Bor je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Od kdaj pa pri nas rabmo homologirat felge? Kolkr jaz vem samo dimenzijo gum!
Tud feltne mors homologirat. Saj zato pa tuv rabis. V homo kartončku pa ti napišejo dimenzije pa alu feltne.
HUGO_BOSS je napisal/-a:mislm jst več res ne vem kam gre tale forum!
vsi mate homologiran, amapk da bi gdo povedu kako to pa ne... NEDAJ BOŽEEEE
al pa hočeš kej pomagat, pol pa težijo da jim hočeš provizijo računat![]()
vsak dan se mi zdi da je tole večji podn!!![]()
Kennman je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Od kdaj pa pri nas rabmo homologirat felge? Kolkr jaz vem samo dimenzijo gum!
Tud feltne mors homologirat. Saj zato pa tuv rabis. V homo kartončku pa ti napišejo dimenzije pa alu feltne.
ampak,... a lahk sploh homologiram vecja kolesa kot jih mam zdej v homo kartoncku?
mam napisan 175/70 R13.
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ja maky, če bi mi povedu ker papir je to bi mi pomagal,
to kar si naredu je pa tako kot bi it jst rekel, ja... tista trgovina je tam
tuv papir :P
resno ti to govorim...
![]()
ti mene prow j**eš
maky.. tuning trgovina![]()
![]()
toofast je napisal/-a:Jst sem pred 10.dnevi šel homologirat feltne , športni izpuh in fedre.Za fedre sem rabu vso dukomentacihja za ostalo pa so mi samo pregledali in izmerilui decibele.
mazda-mx3 je napisal/-a:toofast je napisal/-a:Jst sem pred 10.dnevi šel homologirat feltne , športni izpuh in fedre.Za fedre sem rabu vso dukomentacihja za ostalo pa so mi samo pregledali in izmerilui decibele.
Kolko pa so ti izmerili?
Hehe sam kolkor je meni znano ti nimajo se kaj merit, ker ni bil se zakon glede tega sprejet, pa postopki in tako dalje....
Bor je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Od kdaj pa pri nas rabmo homologirat felge? Kolkr jaz vem samo dimenzijo gum!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov