SomebodyX je napisal/-a:pa se jim je ena full zrihtana honda zdela mal sumljiva...
...vidu je da ma športn filter...

kdk je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:OK...lahko pregleda.....ni blema...se sprijaznim tudi s tem....ni usposobljen da lahko določi kaj je prav in kaj narobe glede takih zadev. Naprimer da najde to štango, pa teži da ni original....naj dokaže (kot prvo), ni usposobljen da to lahko trdi oz. določi. NO WAY!!!!
Dokazat ti ne more kar tako , lahko pa ti zaradi suma tehnične neustreznosti vozila odredi izredni tehnični pregled.
Omelo je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:Na tehničnem OK.....policaj pa nima kaj vtikat prste pod hawbo.....ni pristojen in ni pooblaščen za te zadeve......in seveda na vse zadnje....ni usposobljen da določi take zadeve na avtu.
Na tehničnem zdej pogledajo pod havbo, ko ti merjo izpušne pline
mare23 je napisal/-a:Na tehničnem OK.....policaj pa nima kaj vtikat prste pod hawbo.....ni pristojen in ni pooblaščen za te zadeve......in seveda na vse zadnje....ni usposobljen da določi take zadeve na avtu.
jakaracman je napisal/-a:reber je napisal/-a:Odgovora za tole ne vem, pač pa bom pristavil še jaz svoje vprašanje: Cevne zaščite spredaj (nekako tako kot nekateri terenci, kombiji,...) ali je zanje tudi potrebno imeti homologacijo, oziroma kako je s temi cevnimi zaščitami. Kolega jih ima na subaruju, pa mi ni vedel povedati. To bi jaz dal na škodo forman.
quote]
Počas jih bodo (mislm da 1.1.2005) v EU prepovedal (tud na novih avtih) ... Varnost pešcev
monster_d je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:Na tehničnem OK.....policaj pa nima kaj vtikat prste pod hawbo.....ni pristojen in ni pooblaščen za te zadeve......in seveda na vse zadnje....ni usposobljen da določi take zadeve na avtu.
Se spod podpisem, nima kaj gledat pod haubo, oz nima podlage da bi mu mogo odpret, ce mu odpres je tvoja dobra volja, cene pa ze rabi nalog za preizkavo, da ti avto prestuferi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov