Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 22, 2004 6:55 pm

meni pa gre na živce da dežuje, pa je tak nizka temperatura, PA KAJ?!?

lol
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po mar 22, 2004 6:56 pm

ce ze vsi nekaj jamrate...

meni pa ni danes popoldan za delat... :x :evil: (ja, ja...saj vem...v solo bi hodil, ap bi blo boljse... :evil: )
Zadnjič spremenil dobek, dne Po mar 22, 2004 6:57 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po mar 22, 2004 6:56 pm

Slika <--- tole je taprava reakcija na celo temo :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po mar 22, 2004 7:34 pm

No jz sem pa jezen ker sem mogu zdele tačke za noge na busu rihtat in je vse polomljeno kr folk nč ne merka. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Po mar 22, 2004 7:57 pm

Jaz ga podrajsam sigurno enkrat na 14 dni!Ampak imam sreco da se nic ne vidi razen ce se pripognes in odpodaj pogledas.Drugace pa se pridruzujem mnenju: slovenske ceste razen AC so za en drek (nasploh po mestnih ulicah maribora) :(
Slika

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po mar 22, 2004 8:04 pm

Ceste so res slabe, če se vas pač nisem prej opozoril na to, pa vas opozarjam pač zdaj da imamo slabe ceste. Nočem se pa zaj tu vam jokat zaradi tega kaj se mi je danes zgodilo. Pač napisal sem!

Se opravičujem če je zgledalo preveč jokavo, pa da mogoče nisem opozoril po kakšnih cestah se vozimo!:wink:
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 22, 2004 9:24 pm

Men je dans zjutri mati vsa iz sebe zbudla da ji avtek ne vžge....... luči pozabla prižgane :P No in na vse zgodi me vrže iz pojsle, da sem ji akumulator menju. pol pa sem se cel dan z nje norca delu. A kaj se men pol zgodi????? U mesto pozabm neonke šaltane pa mi je akku spraznilo ( sam pazi ne čist komi je obraču sam vžgal je pa) :shock: :D
Pol pa veselo teram domov pa se mi VEČNA lučka prižge :P :P :P :P
ah pa je šlo spet 6 jurjo :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Po mar 22, 2004 9:44 pm

Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem! :roll: :roll: Pač je povedal kaj se mu je zgodil in na nek način upoozoril da pazite še vi!
Res no škoda, da ste nekateri tok stari pa tk otročji!! Ko en začne neki morete pol vsi kr neki po vrsti! Če bo en šel na dimnik sedet al kaj počet boste vi tud an!?!!

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po mar 22, 2004 9:58 pm

Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem! :roll: :roll: Pač je povedal kaj se mu je zgodil in na nek način upoozoril da pazite še vi!
Res no škoda, da ste nekateri tok stari pa tk otročji!! Ko en začne neki morete pol vsi kr neki po vrsti! Če bo en šel na dimnik sedet al kaj počet boste vi tud an!?!!

Če bo šel en na dimnik sedet, bomo šli mi spodaj v peč kurit in nafto zlivat na ogenj, da se bo bolj kadilo in bolj smrdelo zgoraj ven.

LOL
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po mar 22, 2004 10:01 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:Eni pa res ne znate nehat z norčevanjem! :roll: :roll: Pač je povedal kaj se mu je zgodil in na nek način upoozoril da pazite še vi!

Če bo šel en na dimnik sedet, bomo šli mi spodaj v peč kurit in nafto zlivat na ogenj, da se bo bolj kadilo in bolj smrdelo zgoraj ven.

LOL

:pivo

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po mar 22, 2004 10:01 pm

Zakaj mam jaz občutek da s tvojimi živci res neki ni poštiman? Pa ne me zdej napast si lepa,pametna pa prijetna punca. Sam ne vem no, če je fant napisu iz dolgčasa kaj se mu je zgodl zakaj pa ne bi smeli še ostali? Ali naj vsak odpre svojo temo kao Slab dan? itak pa je debata že zaplula u smešne vode ( pazi smešne, noben se ni norca delu niti kdo koga poniževal to pa je še na forumu sprejemljivo a ne?)
Dej punca res topl nasvet če maš slab dan še ni treba tko izrazito tole stresat po forumu. Sicer pa so vsi (smo vsi napisal ) kaj se nam je zgodl pa kaj morjo drugi pazit.
Iz mojga posta recimo.... ne pozabljajte prižganih luči ali pa ne pozabljajte prižganih neonk.
Ti pa kr prideš ven z nekimi kak smo otročji........ A neb blo bolš da bi še ti kaj dodala pa bi se vsi smejali? Mislim punčke... ko se nam dedom neki naredi se zabavamo....... ko se punčkam..... je ogenj u strehi.

Čist en tak primer je recimo da mata dva moška enako obleko. Na konc čage se bosta verjetn poznala ker jima bo zanimivo debatirat kje je je keri obleku kupo pa kok je dal pa bla bl.......... če se to zgodi puncam..... al se bota skregali ( kao kak si drzne met isto obleko) al pa bo si ena šla kupit novo obleko sam da bo neki EXTRA na konc bota pa obe enaki.

Se opravičujem lahk zbrišete ta post zarad men sam sem se mogu izpovedat, ker ne dopuščam razlik in če smo enakopravni....... zakaj pa se punce ne bi zabavale na enak način kot mi?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po mar 22, 2004 10:12 pm

lisko1 je napisal/-a:

Zakaj mam jaz občutek da s tvojimi živci res neki ni poštiman? Pa ne me zdej napast si lepa,pametna pa prijetna punca. Sam ne vem no, če je fant napisu iz dolgčasa kaj se mu je zgodl zakaj pa ne bi smeli še ostali? Ali naj vsak odpre svojo temo kao Slab dan? itak pa je debata že zaplula u smešne vode ( pazi smešne, noben se ni norca delu niti kdo koga poniževal to pa je še na forumu sprejemljivo a ne?)
Dej punca res topl nasvet če maš slab dan še ni treba tko izrazito tole stresat po forumu. Sicer pa so vsi (smo vsi napisal ) kaj se nam je zgodl pa kaj morjo drugi pazit.
Iz mojga posta recimo.... ne pozabljajte prižganih luči ali pa ne pozabljajte prižganih neonk.
Ti pa kr prideš ven z nekimi kak smo otročji........ A neb blo bolš da bi še ti kaj dodala pa bi se vsi smejali? Mislim punčke... ko se nam dedom neki naredi se zabavamo....... ko se punčkam..... je ogenj u strehi.

Čist en tak primer je recimo da mata dva moška enako obleko. Na konc čage se bosta verjetn poznala ker jima bo zanimivo debatirat kje je je keri obleku kupo pa kok je dal pa bla bl.......... če se to zgodi puncam..... al se bota skregali ( kao kak si drzne met isto obleko) al pa bo si ena šla kupit novo obleko sam da bo neki EXTRA na konc bota pa obe enaki.

Se opravičujem lahk zbrišete ta post zarad men sam sem se mogu izpovedat, ker ne dopuščam razlik in če smo enakopravni....... zakaj pa se punce ne bi zabavale na enak način kot mi?

:shock: Sam gledu. Kr lepo povedan tole.

Hmmm ... Kva se je pa men dons zgodl tazga, da bi lohk druge opozoru ... Dons čist nč. Je prou en kul dan. Ne, dons je pa res prou najboljši dan. Ne vem zakva, sam use mi gre k po maslu. Po men se zgledujte! :lol:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Po mar 22, 2004 10:12 pm

Mislim morš pa vedno neki bit pameten al kk se temu reče! Nisem slabe volje in nč! Pa kaj ti grejo moji živci tk na tvoje živce! Poskrb za to da teb ne bojo šli pa bo vse vredu! Nisem edina ko sem to napisala da je pač debata kr šla v neki x... Eh lisko včasih je bolš da svoje komentarje zadržiš zase in nisem nobene primerjave devala glede tvojih punčk in fantkov.

Pa brez zamere, prosim

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po mar 22, 2004 10:32 pm

sam zakva so dons vse velenjčanke tolk tečne? res je čudn dan :D

pa brez zamere seveda :wink:

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Po mar 22, 2004 10:34 pm

Jasmy je napisal/-a:... Pa kaj ti grejo moji živci tk na tvoje živce!..

:ue :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po mar 22, 2004 10:50 pm

jst sm pa pogruntu da bi rabu otroške roke če bi hotu na mojmu 1.8 16v cliotu zamenat oljni filtr :evil:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 23, 2004 1:14 am

LOL koje varinate mate!
LIsko & Jasmy brez besed o vajinem... nimam nic za pripomnit!
Ampak... danes mi je guma spusla :( (zadnja leva) :D :EE

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To mar 23, 2004 1:21 am

No in kaj je nauk te zgodbe?
Ne dajite plastic-fantastic odbijačev, podaljškov in ostalih traparij na avte!!!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To mar 23, 2004 1:23 am

monster_d je napisal/-a:LOL koje varinate mate!
LIsko & Jasmy brez besed o vajinem... nimam nic za pripomnit!
Ampak... danes mi je guma spusla :( (zadnja leva) :D :EE

Monsta sej bolš da nimaš besed:P Midva z Jasmy se boma ze na kakem dragu zmenla bo mi dala mal prednosti pol pa bo tko u dimu :P
Drgac pa monsta kak ze gre ona pesem od ptujskih pet Katrca....... Redno menjama gumo saj tle se nikol ne ve kdaj guma ne vzdrži ...... al nekak tko:))
Slika

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga To mar 23, 2004 1:42 am

Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.

No, kakorkoli, tale post me je prav nasmejal in pravzaprav polepsal dan.

Hvala :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov