Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Če apr 08, 2004 8:46 pm

Ka je blo pred enim letom in pol.

Takrat sem začel delat te neonke za spodi pa to... U glavnem takrat sva jih mela samo jaz in moj kolega in ni hudič mu jo je nekdo šel eno odtrgat z avta. Kabli so bli gladko odrezani z nožem, mislim ddddd....

Saj si siromak itaq ni mogel z njo nč pomagat, ker brez elektronike ni nič, pa vseeno.
Sam neki pa še zdaj ne razumem. Mela sva jih dva v celi okolici in bi si ta tip, ki jo je piču z avta upal dat to na svoj avto :?: :?: :?:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če apr 08, 2004 9:14 pm

borut007 je napisal/-a:Na Ptuju in v Mariboru pa se mi zdi, da so specialci za krajo metlic za brisalce.

Od novega leta do predvčerajšnjim so kolegu na Corsi, kolegici na Favoritki in meni na Jugotu metlice ukradli. A jih pol kje prodajajo?

Aja, fack no to se nisem slisal!
Drugace pa te lahk opozorim da na parkiriscu spara se je ze marsikaj zgodl! :wink:
Kolegu brisalec zadn zloml, pol mislim da so mu tu tudi enkrat spegl zlamal... matr

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če apr 08, 2004 9:20 pm

borut007 je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:Ka je blo pred enim letom in pol.

Takrat sem začel delat te neonke za spodi pa to... U glavnem takrat sva jih mela samo jaz in moj kolega in ni hudič mu jo je nekdo šel eno odtrgat z avta. Kabli so bli gladko odrezani z nožem, mislim ddddd....

Saj si siromak itaq ni mogel z njo nč pomagat, ker brez elektronike ni nič, pa vseeno.
Sam neki pa še zdaj ne razumem. Mela sva jih dva v celi okolici in bi si ta tip, ki jo je piču z avta upal dat to na svoj avto :?: :?: :?:

Tako kot bi sosedu avto ukradel in ga na svoje dvorišče parkiral. :D

upam,da je meu vsaj tak velki delček možganov,da res ni kje iz okolice doma :!:

Ej neon ti priporočm,da začneš serijske številke gravirat gor, in ko se bo pojavu kak sumljiv z sam eno neonko boš pogledu št. in če si mu jo res prodal pol ok, če pa ne,pol pa prste sekat :!: :!:

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Pe apr 09, 2004 3:12 pm

Neon je napisal/-a:Ka je blo pred enim letom in pol.

Dvomim da ti jih je ukradu z namenom, da bi jih dal na svoj avto, pomoje je bla tu v igri nevoscljivost... :)
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe apr 09, 2004 3:27 pm

Pol je zgleda tukaj še zadnji pokrovček na odbijaču za Golf 3 (tist pokrovček ki je za pokrit uno kljuko za vlečenje vozila) Izgleda da je tud to hud potrošni material ker so ga bratrancu že 2x spičli.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe apr 09, 2004 4:15 pm

maky je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:HUh, :roll:
Kaj pa ce jo je kdo rabo za svojo sipo, glede na to da se je novo zgledala :lol: :lol: :lol:
SAm so eni prasice res...
LP

nalepka ko je enkrat ne šipi je praktično neuporabna ker se ali raztegne ali pa se strga... v vsakem primeru ni več ok... :wink:

maky resno mam eno piatnje!

mislim da se je tvoja vratca od goriva prejšn vikend prodajal na bovšjaku!!
tko da nism sigurn vem da je model prodaju za 7k vratca z risbico :? :?
nevem kva si folk misl,jst sm kupu svojo anteno pa so mi jo kidnl pol za 10 minut k sm bil v BTCju :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov