Jap, jap, se vidmo ob zero-seven-handret-aurs

maky je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Kr nism mogu vrjet, ko sm včeri dubu povabilo za na LPP, in to že nasledn četrtek. Prijavo sm poslal pred slabim tednom.
Prvič ko sm pošilju sm čaku mesec dni.
Pohvale birokratom na LPPju za drastično izboljšanje odzivnega časa.
pri pošiljanju homokartončkov je pa še vedno dooooooooolllllllllllllgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čakalna vrsta.... čakam že skoraj 1 mesec
Clioo je napisal/-a:Hi!
No jaz sem bil kar presenečen ko sem na polagi vaših izjav o dolgem čakanju na kartonček sklepal da bom tud jaz čakal.Vendar morem pohvalit RTI v MB ker sem še isti dan dobil kartonček in vse papirje.Zgleda da so zadevo vzeli bolj resno!
Hi!
No jaz sem bil kar presenečen ko sem na polagi vaših izjav o dolgem čakanju na kartonček sklepal da bom tud jaz čakal.Vendar morem pohvalit RTI v MB ker sem še isti dan dobil kartonček in vse papirje.Zgleda da so zadevo vzeli bolj resno!
HUGO_BOSS je napisal/-a:BaSe ® je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:pa tud baje manj komplicirajo...
To si pa ful mimo pihnil, komplicirajo, če maš mušico na Tablici nehomologirano![]()
sem reku baje
jst sem namreč tko slišu odljudi iz foruma in irca....
Andy je napisal/-a:A mi lahko že nekdo končno pove
kaj za vraga pomeni ta vaš FALUS ker zaradi te
besede velikokrat ne morem slediti forumu!Žal je ni v SSKJ
HVALA
Andy
majaCRX je napisal/-a:ZNORELA BOM!!!!
LPP mi vpisuje uboge vzmeti že več kot MESEC IN POL !!!
Clioo je napisal/-a:Hi!
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov