fric je napisal/-a:mini_db je napisal/-a:Fantje ko bo tale HONDA na cesti se RAJE UMAKNTE, pa zdj ni več taka ampak je še HUJŠA........
Kaj, a še grša je zdej

X-Hair je napisal/-a:OU ou ou ou, nekomu na zivec stopil.Mislim da ni bilo tukaj nobenega kurcanja. Pac je povedal da je avto blek. Ne pa "Preklet moron pederski kako ima lahko tako nagravzn avto." Je pa res da mnjenje ni bilo pozitivno. Se bo pa nasel nekdo ki je pa pripravljen dati milijone da bi imel tak avtomobil. No pa se bom spet ponovil. 100 ljudi 100 okusov in PRAV da je tako. Zakaj? Pomoje bi bila kar jeba ce bi se 3 milijarde moskih zapicl v eno zensko
TypeKoshiR je napisal/-a:Kaj je pa pokracanega a to k so gor Altezza style luci
jop z navadnimi rdecimi zgleda milion lepse a...
Sploh pa zdaj avto dobi v bliznji prihodnosti wide body kit gor
+ zadaj pridejo gor luci od integre typeR + nov odbijac...
Drugace je zadek total stock razen luci....
Tole mini sedl sploh :0)
Sej integra style bo seku![]()
LP
P.S.: drugace ma pa itak vsak svoj mnenje
xandrej je napisal/-a:Ko pa je tale zmagal v Grosuplju pa sem najprej kozlal potem pa sem šel raje domov... Kak je to v Grosuplju če kupiš kaj pri A3M-u pol si na stopničkah al kaj? Podn... Sem videl tisto leto dosti lepših avtomobilov ki niti v izbor niso prišli... Bedarija čista...
xandrej je napisal/-a:Ko pa je tale zmagal v Grosuplju pa sem najprej kozlal potem pa sem šel raje domov... Kak je to v Grosuplju če kupiš kaj pri A3M-u pol si na stopničkah al kaj? Podn... Sem videl tisto leto dosti lepših avtomobilov ki niti v izbor niso prišli... Bedarija čista...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov