Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po mar 29, 2004 8:12 pm

5. dobi nakazano. Ko bo namest - ratou +....

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c Po mar 29, 2004 8:39 pm

Fantje in punce, uporabniki foruma avtomobilizem.com :!: Več ali manj ta forum obiskujemo ljubitelji dobrih in s tem posledično tudi hitrih avtomobilov. S tem smo iz dneva v dan na cesti izpostavljeni mnogim nevarnostim, pa najsibo po svoji krivdi, po krivdi drugih udeležencev ali pa zaradi drugih nepredvidljivih okoliščin ki v prometu niso redke, kar pomeni da smo (bognedaj, tega ne privoščim nikomur) v vsakem trenutku lahko tudi sami del te žalostne zgodbe :!:
S tem bi rad sugeriral na vse, ki imate namen prispevati kaj v ta sklad, da se zmenimo in nakažemo denar skupaj (po zmožnostih posameznika, seveda) pod enim imenom - avtomobilizem.com... Se mi zdi, da bi bila to zelo lepa gesta, ki nas nebi stala veliko, Alešu in njegovim svojcem bo pa pomenila ogromno :!:

Vaša mnenja... :?:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po mar 29, 2004 8:46 pm

s3c je napisal/-a:Se mi zdi, da bi bila to zelo lepa gesta, ki nas nebi stala veliko, Alešu in njegovim svojcem bo pa pomenila ogromno :!:

Takoj za. Če že prejšnja akcija ni uspela. Samo povej kdaj se dobimo in zberemo denar. Potem pa gremo na banko in darujemo.
Si pa lepo napisal, ker je stvar res žalostna in se je treba zamisliti. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Po mar 29, 2004 9:11 pm

Jaz sem tudi za!!! :wink:
Ja res lepo napisano s3c!!!
Res žalostna stvar :(

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Po mar 29, 2004 9:30 pm

Res zalostno, vendar bi rad dodal da se ljudje zelo neradi zavarujejo (invalidsko zavarovanje), sam se namrec ukvarjam z zavarovalnistvom in za borih 1500 sit/mesec, bi se v tem primeru dobilo kar zajeten kup denarja (100.000 €).

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Napisal/-a Virage Po mar 29, 2004 10:37 pm

s3c je napisal/-a:Fantje in punce, uporabniki foruma avtomobilizem.com :!: Več ali manj ta forum obiskujemo ljubitelji dobrih in s tem posledično tudi hitrih avtomobilov. S tem smo iz dneva v dan na cesti izpostavljeni mnogim nevarnostim, pa najsibo po svoji krivdi, po krivdi drugih udeležencev ali pa zaradi drugih nepredvidljivih okoliščin ki v prometu niso redke, kar pomeni da smo (bognedaj, tega ne privoščim nikomur) v vsakem trenutku lahko tudi sami del te žalostne zgodbe :!:
S tem bi rad sugeriral na vse, ki imate namen prispevati kaj v ta sklad, da se zmenimo in nakažemo denar skupaj (po zmožnostih posameznika, seveda) pod enim imenom - avtomobilizem.com... Se mi zdi, da bi bila to zelo lepa gesta, ki nas nebi stala veliko, Alešu in njegovim svojcem bo pa pomenila ogromno :!:

Se strinjam, tudi sam bom z veseljem prispeval.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po mar 29, 2004 10:43 pm

:? :( Se javim tudi jaz...
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po mar 29, 2004 11:37 pm

Lep pozdrav

Jst takoj dam neki zravn, sam povejte, al damo skupi kot avtomobilizem.com, al damo posebi.
Ja je pa zalostno. Ker bom tud sam v zdravstvu in zadnje, kar si želim vidt je 18letnika , ki je tetraplegik, zarad takšnih ali drugačnih stvari . Upam, da bo jutr nepreveč pretresljivo, ko se mi začne praksa na otroški kirurgiji, sm delu v polju in je blo zakon, sm delu na ortopedski kliniki in je bilo zakon, upam da bo tudi tuki tako.

Si pa želim, da bi zbral, čimveč denarja.

lpb

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po mar 29, 2004 11:41 pm

Sm zravn... S3c for prezident... :wink:
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po mar 29, 2004 11:46 pm

Tut jaz sem zraven

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To mar 30, 2004 12:34 am

Tud mene zravn! Dam nekje od 1-5k odvisno od situacije ki jo bo imela moja denarnica. :wink:

Ko pa se zmenite kako in kaj pa odprite novo temo kjer bo kraj in čas dogotka oz. številko transakcijskega računa!

LP
The MAN

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To mar 30, 2004 6:41 am

Ob placi bova tudi midva nekaj prispevala. Kar se tice skupne akcije pa mislim, da je bolje, da vsak prispeva na TRR NLB PE Kamnik: 02310-1553979198 (objavljen na spletni strani) in potem tukaj gor javi koliko in kdo (ime, priimek, kraj) je prispeval. Nato bi se napisalo pismo v katerem bi bili napisani vsi darovalci, s podpisom avtomobilizem.com, ki bi bilo poslano druzini Zagar. Menim namrec, da bo akcijo tezko organizirat.
Povejte mnenje...

P.S. Preverila sem stevilko TRR-ja na banki Kamnik in je prava (samo toliko, da ne bi narobe nakazovali). Ko sem gospe omenila, da me zanima, ce je to TRR druzine Zagar in je gospa takoj vedela, da je to za Alesa! :) Torej se zadeva premika!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To mar 30, 2004 7:06 am

Vis, tega pa niti pomislil nisem, jaz sem kar nakazal. Ja, spisek je dobra varianta. Mislim, da boljsa, kot skupinsko pobiranje, ker marsikdo nima casa ali pa preprosto nakaze preko klika...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To mar 30, 2004 7:47 am

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To mar 30, 2004 8:33 am

Res je lepo, da se ti kaj takega zgodi, ko si ravno začel živet in mislit na resno življenje. Potem pa ti ena majhna napakca spremeni način življenja iz belega na črno. Mislim da če oseba ne pomaga takemu nesrečnežu ni human. JAZ SEM TUDI ZA.

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci To mar 30, 2004 10:29 am

Jaz bom tud nakazal kolikor trnutno lahko drugace je pa ta zgodba zelo zalostna.

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c To mar 30, 2004 10:49 am

mare23 je napisal/-a:Res je lepo, da se ti kaj takega zgodi, ko si ravno začel živet in mislit na resno življenje. Potem pa ti ena majhna napakca spremeni način življenja iz belega na črno. Mislim da če oseba ne pomaga takemu nesrečnežu ni human. JAZ SEM TUDI ZA.

Verjetno je bilo mišljeno: "Res ni lepo, da se ti kaj takega zgodi..." :?:

Tamara, imaš prav! Res je vseeno kako denar pride do njih... In na način, kot si ga predlagala bo prišel najhitreje. Važno je da pride. Res pa lahko pol čez cca. 1 mesec potegnjemo črto pod to akcijo in skupaj z veseljem ugotovimo koliko je socialnega čuta v nas.
Zadnjič spremenil s3c, dne To mar 30, 2004 10:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To mar 30, 2004 10:51 am

s3c je napisal/-a:
mare23 je napisal/-a:Res je lepo, da se ti kaj takega zgodi, ko si ravno začel živet in mislit na resno življenje. Potem pa ti ena majhna napakca spremeni način življenja iz belega na črno. Mislim da če oseba ne pomaga takemu nesrečnežu ni human. JAZ SEM TUDI ZA.

Verjetno je bilo mišljeno: "Res ni lepo, da se ti kaj takega zgodi..." :?:

Mišljeno je, kadar človek reče:.....res je lepo, kadar se ti zdi kaj takega.... :!: :!:

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To mar 30, 2004 11:10 am

s3c je napisal/-a:Tamara, imaš prav! Res je vseeno kako denar pride do njih... In na način, kot si ga predlagala bo prišel najhitreje. Važno je da pride. Res pa lahko pol čez cca. 1 mesec potegnjemo črto pod to akcijo in skupaj z veseljem ugotovimo koliko je socialnega čuta v nas.

Po moje bi bilo tako najboljse....upam samo, da bo folk iskreno povedal ali je daroval ali ne!

Torej ljudje: darujmo, ker nikoli ne vemo kdaj nas kaj takega doleti! :cry:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To mar 30, 2004 11:13 am

Sicer pa sej bo mel vsak potrdilo o dajatvi. Sploh pa ni pomembno kdo da in kdo ne. Važno da Aleš dobi!
Mi je pa groza ker jst sm tud Aleš in sm mel pred tednom dni 20let. :roll:
The MAN
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov