dejan84 je napisal/-a:Jst sm tud tega mišljenja da je treba policaje obvestit za kasko.
Sam, si pa dober da si šel dajat kasko za motor. Kolikor sm se jaz pozanimal pride kasko skor 3/4 cene za motor (razen če je za sesalce :P do 50ccm kej cenej kot za velike motorje)
Nu-NRG je napisal/-a:1. Sama sreca da sta cela! Jaz sem z specialko nabil enga polota z 15km/h in sem imel zlomljeno kljucnico!
2. Morm rect neki. Danes ker je bil lep vreme je blo dost skuterjev na cesti in morm rect prov prosjo, da se jim neki zgodi. Levo, desno, posred, pocez, cez dvojno polno. En bo trznu in bo letu po tleh in potem voznik kriv.
Jaz ko sem kolesaril sem kolesaril ob robu ceste in nism vjugal med vozili (btw 50 se ze salo malo pici z takim kolesom.) ker je brezveze da nekaj izivam.
LP, Klemen
-EC- je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:1. Sama sreca da sta cela! Jaz sem z specialko nabil enga polota z 15km/h in sem imel zlomljeno kljucnico!
2. Morm rect neki. Danes ker je bil lep vreme je blo dost skuterjev na cesti in morm rect prov prosjo, da se jim neki zgodi. Levo, desno, posred, pocez, cez dvojno polno. En bo trznu in bo letu po tleh in potem voznik kriv.
Jaz ko sem kolesaril sem kolesaril ob robu ceste in nism vjugal med vozili (btw 50 se ze salo malo pici z takim kolesom.) ker je brezveze da nekaj izivam.
LP, Klemen
Jst nikoli ne vijugam med avtomobili, vceraj sem pa se posebi pocas vozu, ker sm biu zmatran...
Nu-NRG je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:1. Sama sreca da sta cela! Jaz sem z specialko nabil enga polota z 15km/h in sem imel zlomljeno kljucnico!
LP, Klemen
Jst nikoli ne vijugam med avtomobili, vceraj sem pa se posebi pocas vozu, ker sm biu zmatran...
To mi delaj(itaq nimam nic proti tebi)
Mah sej sreca, da sta cela, glede na opisano zgoraj. Ce si bil zmatran pol pa res ni bilo vec treba veliko. Jaz takrat ko sem pocu z kolesom sem nekaj drugega razmisljal ... in ko sem se tocno zavedel .. sem bil ze 1m pred avtom in je pocl.
LP, Klemen
-EC- je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:-EC- je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:1. Sama sreca da sta cela! Jaz sem z specialko nabil enga polota z 15km/h in sem imel zlomljeno kljucnico!
LP, Klemen
To mi delaj(itaq nimam nic proti tebi)
Mah sej sreca, da sta cela, glede na opisano zgoraj. Ce si bil zmatran pol pa res ni bilo vec treba veliko. Jaz takrat ko sem pocu z kolesom sem nekaj drugega razmisljal ... in ko sem se tocno zavedel .. sem bil ze 1m pred avtom in je pocl.
LP, Klemen
Jst sm biu tut metr pred avtom k sm se zavedu, pa sm mislu da se bom se ustavu <--vecni optimist
PiLLLe je napisal/-a:He he nisi edini k si se zbou z motorjem:) Jst mam 3 take primere v bistvu jih je se vec sam so bli sam 3 tko resni bl:)
Motor je biu pa v vseh primerih Frco Tomos A3 predelan:) Enkrat sm se pred kolosejem na koncu predstave k je blo najvec folka okol drugic na smartinki na sred ceste k je blo morko tretic pa nekje v centru Lj. k sm se hotu narest jebaca da se zavrtim za 360:) pa ni znesl:)
andrej777 je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Jst sm tud tega mišljenja da je treba policaje obvestit za kasko.
Sam, si pa dober da si šel dajat kasko za motor. Kolikor sm se jaz pozanimal pride kasko skor 3/4 cene za motor (razen če je za sesalce :P do 50ccm kej cenej kot za velike motorje)
ja moj fotr ma Hondo VFR 800 pa pride kasko okol pol moljona ker je to kritični razred in je drago ko svina. Skor tolk ko za avtobus.![]()
![]()
-EC- je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:He he nisi edini k si se zbou z motorjem:) Jst mam 3 take primere v bistvu jih je se vec sam so bli sam 3 tko resni bl:)
Motor je biu pa v vseh primerih Frco Tomos A3 predelan:) Enkrat sm se pred kolosejem na koncu predstave k je blo najvec folka okol drugic na smartinki na sred ceste k je blo morko tretic pa nekje v centru Lj. k sm se hotu narest jebaca da se zavrtim za 360:) pa ni znesl:)
Sj jst sem se ze 3krat razletu:
1. po treh urah me je en isilu (in sm dubu popravln motor pa se tozu sm ga tko da sm prakticno dubu skut zaston)
2. k sm hotu mal adrenalina pa sm su na skakalnco in posledice so tu
3. pa to
Suljo: Razvedl se pa ni, ker ne ve dost folka pa tut nebi rd da se razvetko pa psssss
AnDr3jC3K je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Jst sm tud tega mišljenja da je treba policaje obvestit za kasko.
ja moj fotr ma Hondo VFR 800 pa pride kasko okol pol moljona ker je to kritični razred in je drago ko svina. Skor tolk ko za avtobus.![]()
![]()
Kasko za sesalec je drago ko pes. Sestra je dala za tako Aprilio kot jo ma naš nesrečni -EC- mislim da okol 80k. NORO
[YuGo] je napisal/-a:PeCi je napisal/-a:sam a ni treba met za uveljavljanje kaska policijski zapisnik
Ni potrebno. A misliš, da če boš se v nek drog zaleto, da boš klical policijo za tako stvar? A je to smiselno?
lp
dejan84 je napisal/-a:Jst sm tud tega mišljenja da je treba policaje obvestit za kasko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov