Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To mar 16, 2004 7:26 am

MaKo je napisal/-a:RESPECT takim vlomilcem :evil:

RESPECT mej za une ki delajo za kruh, ne pa za tiste ki ga drugim kradejo.
http://www.raceland.si

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 16, 2004 7:39 am

johnyr je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:RESPECT takim vlomilcem :evil:

RESPECT mej za une ki delajo za kruh, ne pa za tiste ki ga drugim kradejo.

Ja zakaj pa mislis, da je :evil: na koncu :?: :?:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To mar 16, 2004 7:56 am

Tilen, ka to pred bajto?

men so tud pred bajto puhnal ene 2 leti nazaj.

pič.ka jim materna celjanska !!!

LP Milan
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To mar 16, 2004 8:05 am

Moji sestri so spizdili radio, men pa vse skp za cca. 350.000 sit. Radio so pustil, ker sem mel ploščico pr seb. Use to pred bajto v precej mirni okolici...

To, da kradejo profiji se nebi popolnoma strinjal. Še manj bi rekel, da hašišarji. Najbolj so na udaru čefurji. Vem, sedaj me boste napadl, da sm nacist, rasist, nacionalist,... Samo sorry, tko je. Vsaj jaz ne vem za primer, da bi bil hašišar. Te, k pa radejo, pa pomoje živijo od tega. Mogoče res niso profesinalci, samo da bi bla pa vsakak kraja, k se zgodi, prva za nekoga pa tudi tvomim...
Kolegu se je enkrat zgodil, da je zaslišal, da se neki dogaja okol njegovega avtomobila. Videl je, da je en čefur (sorry) not, šel je dol, pograbil kol in mahnil modela po glavi, da se je sesedel. Potem je skočil nanga in poklical policijo. Ko je policija prišla, je naročila rešilca, so čefurja naložil in odpelal v kliničnega, njega pa v marico in na policijo.
Obrnil se je tko, da ga je ta čefur tožu in dobil tožbo. Kolega je moral plačat 1.500.000 sit. Ceneje bi ga prišlo, če bi pustil čefurju cel avto odpelat...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To mar 16, 2004 8:08 am

No jest sm pa pred kakim tednom videl da imam streho porajsano. Čisto cela leva polovica strehe. Kr drgnu je naprej, nazaj, naprej nazaj tko da je mogoče 10 črt.

Ampak ni v živo do kovine pač pa samo lak dol spraskan, barva je pa še zmer na plehu. No in pridem jest domov, naslednji dan zjutrej povem fotru in on pelje avto v avtopralnico ker je rekel da se je mogoče tut vosek od voskanja zasušil tko čudn. No v glavnem ko avto operejo vidi, da je en butl probaval s šraufncigerjem odpret vrata. Enostavno ga je zabil med streho in vrata in mal opletal levo desno tolk da je poškodval barvo in mal zbil pleh od strehe. Ampak ni mi jasno ker s tako silo kot je on to delal tudi jugota ne bi odprl. Mogoče se je prestrašu pa zbejžou.

Pa še to bom reku pa da me ne bo kdo narobe razumel: Doma mamo postajo za policaje poslušat. Vsak ta 5 človek, ki je omenjen je pa mogoče Slovenec. Ostalo pa sam čefuraj. Če bi se jih znebil bi blo dost bolš živet tuki.

In še preden me napade kdo naj povem da jih je cel kup od dol pa so čist fajn dečki samo tisih par, ki pa pišukarije delajo bi pa takoj u kolpo vrgu (s čevlji iz betona)

Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To mar 16, 2004 8:11 am

HORSE: Točno tko. Očitno bi blo bolš zanjga, če bi unmu ključe vrgu čez okno pa da se čefur normalno odpelje.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To mar 16, 2004 8:39 am

jky je napisal/-a:Vsaj eden, ponavadi s "sraufencigerjem" v klučavnico in ga zabije gor ponavadi skode za 35.000SIT

In ravnanje pleha pa potem se strihanje :) kar znese vec kot 35k ;)
Kar pa se alarmov tice .. sej danes noben vec ne pogleda ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
toti
Novinec

Napisal/-a toti To mar 16, 2004 9:13 am

Men so prejšni četrtek iz zaklenjenene 5-ke (reno da ne bo pomote) ukradli radio v soboto pa še zadnjo polico z zvočniki vred. V soboto sem imel že drug radio not pa bi tud tega spizdu če ga ne bi punca zalotila. Sam punca visoke pete ni mogla tečt za njim. Jest bi teku za njim pa tud po 4-ih če treba pol bi ga pa... pa sej je škoda karkoli napisat ka bi ble same zvezdice :lol:

G-4S

Napisal/-a G-4S To mar 16, 2004 7:33 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

MetodTrobec

Re: Vzoren vlom

Napisal/-a MetodTrobec To mar 16, 2004 9:45 pm

Tilen je napisal/-a:Dans ponoč so mi vloml v avto. Zjutraj ob 7-ih pridem dol, vidim lepo odprta vrata in zadnja stranska šipa odprta navzven (Punto II). Takoj jasn zakaj se gre, pogledam not...vse na mestu, edin vse mi je posvinjal. Drugih stvari se ni dotaknil, tako da je gledal samo za akustiko (vzadih je bil podrt sedež, kjer je "Janezek" verjetno iskal woofer in amp). Prejšen večer sem hvalabogu vzel vn ploščico (sej mam zavarovan, sam vseen, ni glih fajn). Torej reku bi, da se naj tatovi zglejujejo po njem (sej vem, da se butast sliš, a tako je :D ). Na zadnji stranski šipi mi je samo razbil plastični pokrovček mehanizma za odpiranje šip (steklo nepoškodovano) in si lepo odprl vrata. Dans sem šel na servis in skupaj stroški znašajo natanko SIT 395,00. Tako, da je to bil eden najcenejših vlomov. Trk, trk, trk! No prejle sem pa zvedu, da nekdo iz ulice naprej, s svojim Puntotom ni mel iste sreče, razbil mu je šipo, kaj je pokradu pa še ne vem. Pa kva je zdej to, a se sam na Puntote spravljajo, al kaj? Policijo sem samo obvestil o dogodku nisem pa zahteval kazenske ovadbe. Naj se vam to ne zgodi, če pa že pa čim manjkrat :wink:

LP Tilen

Pa ste me dobili, vse priznam.

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica To mar 16, 2004 9:51 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Pa ste me dobili, vse priznam.

Stari ej, a si na pogojnem?? :twisted: :twisted:
Kaj, a niso več babe tvoj adut??? Raje pleh, al kwa??? :twisted:
Če si, tega nebi smel delat :lol: :lol:
S4-'92, 240HP

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

Napisal/-a Jonny Vrabec To mar 16, 2004 10:02 pm

Jst mam tut puntota I, k ma zvite-udrte klučavnce na obeh straneh! :(
Baje d pred kolosejem se najdeta tip pa ena baba, k se ližeta in se baba naslon na avto un kura* pa obrnen prot avtu namest d bi babo pa šraufncigar u klučavnco vtika!! -tko d n zgleda od deleč sumljiv!!

A mislte d bi ratal če bi zdej k mam sfukane klučavnce lohk zavaroval delni kasko proti vlomu in se zmislu enkrt in poklicu škife in reku d so mi vlomil? :idea: :?: :?:

Neno
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neno To mar 16, 2004 10:18 pm

Tilen je napisal/-a:Dans ponoč so mi vloml v avto. Zjutraj ob 7-ih pridem dol, vidim lepo odprta vrata in zadnja stranska šipa odprta navzven (Punto II). Takoj jasn zakaj se gre, pogledam not...vse na mestu, edin vse mi je posvinjal. Drugih stvari se ni dotaknil, tako da je gledal samo za akustiko (vzadih je bil podrt sedež, kjer je "Janezek" verjetno iskal woofer in amp). Prejšen večer sem hvalabogu vzel vn ploščico (sej mam zavarovan, sam vseen, ni glih fajn). Torej reku bi, da se naj tatovi zglejujejo po njem (sej vem, da se butast sliš, a tako je :D ). Na zadnji stranski šipi mi je samo razbil plastični pokrovček mehanizma za odpiranje šip (steklo nepoškodovano) in si lepo odprl vrata. Dans sem šel na servis in skupaj stroški znašajo natanko SIT 395,00. Tako, da je to bil eden najcenejših vlomov. Trk, trk, trk! No prejle sem pa zvedu, da nekdo iz ulice naprej, s svojim Puntotom ni mel iste sreče, razbil mu je šipo, kaj je pokradu pa še ne vem. Pa kva je zdej to, a se sam na Puntote spravljajo, al kaj? Policijo sem samo obvestil o dogodku nisem pa zahteval kazenske ovadbe. Naj se vam to ne zgodi, če pa že pa čim manjkrat :wink:

Tut mojemu sosedu so tako vlomili v Puntota....1 mesec starega! Ampak on ni mel take srece so mu radio ukradli! Tak da je poleg tistega cepka se ob radio!

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel To mar 16, 2004 10:24 pm

meni so pred mesecem dni samo ključavnice uničli, hvala bogu da niso prišli not do akustike :?

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga To mar 16, 2004 10:25 pm

No, in moji tamali so s.p.i.z.d.i.l.i. MOJGA ALPAJNA radio iz avta in to za hiso
ponoc sred tedna. Jst sm mer takrat glih sesut avto, pa sem ji ga posodu.
Nacin: lukna v vratih pod kljucavnco, odtrgana konzola.
Upam da si je proklet narkic overdoze spustu s tistim kesom. Smrdljivc.

Se dons mi je zal. :( :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To mar 16, 2004 11:13 pm

No men so lani v alfo ulomil, je bil čez sneg, tko da sploh nism opazu, odklenem, se usedem v avto in dam not radjo, in nč, sm mislu da sm spet žičke staknu, pa dam sneg dol s šipe, pa lukna, no ukradl so mi zvočnike, polico, spojler pa 30cdjev :evil:

lpb :D

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 11:26 am

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr mar 17, 2004 11:36 am

Ne me narobe razumet, nism noben narkoman, se ne drogiram ne pijem, sem pa redni kadilec. Čikov, da ne bo pomote.

Serjamem, da se nacistično sliš, samo men še nikol ni noben đanks ponudu radia, mi pa vsaketoliko časa čefurji ponudijo kaj zanimicega, ki bi kar z veseljem sprejel za ta denar, kiponujajo, samo mi ne ugajajo takšna poslovanja...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 17, 2004 11:36 am

G-4S je napisal/-a:Spojler???

Aja, pri meni je bilo zanimivo, ko je vlomil v puntota, ni pa mogel odpret predala pred sovoznikom, ki je bil takrat slučajno zaklenjen. So bili vidni sledovi odpiranja, ampak mu ni ratalo :lol: :lol: . Kaj mislite da ne bi bilo bolje, če bi fiat dal sistem zaklepanja predalčaka pred sovoznikom na vrata :lol: :lol:

v predalcek spravi avtoradio in zvocnike :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 11:38 am

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov