Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem!![]()
Pač je povedal kaj se mu je zgodil in na nek način upoozoril da pazite še vi!
Res no škoda, da ste nekateri tok stari pa tk otročji!! Ko en začne neki morete pol vsi kr neki po vrsti! Če bo en šel na dimnik sedet al kaj počet boste vi tud an!?!!
__PAJSAR__ je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem!![]()
Res no škoda, da ste nekateri tok stari pa tk otročji!! Ko en začne neki morete pol vsi kr neki po vrsti! Če bo en šel na dimnik sedet al kaj počet boste vi tud an!?!!
Če bo šel en na dimnik sedet, bomo šli mi spodaj v peč kurit in nafto zlivat na ogenj, da se bo bolj kadilo in bolj smrdelo zgoraj ven.
LOL
Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem!![]()
lisko1 je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem!![]()
Zakaj mam jaz občutek da s tvojimi živci res neki ni poštiman? Pa ne me zdej napast si lepa,pametna pa prijetna punca. Sam ne vem no, če je fant napisu iz dolgčasa kaj se mu je zgodl zakaj pa ne bi smeli še ostali? Ali naj vsak odpre svojo temo kao Slab dan? itak pa je debata že zaplula u smešne vode ( pazi smešne, noben se ni norca delu niti kdo koga poniževal to pa je še na forumu sprejemljivo a ne?)
Dej punca res topl nasvet če maš slab dan še ni treba tko izrazito tole stresat po forumu. Sicer pa so vsi (smo vsi napisal ) kaj se nam je zgodl pa kaj morjo drugi pazit.
Iz mojga posta recimo.... ne pozabljajte prižganih luči ali pa ne pozabljajte prižganih neonk.
Ti pa kr prideš ven z nekimi kak smo otročji........ A neb blo bolš da bi še ti kaj dodala pa bi se vsi smejali? Mislim punčke... ko se nam dedom neki naredi se zabavamo....... ko se punčkam..... je ogenj u strehi.
Čist en tak primer je recimo da mata dva moška enako obleko. Na konc čage se bosta verjetn poznala ker jima bo zanimivo debatirat kje je je keri obleku kupo pa kok je dal pa bla bl.......... če se to zgodi puncam..... al se bota skregali ( kao kak si drzne met isto obleko) al pa bo si ena šla kupit novo obleko sam da bo neki EXTRA na konc bota pa obe enaki.
Se opravičujem lahk zbrišete ta post zarad men sam sem se mogu izpovedat, ker ne dopuščam razlik in če smo enakopravni....... zakaj pa se punce ne bi zabavale na enak način kot mi?
monster_d je napisal/-a:LOL koje varinate mate!
LIsko & Jasmy brez besed o vajinem... nimam nic za pripomnit!
Ampak... danes mi je guma spusla(zadnja leva)
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov