Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So mar 13, 2004 1:56 pm

Norton 2003 pa 2004 men uspešno opravljata nalogo.En na enem windowsu drug na drugem.Če pa to vse skupi odpove pa format c: pa pol vse skupi na novo........ ena urca dela pa je.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 13, 2004 2:04 pm

predlagam da se vpišeš na forum www.slo-tech.com
tam baje fantje obvladajo vse take zadeve :wink:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo So mar 13, 2004 2:09 pm

No, jst sm tudi dubu nek virus k ga nemorm zbrisat, v bistvu jih je blo več no. Eden mi je tudi zapiru računlanik, pol sem tisti popravek dal k ga je že edn tle omenu pa tega ne dela več, neki pa je še vedno gor, saj mi explorer kr po svoje štima, pa odpira se mi sm pej če kej, pa ad-aware najde marsikaj ampak se kmalu zadeve tam pojavijo, pa še ostale antiviruse mi zapira prasec:)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So mar 13, 2004 2:26 pm

Sam Norton vam bolj zjebe računala kokr pa sam virus
Slika Slika

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider So mar 13, 2004 2:27 pm

AVG najde dost, ne zbriše pa skor nč...
Drgač pa če boš hotu zbrisat, probi ročno, verjetno boš mogu spremenit prej ime in končnico datoteke... Tko sm jst mogu, kr ga ni mogu zbrisat.
Zdej mam pando, pa je dobra, sam nč posebnga. Pa mam tud na routerju firewall, sam to je pred udori, da ti kdo ne šar po računalniku... Nikakor pa ne blokira virusov, kr jih enostavno ne more :con
Ne morš ti kr hardversko blokirat virusov, dobro jutro! A pol ko je treba se bo tud hardware updateu, ql. Bom probu svojga pentiumaII updateat. Sej je original :wink:
Drgač mamo pa na tadrugem, ta fancy :wink: computru nortona 2004. To pa pobije use kar leze in gre (original, z update-i in dodatki), usaj do zdej je blo tko...
Aja drgač pa za reklame pa tud prou pride kšn pop-up-blocker al pa kej tko.
Virusi so res beda.
Najbolš bo pa pol čez 20 let, k se bojo otroc pogovarjal: "še dobro da je človek naredil antivirusni program."
Damm :evil:
:lol:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: NUJN POMOČ-VIRUS V RAČUNALNIKU

Napisal/-a daewoo_rugby So mar 13, 2004 2:32 pm

drejc je napisal/-a:Dejte mi prosm pomagat, kaj čem narest, virus trojan se mi je naselu pa ga ne morem nikakor ven spravt. Kaj čem narest? Norton mi ga sicer odkriva in briše, ampak se še kar nazaj pojavla, adawre pa nič ne naredi, pa povh enih reklam se je naselil not. Prosim za pomoč! :?
moja sestra je mela isti problem, zaznal ji je po100 virusov trojan... Fprmatirala je rač.

lpb :(

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme So mar 13, 2004 2:50 pm

jest ponavadi dobim virus, ki mi avtomatsko sam zapre vse anti virusne programe. zapre mi tudi npr. slovarje na racunalniku, in resetira računalnik (na zaslonu se pojavi neko odštevaje). tako virusa nisem mogel odkriti. ponavadi sem formatiral C: particijo (no big deal, itaq jo vsak mesec). potem sem odkril na internetu program Stop-Sign, kateri se nalozi preko inteneta in katerega virus ne zapre. tako mi program pokaze okuzene datoteke, samih virusov pa ne unici, ker bi se moral registrirati - plačati. tako grem v raziskovalca in zbrisem okuzene datoteke. vendar pa kot veste, dolocenih datotek se ne da izbristi, ker jih uporabla Windows. v tem primeru, ce imaš WinXP, vstaviš CD od Windowsow in rebootaš s CDja (kot da bi inštaliral Windowse), vendar tam izbereš Repair, in te vrže v DOS. tam pa greš lepo v mapo (napišeš: cd 'ime mape') kjer se nahaja virus in enostavno napišeš: delete ????.???

in potem spet vse lepo funkcionira 8)
Zadnjič spremenil eXtreme, dne So mar 13, 2004 2:53 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
dci-clio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

virus

Napisal/-a dci-clio So mar 13, 2004 2:50 pm

problem pri tem trojanu je da se v register vpise in ga nikakor na mores zbrisat ( tak so mi vsaj rekli), tudi ce formatiras pc-ja ga imas se vedn noter
jaz imam en programcek ki sam ga samo instaliral in virusa nikoli vec ni bilo
samo ne vem kak ti naj dam ta programcek :oops:

Uporabniški avatar
dci-clio
Nov uporabnik

virus

Napisal/-a dci-clio So mar 13, 2004 2:51 pm

pozabil pa sem povedat da sem sam imel tudi tega trojana in samo na ta nacin sem se ga resil

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc So mar 13, 2004 6:27 pm

dci-clio: Dej tole bi mi lahko po mailu poslov :)

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man So mar 13, 2004 7:08 pm

Ah happy linux users 8) :P
Mam drgac dual boot win 98 se pa SuSe linux 8.1
Windowsi so kot pac usaki winsi mal dela mal nedela na pol leta formatiras postavs nanov 10x na dan zablokirajo pazet mors na viruse bla bla bla Nasprotno z linuxom v letu in pol se nisem imel najmansega problema zadeva je trdna kot skala pa se virusov se mi ni treba bat 8) :P

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale So mar 13, 2004 7:25 pm

Pred kratkim sem naložil na svoj rač. Kaspersky Anti Virus - super zadeva, zaenkrat zelo zadovoljen. Priporočam. Nortona pa poznavalci nimajo preveč v čislih. :wink:
Slika Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani So mar 13, 2004 11:05 pm

dragr je napisal/-a:
Dani je napisal/-a:JA jz sm ga tud dobu, pa mi kr comp ugasa.
Norton ga zazna, sam ga nemore zbrisat :evil:
Ce ma se kdo kaksno idejo, nej napise.

če ti odšteva cajt in potem ugasne kompjutr, rabš tale popravk:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en

Ejga thnks za tale link, zej sm ustimov in mi ne odsteva vec.

Uporabniški avatar
soliver
Nov uporabnik

Napisal/-a soliver So mar 13, 2004 11:17 pm

Potegni dol program Trojan Remover. 100% reši težavo, drugače pa tudi jaz sem imel Nortona 2004 pa kar nekaj ni bilo v redu potem sem pa naložil NOD 32 in je našel 14 virusov, ki jih Norton sploh ni zaznal.

Uporabniški avatar
tonix
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a tonix Ne mar 14, 2004 12:12 am

Jaz mam NOD32 in sem zelo zadovoljen. Odkrije vse + manj zasede in manj memorya pokur kot Norton.
Slika

Uporabniški avatar
dci-clio
Nov uporabnik

virus

Napisal/-a dci-clio Ne mar 14, 2004 12:15 am

drejc: ce se nisi popravu pc-ja mi daj tvoj e-mail pa ti posljem zadevo. :wink:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne mar 14, 2004 12:26 am

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc Ne mar 14, 2004 9:43 am

Pošl mi prosm na andrej.babsek@email.si

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Ne mar 14, 2004 12:31 pm

free antivirus http://www.avast.com
free firewall http://www.sygate.com

pa pol ni blema ;)

LP
G

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne mar 14, 2004 10:34 pm

Jst sm meu tut a lot of problems with viruses, pa original Nortona, pa skos posodobljen, pa je tut naredu skor več škode, k koristi. No, pol sm pa pršu do najboljše rešitve.
Disk sm participiru (:D mam rt neologizme, torej razdelil sm ga na več particij), pa na eni mam samo Winse. In zdej vsak mesec al pa vsake dva mesca napičm format c:, pa je use rešen. Pol pa še winsi nazaj gor, pa drajverji in to j to. Edina stvar, k jo morm shrant pred tem nezahtevnim projektom so maili, adresar, pa favorites.
Resn mislm, da je to še najbolš rešitu, porabm pa za to dobro uro cajta na mesec oz. na dva mesca. Tko da j**e se mi za viruse pa Nortona pa vse skupi.
Vsem priporočam.

p.s. Hotu sm to že učer (ups, dons) poslat, pa so 20 čez 1am potekala vzdrževalna dela. :(
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov