s3c je napisal/-a:Se mi zdi, da bi bila to zelo lepa gesta, ki nas nebi stala veliko, Alešu in njegovim svojcem bo pa pomenila ogromno![]()
Vaša mnenja...
s3c je napisal/-a:Fantje in punce, uporabniki foruma avtomobilizem.comVeč ali manj ta forum obiskujemo ljubitelji dobrih in s tem posledično tudi hitrih avtomobilov. S tem smo iz dneva v dan na cesti izpostavljeni mnogim nevarnostim, pa najsibo po svoji krivdi, po krivdi drugih udeležencev ali pa zaradi drugih nepredvidljivih okoliščin ki v prometu niso redke, kar pomeni da smo (bognedaj, tega ne privoščim nikomur) v vsakem trenutku lahko tudi sami del te žalostne zgodbe
S tem bi rad sugeriral na vse, ki imate namen prispevati kaj v ta sklad, da se zmenimo in nakažemo denar skupaj (po zmožnostih posameznika, seveda) pod enim imenom - avtomobilizem.com... Se mi zdi, da bi bila to zelo lepa gesta, ki nas nebi stala veliko, Alešu in njegovim svojcem bo pa pomenila ogromno
Vaša mnenja...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
mare23 je napisal/-a:Res je lepo, da se ti kaj takega zgodi, ko si ravno začel živet in mislit na resno življenje. Potem pa ti ena majhna napakca spremeni način življenja iz belega na črno. Mislim da če oseba ne pomaga takemu nesrečnežu ni human. JAZ SEM TUDI ZA.
s3c je napisal/-a:mare23 je napisal/-a:Res je lepo, da se ti kaj takega zgodi, ko si ravno začel živet in mislit na resno življenje. Potem pa ti ena majhna napakca spremeni način življenja iz belega na črno. Mislim da če oseba ne pomaga takemu nesrečnežu ni human. JAZ SEM TUDI ZA.
Verjetno je bilo mišljeno: "Res ni lepo, da se ti kaj takega zgodi..."
s3c je napisal/-a:Tamara, imaš prav! Res je vseeno kako denar pride do njih... In na način, kot si ga predlagala bo prišel najhitreje. Važno je da pride. Res pa lahko pol čez cca. 1 mesec potegnjemo črto pod to akcijo in skupaj z veseljem ugotovimo koliko je socialnega čuta v nas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov