UUU ne pomota. Se iskreno opravicujem. Ti mas 16v verjetno in koncna je res po tov. pod. 180 (me and my big mouth again)
Desmodromika je napisal/-a:Trobec zapri gobec pa prid jutr na drag! Da te vidimMetodTrobec je napisal/-a:Voith je napisal/-a:stevci lazejo 5-10km/h
Pa to samo pri majhnih hitrostih, pri višjih je napaka še veliko večja.Če ne prideš si navadna piška...
Blinder je napisal/-a:Jaz berem revijo, v kateri provajo tudi max hitrost. Tovarniški podatki so ponavadi precej točni, na oko povedano v 2/3 primerov gre avto efektivno malo manj, ostala tretina pa malce več.
Priporočam vam da ko preizkušate max hitrost po ac, da gledate tudi na obratomer, ki naj nebi lagal. (če ti pri 60 kmh kaže 2000 rpm(30 kmh@1000), in greš pol 200 pri 6000, pomeni 20 kmh preveč...). Lp
maky je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Jaz berem revijo, v kateri provajo tudi max hitrost. Tovarniški podatki so ponavadi precej točni, na oko povedano v 2/3 primerov gre avto efektivno malo manj, ostala tretina pa malce več.
Priporočam vam da ko preizkušate max hitrost po ac, da gledate tudi na obratomer, ki naj nebi lagal. (če ti pri 60 kmh kaže 2000 rpm(30 kmh@1000), in greš pol 200 pri 6000, pomeni 20 kmh preveč...). Lp
kle si pa mal zamutil....
zakaj...
primer: 160 se lahko peljem v 4 na recmo 4k obratih ali pa v 5-i na 3k obratih... a zdej mi v 4-i števec blazno laže?
mal čudna teorija
Blinder je napisal/-a:Jaz berem revijo, v kateri provajo tudi max hitrost. Tovarniški podatki so ponavadi precej točni, na oko povedano v 2/3 primerov gre avto efektivno malo manj, ostala tretina pa malce več.
shusuglao je napisal/-a:tovarniški podatki so kar lepo natančni, vask ki trdi drugače sam sebi laže.
poleg tega pa se še nisem peljal z avtom ki bi šel na ravnini (brez orkanskega vetra v hrbet) več kot je navedeno v tovarniških podatkih.
robertos_664 je napisal/-a:hitrost se da lepo izračunat iz prestavnega razmerja in obratov ki jih dosežeš.
nasplošno pa verjamite podatkom ki so tovarniško napisani, ker noben proizvajalec ne bi napisal manjše hitrosti (kvečjemu večjo).
Sploh pa mi gre zelo na smeh ko kdo pripoveduje kako mu avto z 60km gre 180 in več.
robertos_664 je napisal/-a:hitrost se da lepo izračunat iz prestavnega razmerja in obratov ki jih dosežeš.
nasplošno pa verjamite podatkom ki so tovarniško napisani, ker noben proizvajalec ne bi napisal manjše hitrosti (kvečjemu večjo).
Sploh pa mi gre zelo na smeh ko kdo pripoveduje kako mu avto z 60km gre 180 in več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov