Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To apr 06, 2004 7:50 am

V soboto sva na crnuski obvoznici pugija stolkla na totalko, un i****, ki naju je porinu v ograjo, je spizdil....ko sedaj to berem, sem vesela, da sva ostala ziva.

Pocivajte v miru!

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD To apr 06, 2004 7:57 am

Jaz sem se tud ob cca 20:45 mimo peljal. Pri takih prizorih me vedno kar stisne. Sam to je vse skup en qrac. Po takih zadevah si vedno govorimo: vozi previdno in počasi itd. itd., potem je pa en teden mimo, na videno ali slišano pozabiš, srečaš enga na semaforju, avtocesti,... pa spet po gasu do daske pa spet vse na pošrek leti...

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole To apr 06, 2004 8:04 am

Mene je čist potrlo tole pisanje.
Super98, sploh si tudi ne morm mislit, da bi bil sam na tvojem mestu. Mene bi tak prizor čist spremenil do konc zivljenja (po mojem ne bi vec na gas tišal pa tud čez rumeno se ne bi več upal, kaj šel čez rdečo...), pa pomoč psihiatra ne vem če bi kej pomagala. Upam, da bos lahko pozabil...

Sicer je pa moja mami isto vidla nesrečo (celo obe), prišla čisto paf domov, ponoči sploh ni dobr spala (je rekla da je bilo ze z avtobusa res grdo),...

Zakaj mora zmerom nastradat tudi nedolzen? (punca, počivaj v miru) :cry:
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To apr 06, 2004 8:15 am

res grdi prizor upam da boš pozabil
groza takole ostaneš brez kolegice pa ka mu je bilo da je peljal čes rdečo
lp tigirca

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Pa me je spet minilo...

Napisal/-a Nu-NRG To apr 06, 2004 8:20 am

Rjuhar je napisal/-a:Danes okrog 20ih v Crnucah. Corsa B skoraj neprepoznavna, Passat mocno stolcen od spredaj, baje sta dva umrla v Corsi... Mislim, da nam je to lahko vsem v opomin. Poleg neprevidnosti je nedvomno izidu botrovala prevelika hitrost.

Sem se ravno peljal od mehanika dam ko sm vidu tam cel lightshow. Vidu kako sta starsa (tko je delovalo) prisla tja ter je fotr dvignu rjuho. Pasat je imel odtis glave v vetrobranskem steklu (izbolklina) klub airbagom. Groza. Se cel vecer mi je blo slabo.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To apr 06, 2004 8:44 am

Mah ja, ucer je bil en tak ful jeben dan. :?

Sej ni panike, ce kje mal pohods, samo NE pa 140 cez POLNO RDECO po TEMI in ob DEZJU po SPOLZKI cesti :x

Super98: Upam, da bos kmal lahko u miru spal.
Za uno punco ne vem kaj nej recem. Bogi tisti k so jo poznali, pa k jim je kej pomenila, se posebi pa ona :cry:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To apr 06, 2004 8:52 am

:sadd :(
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To apr 06, 2004 8:56 am

:cry: :cry: :cry: Moje sožalje ... morm rečt da ko kej tazga berem me pa pr srcu stisne , in pol ko pomisliš na starše od te punce :cry:

Super98 upam da boš kmalu saj mal pozabil hkrati pa ti tudi čestitam za pogum ki si ga zbral da si stekel pomagati

Lep pozdrav in varno vožnjo vam želim
Andrej

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To apr 06, 2004 8:56 am

Pa ce se je tip ze sel kamikaze, a ni mogel hcerke pustiti doma, pa se zaletavat v nek zid... ne pa tko, da je ugasnil dva mlada zivljenja! :cry: :sadd
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabnik001
Nov uporabnik

Napisal/-a Uporabnik001 To apr 06, 2004 8:58 am

Ob 19.56 sta trčili osebni vozili v križišču Zasavske in Štajerske ceste v Črnučah v Ljubljani, pri čemer je ena oseba podlegla poškodbam. Na kraj dogodka so odhiteli ljubljanski poklicni gasilci, zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator.

vir: www.sos112.si

Uporabnik001
Nov uporabnik

Napisal/-a Uporabnik001 To apr 06, 2004 8:59 am

Ob 17.10 je na cesti Ljubljana–Kranj v križišču proti Žabnici in Bregu ob Savi v občini Kranj prišlo do prometne nesreče med tovornim in kombiniranim vozilom. Posredovali so kranjski poklicni gasilci. V prometni nesreči je umrla ena oseba.

vir: www.sos112.si

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To apr 06, 2004 9:01 am

Ne upoštevanje rdeče luči

Iz Generalne policijske uprave so poročali še o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je pripetila v ponedeljek ob 19.50 v križišču Štajerske in Zasavske ceste v Ljubljani. Voznik osebnega avtomobila, 45-letni Trzinčan, je vozil po štajerski cesti od krožišča Tomačevo proti Trzinu. Ko je pripeljal do križišča z Zasavsko cesto, ni upošteval rdeče luči na semaforju, ampak je zapeljal v križišče, voznik, ki je vozil vzporedno z njim pa ustavil pred semaforjem, na katerem je gorela rdeča luč. Tedaj je 21-letna Ljubljančanka, ki je pripeljala iz smeri Trzina in je v križišču ustavila ob sredinski črti z namenom, da zavije v levo na Zasavsko cesto, speljala naravnost pred Trzinčana, ki je trčil vanjo. Ljubljančanka je poškodbam na kraju podlegla.

vir: http://www.siol.net/novice/default.asp? ... page_id=31

:cry:

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe To apr 06, 2004 9:01 am

Žalostno... :cry: :sadd
My Love... Nissan 350 z
Slika

urosm
Nov uporabnik

Napisal/-a urosm To apr 06, 2004 9:12 am

:cry: Naj pociva v miru, "21-letna Ljubljančanka".... :cry:

Niti v sanjah si ne morem misliti kako je starsem, kolegom, prijateljem... :cry:

:ue Zakaj se ljudje ne ustavljajo?!?! :x

1. Kje je morala ljudi? A se vsem mudi tako nujno naprej, imajo zivljensko pomembne opravke?
2. Peljati mimo nesrece, pa ne pomagati (ce pomoc ze ni tam) JE KAZNIVO PO ZAKONU!!!
3. Najbolj pa sovrazim ljudi, ki ne bi nikoli pomagali, firbcali bi pa 100 na uro!!!

P.S. Tudi jaz sem ze vlekel ljudi ven iz avtov, na sreco nic hujsega... (ceprav je bil A4 kr ornk razsut po parih saltah....)

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent To apr 06, 2004 9:17 am

men je kr slabo ko tole berem.

vsaka pohvala tistemu, ki je poskušal na kraju nesreče pomagati. jaz ne vem če bi bil tega sposoben, ker mi že ob branju močno slabo rata, upam da nikol ne doživim kaj takega ... :cry: :cry: :cry: :cry:

PS: je pa definitivno prva stvar ki mi pride na misel ob takih stvareh poklicat 112 ker čas je kritičnega pomena
avtoelektronika pika si

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA To apr 06, 2004 9:23 am

Nej povem en primer. Starejši ženski ( 60+ let) je srce odpovedu in je bila potrebna reanimacija (oživlanje). Pri tem so ji polomili par reber (kar se zelo pogosto zgodi, sploh pri krhkih kosteh ki jh imajo starejši). So jo uspešno oživel. In kaj se je zgodilo pol? Ta babica jih je tožila zarad reber. MIslim ej, rešjo ti življenje ti jib pa tožiš, marš.

Žal fantje in punce, smo ratal zelo podobni ameriki, kjer te vsak lohk tož, tko da se ne čudit, če se kdo pri taki nesreči naprej odpelje.

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life To apr 06, 2004 9:48 am

:sadd

Nimam komentarja. Enostavno groza.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To apr 06, 2004 9:49 am

Bom še jst nekaj napisal o teh ki preveč gledajo nesrečo in s tem ovirajo promet - takoj pokličite reševalce in se odstranite z mesta nesreče, ali pa zavarujte mesto nesreče in pomagajte, ne pa se vozit mimo in gledat, kaj se dogaja;

Vozim se s petko 1.7 po nevarnem odseku, ki ga poznam v nulo, okoli 90km/h, kar je za tisti del že zelo visoka hitrost, pa me prehiti en audi s 4x4 pogonom in goni sigurno 150 do 180km/h, jst mu začnem blendat, da naj zmanjša, kar je tudi storil, samo je premalo zmanjšal hitrost, avtomatsko prižgem vse 4 žmigovce in zmanjšam hitrost, ker sem točno vedel, da se bo tip razbil. Na ovinku, ki je nagnjen navzven je avto odneslo s ceste in pristal je zapičen v njivo. Sam zmanjšam hitrost obrnem avto in parkiram avto z 2 kolesi na travnik in 2 na bankino približno 10cm stran od asfalta z prižganimi vsemi štirimi žmigavci. Grem tipu pomagat - samo zlomljena roka, nič drugega, ga zvlečem iz avta in se obrneva, ko karnaenkrat full poči, oba s tem tipom se obrneva in gledava kako po zraku leti moj avto - ene 10 metrov je šu po zraku, pol se je pa zaril u blatno njivo.

Ne boste verjel - človek, ki se je mimo peljal je preveč gledal, kaj se dogaja na travniku, z nezmanjšano hitrostjo najmanj 90km/h, zapeljal na bankino in se zaletel v moj avto, ter ga odbil na njivo. Mel sem v vzvratni prestavi in ročno zategnjeno do konca, pa je avto vseeno odneslo full daleč - sploh si ne morem predstavljat, kaj bi bilo, če bi takrat imel otroka v avtu, sem ga hotel s sabo vzet - šel sem namreč v trgovino in mulc gre rad z mano ker vedno dobi kako sladkarijo. V primeru, da bi ga imel s sabo bi mi ta i**** - ne morem se drugače izrazit - ubil otroka.

ČE VIDITE NESREČO TAKOJ POKLIČITE REŠEVALCE IN SE NE USTAVLJAJTE NA MESTU NESREČE, KER ŠE DODATNO OVIRATE PROMET. čE NE ZNATE POMAGAT ČLOVEKU V NESREČI ČIMPREJ STRAN OD TAM.
ČE PA GRESTE POMAGAT, PA PRVO POSKRBITE ZA LASTNO VARNOST, KER VAS LAHKO KAK i**** UBIJE S TEM KO GA ZANIMA KAKO SE JE KDO RAZBIL.
PA NE DA VAS ODVRAČAM OD TEGA DA BI POMAGALI, POMAGAJTE SAMO GLEJTE PRVO NA LASTNO VARNOST.
Old subarus never die, they just get faster!

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To apr 06, 2004 1:07 pm

:cry: :( NO COMMENT

Uporabniški avatar
denisB
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a denisB To apr 06, 2004 1:17 pm

3. Najbolj pa sovrazim ljudi, ki ne bi nikoli pomagali, firbcali bi pa 100 na uro!!!

Rajš ne štejem na kolkih prometnih nesrečah sm bil.Ampak vam povem da bi ljudje rajs firbcali kakor da bi ti kdo roko ponudu.

Pol na konc pa iz tega pride 100000 zgodbic kaj se je zgodilo!!!

Lp Denis
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov