Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Pe mar 19, 2004 2:03 pm

odpravljena napaka ni teslo le vleklo je v eno smer optika deal čudeže vam povem aja pa v medvodah delajo za 4.5k sit optiko pa naročit semorš
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

bb007
Nov uporabnik

Napisal/-a bb007 Pe mar 19, 2004 3:03 pm

V tem lepem vremenu sem se še mal bol posvetu avto, ter pogledal če res nimam kje na kolah kaj blata..našo nisem nič, razen da sem ugotovil da je na eni strani razdalja od gume do blatnika(spojlerja) nekoliko manjša kot na drugi..a to pomen da je kaj pomembnejšega poškodovanega oz. da poškodba mal močnejša, al bi se za samo optiko to dalo odpravit? (če še vam ta informacija kaj pomaga, kr sam sem bolj kot kaj druga lajik na tem področju)

bb007
Nov uporabnik

In zdaj...

Napisal/-a bb007 Če apr 01, 2004 4:19 pm

Opravil sem menjavo gum (ter seveda centriranje) ter optiko, ampak volan še vedno zelo trese pri večjih hitrostih (100km/h in več)...kaj bi lahko to bilo krivo?

V kakšnih pogojih pa sploh velja garancija na opravljeno optiko ki sem jo dobil? (opravljal sem pri AMZS-u)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: In zdaj...

Napisal/-a Nu-NRG Če apr 01, 2004 7:54 pm

bb007 je napisal/-a:Opravil sem menjavo gum (ter seveda centriranje) ter optiko, ampak volan še vedno zelo trese pri večjih hitrostih (100km/h in več)...kaj bi lahko to bilo krivo?

V kakšnih pogojih pa sploh velja garancija na opravljeno optiko ki sem jo dobil? (opravljal sem pri AMZS-u)

Jao jao .. tam ne znajo narest zadev. Pojdi h spanu ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Če apr 01, 2004 9:15 pm

go2obi je napisal/-a:da nebom nove teme odpiru. mi lahko poveste a morm jst tud na optiko. zadeva je taka avto je lih kupljen, pri nizkih hitrostih je zadeva ok pri visokih hitrostih nad 100 pa začne zadevo vleči v desno. aja treba pa je povedati da so bile pred kratkim menjane gumice na končniukih ker so preperele. aja najprej sm mislu da so gume slabo napumpane pa se je izkazalo da so prevec 2.4 bara zimske gume sm jih spusto na 2.1 pa ja zadeva malo manj očitna a še vedno opazna
prsim za odgovoere ali pojasnila

Pri menjavi (al pa če sm dol vzameš pa nazaj daš) delov kot so končniki je dobro optiko delat :wink: To ti bo tud na tehničnem reku ko te bo poslal končnik zamenjat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov