G-4S je napisal/-a:No, pol sm se pa še okol 23.30 prepričal da policaji še ne spijo. Sem se na Brnčičevi znašel v sendviču dve policajev in itak, da sm sam še lučke vidu
he he... mene so tud mal potipal

pa smo se pol zmenil

tnx plavi

js se strinjam z mapisanim zgoraj tud jst sm mislu prit kulturno pogledat pa zj k vidm ka se je zgodil z drag sceno me je čist minilacid je napisal/-a:Ja to bi bilo najbolj pametno, da bi bili tam zbrani pametni v glavi nepa neki puhloglavci ko se majo za frajerjebtw na brnčičevo pa zarad tega posta nebom šov pa sem mel namen it pogledat
![]()
Naj pomislijo, da so tukaj velike hitrosti, nevarno speljevanje, nenazadnje so tu gledalci, obcudovalci in tako naprej, ki to spremljajo in samo predstavljajte si kaksna tragedija bo to, ko bo nekdo izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v gruco ljudi.
daewoo je napisal/-a:ja jst sicr če nism bil na dragu, ker tam itaq nobenga ne poznam, bi pa pršu pogledat, ne dragat, ker mam itak prešvoh avto 105konjev, pa not sedim jst, kar veste da je dvojna teža, bi pa z veseljem kdaj pršu pogledat. Če bi se dal novo lokacijo na pm dobit se pa priporočam, ker menim, da nism oroblematičen, a to presodite vi.
lpb
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov