Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po apr 18, 2005 10:48 pm

red_mamba je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Ok zadeva je sledeča...... ve kdo kje najd obratomer za mojga dizlčka? Po možnosti tko da ga lahk poglledam u real ( ne mi z nekimi internet forami )
Aja pa A3m ga nima......
Red_ mamba če pa maš še ti kake načrte se pa tudi priporočam.....

načrtov nimam, lahk pa sprojektiram kej, sam mam bolj malo cajta pa se boš verjetno prenačakal.

narocil bos imel hitro dovol, kar k delu se spravi ;) zame digitalnega pa na koncu se dve rdeci ledici ;) hehe
bos lohka dal pol kolicinski popust ;) evo ti biznis ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po apr 18, 2005 10:49 pm

eclipse_R je napisal/-a:da ne bom nove teme odperov, ke pa se kej prodajajo (zanima me predvsem za zlo pocen) obratomeri? Za bencinarja..

lp

ja a3m ga ima sam je kar draggggg ;) hehe pa cist mejckn pa drag ko.....
smo pa navalil gluhi na telefon :D :lol: ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po apr 18, 2005 10:51 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:**Topic** T4K3 OVER BY LISKO

hehe, zdej on rab bl stevc kokr pa Mack :lol: :lol: :lol: :lol:

ja tko je noben zgleda ni upal odpreti teme ;) zdej pa vsi po Mack-ovi temi serjemo pa piskrcke prstavlamo ;) hehe
Lp

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To apr 19, 2005 8:36 pm

BlackWind je napisal/-a:

ja tko je noben zgleda ni upal odpreti teme ;) zdej pa vsi po Mack-ovi temi serjemo pa piskrcke prstavlamo ;) hehe
Lp

Sej mack nima več petke tko da je men dovoljen....ostali pa zginte s peskovnika pa šavflce pa tovornjake poleg odnesite :D :D :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To apr 19, 2005 8:39 pm

A lahko ICB-ja notr pustim...
Se mi ga neda skoz sem pa tja nosit :EE

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če apr 21, 2005 1:19 pm

sm nabavu neki materiala, da narišem tiskanino v pravih merah, tko da nekje po prvem maju se bote lahka že slinali na slikah prototipa, če bo vse po sreči 8)
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 2:46 pm

red_mamba je napisal/-a:sm nabavu neki materiala, da narišem tiskanino v pravih merah, tko da nekje po prvem maju se bote lahka že slinali na slikah prototipa, če bo vse po sreči 8)

a bo to LED prikazovalnik :?:
ti si prov kul stari ;)
lp

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če apr 21, 2005 3:49 pm

4x LED številke ja, mislim da so 10mm al celo 13mm visoke, ne vem iz glave, zmerit se mi pa ne da :lol:

Adijo Slovenija

MacK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a MacK Če apr 21, 2005 4:52 pm

lisko je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:

Lp

Sej mack nima več petke tko da je men dovoljen....ostali pa zginte s peskovnika pa šavflce pa tovornjake poleg odnesite :D :D :D

Ja lisko :lol: Zmagal si... 8)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 6:31 pm

red_mamba je napisal/-a:4x LED številke ja, mislim da so 10mm al celo 13mm visoke, ne vem iz glave, zmerit se mi pa ne da :lol:

opa prov stevilke ;) to mi deli ;) sm mislu da bo pac ene 5 zelenih ledic pa na koncu ene 2 rdeci ;) pa da se bodo po vrsti prizigale, kolk pa bo cena za koncni izdelek? ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 6:33 pm

MacK je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:

Lp

zgleda je lisko se mlad in mu ni dalec otrostvo, tko da se bolje spominja tega, in mu niso lopatke se prevec tuje ;) joke lisko ;)
Lp

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če apr 21, 2005 7:50 pm

BlackWind je napisal/-a:
MacK je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:

Lp

zgleda je lisko se mlad in mu ni dalec otrostvo, tko da se bolje spominja tega, in mu niso lopatke se prevec tuje ;) joke lisko ;)
Lp

Sej sem še vedno otrok........... maaaaaaammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiii jaz bi obratomer meuuuuuuuu :P :P :P

Btw red mamba kaj če pa tko sprojektiraš da je na cajger in lcd?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če apr 21, 2005 9:36 pm

ceno ti težko rečem ker mam večino materiala na zalogi pa ne vem cen sam računi okol 5kSIT +- kaga prešerna, prej - k + ;)

nardim ti ga na kombinacijo, sem že mel načrte pred kakim letom, samo v tej naši ljubi deželici je tako da k rabiš material za prototip vsi mislijo da bo 50komadov naročil :roll: rabim majhen koračni motor z dovolj koraki, da bo kazalec sukal.
V planu sm mel hud števc sam SLO sux za inventorje :?

Mogoče je cajt da se spet pozanimam za motorčke :?: :D

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če apr 21, 2005 9:45 pm

red_mamba je napisal/-a:ceno ti težko rečem ker mam večino materiala na zalogi pa ne vem cen sam računi okol 5kSIT +- kaga prešerna, prej - k + ;)

nardim ti ga na kombinacijo, sem že mel načrte pred kakim letom, samo v tej naši ljubi deželici je tako da k rabiš material za prototip vsi mislijo da bo 50komadov naročil :roll: rabim majhen koračni motor z dovolj koraki, da bo kazalec sukal.
V planu sm mel hud števc sam SLO sux za inventorje :?

Mogoče je cajt da se spet pozanimam za motorčke :?: :D

Aha ok sem mislu da boš zasoljil s ceno.......tko da se mi po lohiki skor ne splača it načrte iskat ( al pa teb gnjavit:P ) pa materijal nabavljat pa lotat pol pa še delal ne bo ( lisko talent :D)

Drgač pa jaz rad kompliciram...... jaz bi mel vse števce u avtu dvojne ( kao letalska verzija... analog+digital)
Sicer je zdej not sam brzinomer pa števc za nafto..... pa obratomer še poleg..... sam tak hud blem pa spet ni ostale števce še nardit :)
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 10:12 pm

red_mamba je napisal/-a:ceno ti težko rečem ker mam večino materiala na zalogi pa ne vem cen sam računi okol 5kSIT +- kaga prešerna, prej - k + ;)

vsec ;) ql cena ;) najbrz bom potencialni kupec...sam newem kje bi zrezal armaturko da bi ga ugradill...al bo to cist tanek najbrz na tiskanem vezju :?: tko da ga lohka samo prlimam nekam pa eno luknco zvrtam za kblcke :) ane.... :?:
Lp

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Če apr 21, 2005 10:18 pm

tiskanina bo max 5.5x8.5cm velika. Šla bo v plastično ohišje, tako da ga lahko montiraš tudi kam drugam z tem ohišjem, ni mus ravno armaturke rezat.
Če je preveliko boste pa malo odrezali odvečno tiskanino.

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 10:51 pm

red_mamba je napisal/-a:tiskanina bo max 5.5x8.5cm velika. Šla bo v plastično ohišje, tako da ga lahko montiraš tudi kam drugam z tem ohišjem, ni mus ravno armaturke rezat.
Če je preveliko boste pa malo odrezali odvečno tiskanino.

ti si pravi sam svoj mojster...no sej prov...dobr da ksn takle obstaja ki nekej obvlada pa ki nekej zna narest tut ;) bols za nas ;) lepo delej ;)
Lp

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če apr 21, 2005 10:54 pm

a to se govori o obratomerju za dizle? Pa če sm prou razumeu, je analogni in digitalni? Če je taka cena pa če gre na bencinarja sem tudi jaz interesent

lp
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če apr 21, 2005 10:56 pm

eclipse_R je napisal/-a:a to se govori o obratomerju za dizle? Pa če sm prou razumeu, je analogni in digitalni? Če je taka cena pa če gre na bencinarja sem tudi jaz interesent

lp

ja ce se jest zanimam pol sem najbrz nekje ujel da je za bencinarje...ker twingaca sploh dizla ni ..;) upam da imam prav :oops:
Lp

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe apr 22, 2005 4:13 am

BlackWind je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:a to se govori o obratomerju za dizle? Pa če sm prou razumeu, je analogni in digitalni? Če je taka cena pa če gre na bencinarja sem tudi jaz interesent

lp

ja ce se jest zanimam pol sem najbrz nekje ujel da je za bencinarje...ker twingaca sploh dizla ni ..;) upam da imam prav :oops:
Lp

Če se ne motim bo za oboje :)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov