Drugače pa grem dostkrat v Trst in nimam problemov z vožnjo. Upoštevam tisto pravilo ki ga je ghia napisal

maky je napisal/-a:moji spomini na italijo: šel na obisk k punci v novo gorico ampak sem zarad megle zajebu izvoze na avtocesti (še pri nas ) in smo 3 pametne moške buče ugotovili da gremo lahko tud skoz trst...BIG MISTAKE!!! sej mamo zemljevid (v eni knjigi narisan),bomo že najdl... ja seveda... se nekako pripeljemo do trsta in prvo križišče pogledam levo: stop znak,pogledam desno majo tud stop znak, un nasprot pa tud... pa nikjer nobenga... pa jaz no grem čez... in vuuuuuuummmmmmmmmmmm ena mama z enim unotom mim... ok se itak zgubimo in kliče kolega bakico kam mormo it... in nam prbije po enmu klancu gor... in se furamo pa furamo pa furamo in pol en tko ovink pa sred ovinka stop zanak ko je blo križičše... jaz pa ene 100 čez to križišče pa žlajf na polno in za ene /--------------------------------/ da smo se ustavl pren eno mb a klaso parkirano sred križišča... uglavenm od lj do gorice smo rabl 5 ur pa še mal pa jz pa kolega sva se ustavla na vsaki pumpi da sva kupila novo škatlo čikov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov