Sploh ni bistvo v številu objav ampak v samem pristopu in odnosu. Marsikdo se tudi prijavi na forum, ker je zanj to ventil za sproščanje svojih frustracij (to bo enako tudi, ko bo imel nekaj tisoč objav).
Sale je napisal/-a:Pri novincih sta težavi predvsem 2:
1. skoraj nihče ne prebere dovolj pozorno pravil foruma ali pa sodi ta forum po izkušnjah, ki jih ima z drugih forumov
2. novinec hoče naredit vtis na ostale, da bi ga čimprej sprejeli in se ne bi čutil odrinjenega - to nekaterim uspe na lep, prijazen način; drugi bi pa to radi dosegli tako, da kaj spljuvajo (in s tem sebe izpostavijo v boljši luči ter pokažejo da so poznavalci) ali pa da se pretirano hvalijo, kar bo gotovo povzročilo slab odziv pri ostalih
MaKo je napisal/-a:Ce ne zaradi drugega zaradi tega, da bodo imeli Moderatorji manj dela. Ce bo slo tako naprej bodo morali svoje prave sluzbe pustiti (oz. bodo dobili odpoved) in se zaposliti pri www.avtomobilizem.com :P Veliko lazje je, ce vsak zase poskrbi, ne pa, da morajo Moderatorji prav nad vsako objavo bedeti in v vsaki temi posebej koga opozarjati!
Sportivo je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:Ce ne zaradi drugega zaradi tega, da bodo imeli Moderatorji manj dela. Ce bo slo tako naprej bodo morali svoje prave sluzbe pustiti (oz. bodo dobili odpoved) in se zaposliti pri www.avtomobilizem.com :P Veliko lazje je, ce vsak zase poskrbi, ne pa, da morajo Moderatorji prav nad vsako objavo bedeti in v vsaki temi posebej koga opozarjati!
Lahk pa jih še par povišamo v moderatorje, sam take ki maj cajt, pa dabi to resno vzel, naprimer mclaren se mi zdi dost resen.
woolff je napisal/-a: neglede na leta
nočem se kregat, sam če tole leti na moj post, mi prosm razloži...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov