s.hio je napisal/-a:Kar se tice zakonov, pa mar veste, da policist prometnik nesme brez dovoljenja in naloga za preiskavo pregledat prtljaznik vozila. Torej tisto, ko on pokuka dodatno opremo, medtem ko vi odprete prtljaznik. Ce paje kaj nedovoljenega noter se njegovo pricevanje ne sme upostevat na sodiscu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andy je napisal/-a:Misak je napisal/-a:Predn se zacne resno govort o dobrih in slabih dva primera:
Dober polcaj. Me je sam pogledu in mi na besedo vrjel d nism pil, cprou je bil petek zvecer in ura 3 zjutri jst pa sam avtu. Okoliscine sumljive, in mi ni dal za pihat nego mi je raj roko stisnu pa reku srecno vozno, pa sm pol u roki se chuppa chupko najdu
Slab(a) polcaj(ka): Polcajke vulve jim materne, worst of'em all!!! Prizorisce: glavna ceste skozi Grosuplje, cas: nedelja 3 p.m. Me gospodicna ustavijo in se je zacel rutinski pregled.
Ona: Dober dan, vozniško pa prometno prosm
Moja malenkost: Izvolijo.
O: Aha, aha, voznik zacetnik, je blo kej alkohola?
M: ????? Nedelja tri popoldan, itaq kdo pa ob tej uri ni pijan... Ni blo alkohola.
O: Stopte vn iz avta prosm, bomo en preizkus opravl. No k ste lih tuki, djte prosm se roke na streho, noge narazen.
M: ??????????????
O: *slat, slat slat slat tip tip slat* OK, nc ni.
M: ?!!????!!?!?!!?!!?!?!!?!!?! Smem zvedt kaj delate?!
O: Ste osumljeni posedovanja orozja.
M: (Ko koncno dojamem svet, ki se - potrjeno -vrti): KWa?! Na podlagi cesa?
O: Na podlagi lastne presoje.ž
No dobr, sledil je pac se pregled obvezne dodatne opreme, preizkus alkoholiziranosti voznika, ki je bil njeno veliko zacudenje pac 0,0 in pa brez pozdrava in cesarkoli vrzeni dokumenti v moje prelestno, nad slovenskimi varuhi zakona, razocarano narocje...![]()
Kdo je pol dobr pa slab?!
p.s.: Chuppa chups je bla pa una s kokakolo k je prou sedla tkrt zjutri
Ja kaj je pa s tem dialogom narobe?
V tem postopku ni uradna oseba povzročila nobenega protipravnega ravnanja tko
da ne vem zakaj se razburjaš.Če opravlja svojo dolžnost še ne pomeni da je zato slab/a..Glede lastne presoje...ti pa lahko samo rečem-ŽAL tko je pač urejen Zakon o Policiji v SLO pa LP
Misak je napisal/-a: Sploh pa se zdej ne vem zakaj me je hotla preslatat... K sploh nimam dobre postaveUna je bla pa tut cist cela cudna, se mi je skor zenski svet zameru
Nu-NRG je napisal/-a:Joyride pridi zadevi do dna
Policist je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Kar se tice zakonov, pa mar veste, da policist prometnik nesme brez dovoljenja in naloga za preiskavo pregledat prtljaznik vozila. Torej tisto, ko on pokuka dodatno opremo, medtem ko vi odprete prtljaznik. Ce paje kaj nedovoljenega noter se njegovo pricevanje ne sme upostevat na sodiscu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kje si pa to pobral?
s.hio je napisal/-a:Policist je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Kar se tice zakonov, pa mar veste, da policist prometnik nesme brez dovoljenja in naloga za preiskavo pregledat prtljaznik vozila. Torej tisto, ko on pokuka dodatno opremo, medtem ko vi odprete prtljaznik. Ce paje kaj nedovoljenega noter se njegovo pricevanje ne sme upostevat na sodiscu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kje si pa to pobral?
Poglej si malo podrobneje zakon pa bos videl. Drugace imam potrjen vir, ker ena dobra frendica studira pravo, je v drugem letniku in to zelo uspesno, torej se verjetno kar dobro spozna na te stvari, mar ne. Drugace pa bom njo se bolj podrobno vprasal v katerem clenu katerega zakona to pise. Bom porocal.
baron je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Policist je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Kar se tice zakonov, pa mar veste, da policist prometnik nesme brez dovoljenja in naloga za preiskavo pregledat prtljaznik vozila. Torej tisto, ko on pokuka dodatno opremo, medtem ko vi odprete prtljaznik. Ce paje kaj nedovoljenega noter se njegovo pricevanje ne sme upostevat na sodiscu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kje si pa to pobral?
Poglej si malo podrobneje zakon pa bos videl. Drugace imam potrjen vir, ker ena dobra frendica studira pravo, je v drugem letniku in to zelo uspesno, torej se verjetno kar dobro spozna na te stvari, mar ne. Drugace pa bom njo se bolj podrobno vprasal v katerem clenu katerega zakona to pise. Bom porocal.
Torej čisto vse kar si napisal tudi ni res. Svojo kolegico povpraši o 148 čl Zakona o kazenskem postopku, ki policiji dopušča preventivni pregled potnikov, prtljage in vozila. Ko pa se pri tem pregledu najdejo predmeti, ki so kor dokaz v zvezi nekega kaznivega dejanja pa more polcaj prekint s pregledom, zavarovat ta dokaz (ga ne sme vzet iz avta, če je recimo v prtlažniku), zaprosit za preiskavo in ko jo dobi naredi preiskavo. Torej ni vse čisto tako preprosto kot si ti oz. ta tvoja frendica misli.
JOYride je napisal/-a:97. clen tocka 6
Na avtocesti in cesti z več prometnimi pasovi morajo motorna vozila voziti po skrajnem desnem prometnem pasu, ki ni zaseden z vozili v koloni.
Tudi ce ni z besedami definirano kaj je vozni in kaj prehitevalni pas - vozi se po desnem!
In ce komu to ni jasno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov