Sem bil ja. Mam tudi film če koga zanima dvoboj JTD vs. HGT. Dizel powah.
http://www.mobisux.com/album/data/500/22754Dragrace.mpg
Tilen je napisal/-a:Pa dejte no, ne bučnc prodajat no...da bo JTD presral HGT-ja al kaj? Pogledal filmček in al tale HGT ni HGT (najbolj verjetn) al pa je mal zajebu pri štartu. Pa kje ste to dragal? A ste čist nori? Tam ob cesti kolesar, pa avto nasprot...svašta...pamet v roke!
Punto II je napisal/-a:Noro!
Torej raj kupm tega JTDja... dizl je, mau žre, potegne kokr ste rekl dobr, noro :P
Se pol kr splača, pa še mau žre, pa še Punto je!
CarInvent: trgač pa punto II in ne III, ker Punto III je grd. Tnx vseen, primerjat se da vseen!
Arashi noro)
Ni mi jasn kako lohka bencinarja s 130km dol poč dizl s 105km?
Drgač pa vsak punto II je lep :P Slike če ma kdo
PS: a lohka en napiše vse kaj je model naredu z avtom?
PS2: kok pa kej stanejo teli puntoti JTD? (Punto II)
Še 1x tnx za info vsem!
Ja pa je oni rumeni HGT ga poznam.Tilen je napisal/-a:Pa dejte no, ne bučnc prodajat no...da bo JTD presral HGT-ja al kaj? Pogledal filmček in al tale HGT ni HGT (najbolj verjetn) al pa je mal zajebu pri štartu. Pa kje ste to dragal? A ste čist nori? Tam ob cesti kolesar, pa avto nasprot...svašta...pamet v roke!
Punto II je napisal/-a:Diesel zanimivo, tnx za info.
Glede opreme se mi je kr zdel da je carzone ker jo poznam, nism pa vedu da tok dobr zgleda
velik navora bi reku? 300 medtem k original ga ma 180, maš kšne podatke glede 0-100? Pa končna... kok je plaču vse skup itd
Aja pa še to, avto naj bi bil 86KM oz 63kw, in je chipan na 110km, a to pomen da zdj plačuje registracijo za 100 al 86km?
tnx again
Suljo je napisal/-a: Sam tista ga pihne tut Audija 2.5 TDI + čip pa ne vrjamm glih. Ma tega moj stric A4 karavan pa ma 180 KM pa vem kuko to lima, sam nevem no...Možno je use![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov