Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če mar 11, 2004 10:58 am

Sploh ni bistvo v številu objav ampak v samem pristopu in odnosu. Marsikdo se tudi prijavi na forum, ker je zanj to ventil za sproščanje svojih frustracij (to bo enako tudi, ko bo imel nekaj tisoč objav).

Pri novincih sta težavi predvsem 2:

1. skoraj nihče ne prebere dovolj pozorno pravil foruma ali pa sodi ta forum po izkušnjah, ki jih ima z drugih forumov

2. novinec hoče naredit vtis na ostale, da bi ga čimprej sprejeli in se ne bi čutil odrinjenega - to nekaterim uspe na lep, prijazen način; drugi bi pa to radi dosegli tako, da kaj spljuvajo (in s tem sebe izpostavijo v boljši luči ter pokažejo da so poznavalci) ali pa da se pretirano hvalijo, kar bo gotovo povzročilo slab odziv pri ostalih

Kot rečeno je bistvo v samem načinu in ne v tem ali je nekdo na novo tu - veliko novih se vklopi brez kakršnihkoli težav. Nekateri imajo pa tako ali tako težave z avtoriteto in prilagajanjem. Vse to delo, ki ga imajo moderatorji zadnje čase je zame zaskrbljujoče - bolj ko so izpostavljeni moderatorji bolj je po mojem mnenju vprašljiva kvaliteta foruma. Sem pa že 2 leti na tem forumu in sem bil priča praktično celotnemu razvoju od 300 do 3000 uporabnikov.
Slika Slika

Jaxx
Nov uporabnik

Napisal/-a Jaxx Če mar 11, 2004 11:19 am

Sploh ni bistvo v številu objav ampak v samem pristopu in odnosu. Marsikdo se tudi prijavi na forum, ker je zanj to ventil za sproščanje svojih frustracij (to bo enako tudi, ko bo imel nekaj tisoč objav).

Se strinjam, približno nekaj takega sem hotu tud jaz napisat... Ni fore v novih uporabnikih, prav tako ni fore v številu objav. Mene recimo moti mularija, k sploh svojga avta še nima, ali pa tudi če ga že ima, ga lahko s težavo sproti tanka in vzdržuje - potem pa debatira v stilu: ja ja 300 konjev bom mel, al je to še premal, pa eno ne dve turbine bom dal not, pol pa pride noter še NOS, pa bla bla bla -> BUČE! Pa nekaj bi jih kar avteke od svojih starih pedenal (a vam bodo pustil?) :lol: Saj ne rečem da tega ne more nobeden narest, ampak to je ogromno $$$ in takih je malo na tem forumu...

Ko je en prej kritiziral Zenfa - ja res je tip zaj**** ampak vsaj nekaj ve ne pa tako kot nekateri pojma nimajo o pojmu in sprašujejo neumnosti.. (kako je že nekdo tle gor napisal - da mislijo da je kompresija nekaj kar se kupi v tubi na bencinski :lol:) Pa sej razumem da se človek ne more vsega vedet ampak važen je pristop ne pa da se ocenjuje znanje samo po številu objav na forumu...

G-4S

Napisal/-a G-4S Če mar 11, 2004 11:27 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če mar 11, 2004 12:13 pm

Sale je napisal/-a:Pri novincih sta težavi predvsem 2:

1. skoraj nihče ne prebere dovolj pozorno pravil foruma ali pa sodi ta forum po izkušnjah, ki jih ima z drugih forumov

2. novinec hoče naredit vtis na ostale, da bi ga čimprej sprejeli in se ne bi čutil odrinjenega - to nekaterim uspe na lep, prijazen način; drugi bi pa to radi dosegli tako, da kaj spljuvajo (in s tem sebe izpostavijo v boljši luči ter pokažejo da so poznavalci) ali pa da se pretirano hvalijo, kar bo gotovo povzročilo slab odziv pri ostalih

No saj ravno o tem sem jaz pisal.

Se pa povsem strinjam s trditvijo, da ni vazno koliko objav ima nekdo. Zaradi mene jih ima lahko 10 ali pa 5000. Vazno je, da spostuje bonton in pravila, ki tu veljajo. Ce ne zaradi drugega zaradi tega, da bodo imeli Moderatorji manj dela. Ce bo slo tako naprej bodo morali svoje prave sluzbe pustiti (oz. bodo dobili odpoved) in se zaposliti pri www.avtomobilizem.com :P Veliko lazje je, ce vsak zase poskrbi, ne pa, da morajo Moderatorji prav nad vsako objavo bedeti in v vsaki temi posebej koga opozarjati!

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Če mar 11, 2004 12:19 pm

še jst bi neki povedou.....

strinjam se z zgoraj omenjenimi dejstvi, češ da novinci najraje popljuvajo neko temo in se vsiljujejo na tak in drugačen način z željo po sprejetju v objem foruma.....ni stvar v tem kolk maš postov in kolkrat na dan greš na forum z namenom dajat komentarje.......fantje in dekleta, treba se je uzet v roke in svoje ventile in ventilčke spuščajte kje drgje.....bodite strpni in pokažite kljub svojim rosnim letom nekaj resnosti.....no, ja vsaj pri resnih temah......ne se pri kakšnem postu zajebavat, ker se je pač nekdo zmotil in zamenjal črke oziroma spregledal kakšen detajl.....

p.s.: a sm lohk vaš prijatelj?????????? pleaseeeeeeeeee?????????...... :lol:
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če mar 11, 2004 1:36 pm

MaKo je napisal/-a:Ce ne zaradi drugega zaradi tega, da bodo imeli Moderatorji manj dela. Ce bo slo tako naprej bodo morali svoje prave sluzbe pustiti (oz. bodo dobili odpoved) in se zaposliti pri www.avtomobilizem.com :P Veliko lazje je, ce vsak zase poskrbi, ne pa, da morajo Moderatorji prav nad vsako objavo bedeti in v vsaki temi posebej koga opozarjati!

Lahk pa jih še par povišamo v moderatorje, sam take ki maj cajt, pa dabi to resno vzel, naprimer mclaren se mi zdi dost resen.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Če mar 11, 2004 1:41 pm

Sportivo je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Ce ne zaradi drugega zaradi tega, da bodo imeli Moderatorji manj dela. Ce bo slo tako naprej bodo morali svoje prave sluzbe pustiti (oz. bodo dobili odpoved) in se zaposliti pri www.avtomobilizem.com :P Veliko lazje je, ce vsak zase poskrbi, ne pa, da morajo Moderatorji prav nad vsako objavo bedeti in v vsaki temi posebej koga opozarjati!

Lahk pa jih še par povišamo v moderatorje, sam take ki maj cajt, pa dabi to resno vzel, naprimer mclaren se mi zdi dost resen.

Ja saj pravim on mi je padel v oko takoj ko se je pojavil! Kljub mladosti ne trosi buck! In njegove izjeve in komentari se mi zdijo na ravni. Iz tega fanta bo se nekaj :wink:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če mar 11, 2004 2:00 pm

no pa da še jst svoje napišem :D

novi uporabniki in samo tisti ki berejo in občasno napišejo post
tkole je... nekateri od teh, enostavno nimajo veliko časa, oz. nimajo take službe, da
bi lahko "non-stop" viseli na netu, zato jim ne morete reči da nimajo pojma...
poleg tega se mi zdi da izkušnje in "pamet" dobiš v real life, ne na forumu...
tko da nekateri od teh uporabnikov vedo veliko več, kot pa nekdo ki ima na forumu
5.000 postov :wink:

stari uporabniki
ja... tle smo pa tam...
fora je, da kot sem že zgori napisu, tist ki ima 5.000 postov, ni zame nč bolj izkušenj
kot tist k jih ma 10.
poleg tega je dost takih mladoletnih smrkavcev ki majo tone postov, v praksi pa še
poliestra ali pa filtra vidl niso (sam primer) in tak se ti pol obes v temo in pametuje
kot največji tuner in ne vem kaj še... kaj šele da bi mogoče kak mel avto, al pa izpit...
taki so mi res največji pacienti :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če mar 11, 2004 2:07 pm

se strinjam :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če mar 11, 2004 2:23 pm

Mislim, da še se bo naprej dogajalo razno nesoglasje in različna mnenja o ali med uporabniki foruma.
Jaz sem se tudi pijavil na forum po enem času prebiranja vaših izjav. Ker sem pač hotel pomagati in z ostalimi, ki ste tu gori navezati vsaj mali stik sem se prijavil. :roll:
Mislim pa, da eni pač igrajo na to karto "saj se tak ne poznamo" in pišejo razne žaljivke intd.
Če bi se med seboj vsaj malo bol osebno poznali po moje tega ne bi bilo, ampak to pa je že druga zgodba.
Za mene ste vsi neke vrste prijatelji, čeprav vas osebno ne poznam in od mene ne boste slišali žaljivk 8)
Sicer pa nikoli ne veš kaj te čaka, nesmemo pa pozabiti, da se vedno najde nekdo, ki je bol močan od tebe in bol pameten od tebe neglede na leta :roll:

LP
Če se bojiš brzine prelepi števec!

G-4S

Napisal/-a G-4S Če mar 11, 2004 2:27 pm

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če mar 11, 2004 2:31 pm

woolff je napisal/-a: neglede na leta :roll:

nočem se kregat, sam če tole leti na moj post, mi prosm razloži...

jst ne razumem, kako lahko "mulo" več ve...
ni mel še avtomobila, predeloval ni... vse kar dela je sedi na temu forumu...

ko mi kak tak pride solit pamet, se mi kr želodec obrne :roll:

no sicer se pa jst itaq bol umikam iz foruma zadnje čase,
ker mi je vse skupi dopizdilo...
par je res modelov, sam v velki večini, so pa samo... da ne rečem kaj...
na začetku se ti še zdi zanimivo, ampak ko spoznaš folk in vidiš tisto
realno podobo, te nekako mine...
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če mar 11, 2004 2:32 pm

G-4S je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:Mislim pa, da eni pač igrajo na to karto "saj se tak ne poznamo" in pišejo razne žaljivke intd.

Sej veš kako je to: za testaturo je vsak junak in najstrašnejši ter najpametnejši :roll:

kako to drži...
takih je zlo velik tuki ja...
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če mar 11, 2004 2:40 pm

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če mar 11, 2004 2:45 pm

#slovenia

:lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Če mar 11, 2004 2:46 pm

nočem se kregat, sam če tole leti na moj post, mi prosm razloži...

Povdarjam: Na nikogar ne leti.

Noben ne ve skoraj o nikomer nič. Jaz tudi lahko napišem, da sem star 30 let čeprav nisem.
Pisal sem glede na zgornji naslov " novi člani " , ki pa so lahko tudi starejši. :roll:

Letelo je izključno na naslov teme. :wink:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Če mar 11, 2004 2:49 pm

ja, jst ne vem kok si ti že vpeljan v to sceno,
ampak večina se nas kr dobr pozna :wink:
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če mar 11, 2004 2:50 pm

jaz se smatram za novega uporabnika pa vendar mislim da se drzim pravil foruma in da ne prodajam BUC in BUCIK(no ja vsaj upam) ce pa sem jih ze se vam globoko oproscam in vam svecano obljubljam da tega ne bom vec delal :lol: ,,drugace pa se pridruzujem mnenju vecini glede nekaterih novih uporabnikov foruma,naj si preberejo pravila :con ce ne pa lahko sledi :/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Če mar 11, 2004 2:54 pm

Malo sem bol daleč od vseh vas. Mogoče mi bo kdaj uspelo, da vas bol spoznam. Saj določene slike o vas sem si že ustvaril in vem pri katerih se lahko malo pošalim in pri katerih boljše, da sem tiho, čeprav so verjetno mlajši. :wink:
Ampak tak pač to je in še bo.

Drugače pa ste vsi skupaj kar neka celota. Malo nerganja, malo tako tamo...
Vglavnem ni brez veze, je kar zanimivo.

Ste v redu folk :D Vsak ima neko osebnost in stil, to se mi dopade

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 11, 2004 2:56 pm

Evo prav to sem meu v mislih...

Jaz priznam da pojma nimam čemu služi filter zakaj sploh nabavit športni filter, kaj je TUV... Pojma nimam... In to je en od razlogov da sem se pridružo forumu. Ker me to zanima, zanima me kak bom v prihodnosti ko bo dovolj keša sporihtal avto, kake ideje bom takrat mel... Ampak kot je en v zgornjem postu napisal smo mi ki tega ne vemo rookie-ji in nebi smeli sodelovat v pogovorih... Tak pač Slovenia je, če nekaj znaš pol veljaš če pa še nisi tak daleč pa idi tu nimam placa... Jeb*ga tak je in tak vedno bo...

Samo še fali da bote naredli topic z rasistično vsebino, pa bo to pika na i.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov