje, ker sploh ne speljem... In vam bo smerdelo tam še en teden! piška materna tem gnidam nesposobnim... Sram me je k sm volu take kretene.

he he... pa sm mislu da te noben drug ne more vržt iz tira razn ... :lol:

toooo tzare... povej jim.... :D

kok se zdej men smeji k mam vse homologiran :D WEEEeehhhaaaaa 8)
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To mar 09, 2004 9:57 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Kapa neoriginalen radijo pa zvočniki... Pa notranja osvetlitev, alu tepihi, pedalke, mobitel stojala...

he he... pa sm mislu da te noben drug ne more vržt iz tira razn ... :lol:

toooo tzare... povej jim.... :D

kok se zdej men smeji k mam vse homologiran :D WEEEeehhhaaaaa 8)

Maš mrežco v odbijačih, ledice, radijo, zvočnike tud homologirane :P
Slika

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon To mar 09, 2004 10:09 pm

kaj so čist mimo...120 k sit za prekoračitev 30km/h :evil: :evil:
Gremo stavkat....samo če bomo gume kurili pa bomo dobili položnico za namerno uničevanje vozišča :P
Še malo pa si bomo morali dat sopotnike homologirat :P :P hehehe
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 09, 2004 10:11 pm

A ima kdo tuv za disavno vrecko vonj vanilije?? :lol:
Nujno bi rabu se bojim da skoz tehnicnega nem prisel :D :D

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC To mar 09, 2004 10:43 pm

nna koncu bomo lahko samo letece preproge meli pa se to tüv standard pa CE pa na amzs-ju bos mogo dat registrirat te te bojo pa jeblai ker nias kam registrske zasraufat.pol bojo pa se rekli da je prevec kosmata,pa da ni varno pri hitrosti zaradi aerodinamike.
cez kako desetletje bos pa mogo ze suhe met registrirane pa registrske gor nabite.kak bo pa to s konji?jim bomo tablice na rit nabili?! :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Govoril sem...

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon To mar 09, 2004 10:51 pm

37.člen
4. odstavek
Voznik prehitevanega vozila ne sme povečati hitrosti. Po potrebi mora zmanjšati hitrost in se pomakniti k desnemu robu vozišča.
Ta mi je všeč in ga upoštevam, ker sem mel slabe izkušnje z drugimi! Ko mi kdo to dela, da zraven da gas, bi mu najraje cuknil kar desno. Pol, ko pa ga prehitim, če ga, še mi pa hinavsko blinka!! Meni to ni smešno!!
Pa, saj v bistvu ni nič novega razen, da s kaznimi pretiravajo! 30 km/h se mimo grede prehitro prepelaš večer, ko je vse fraj pa že skozi dan se mi to redno dogaja! Am, pol pa jim namesto, da kazen plačaš avto tam pustiš,...ejej!
Ni nam lahko!!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Re: Novi zakon o varnosti cestnega prometa !

Napisal/-a Serđo™ To mar 09, 2004 10:55 pm

majaCRX je napisal/-a:Zakon, ki je že dal skozi 1. branje v parlamentu bo sprejet v kratkem (do 1.5.04`) in stopil v veljavo 1.1.05`
-------------------------------------------------------------------------------------

PREPOVED UPORABE DOLOČENIH NAPRAV ALI OPREME

72.člen
1. odstavek
Voznik med vožnjo ne sme uporabljati opreme ali naprav,ki bi zmanjševale njegovo slušno ali vidno zaznavanje ali zmožnost obvladanja vozila (maska,slušalke,telefon,radijska postaja...).

3. odstavek
Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila,ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.
-------------------------------------------------------------------------------------
NE BO NAM LAHKO !

haha, ce me ustavjo ko bo avto na cesti, sm ga najebo ko... :lol:

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To mar 09, 2004 10:56 pm

še premal strogo, kar se tiče omejitve hitrosti pa to ker folk 2 much goni
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten