Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr apr 28, 2004 11:52 am

VIA je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Eni dajete res izjave otrok iz vrtca... Kot da Renaulta še niso klicali nazaj al pa Audija pa Mercedesa pa Citroen pa nevem koga vse kaj je to kaj takega??? Madonca...

Samo nena mi z puntotom! Moja mati ima Punto 55 letnik 97 z prevozenimi 55k kilometri in je prva lastnica pa je ze zobati jermen vtrgalo,pa sklopko smo mogli ze zamenjat kr je kos ful pokal itd. Dol z FIATom (sorry tistim ki ga imate).
Pa nebi reko ce bi ga jaz vozil,ampak ga moja mati ki avta se v zivljenju ni gonla ker ni take sorte clovek!
Ah daj no, pa saj veš da Fiat pa ja ne crkne! To ti je Italianski Mercedes stari 8)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr apr 28, 2004 11:54 am

Ti si malo zakompleksan ne? Joj joj... Če bi si še enkrat prebral post v katerem sem napisal ena dejstva bi se malo zamislil... :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr apr 28, 2004 2:07 pm

xandrej je napisal/-a:Ne veš kaj me moti nasplošno to pizdarjeneje med znamkami... Mislim butasto se mi zdi totalno. Crkne Francoz se pojavijo vsi pa pluvajo pa crkne Italijan pa pridejo francozerji pa pluvajo po italijanih. Nemci pa itak ne povedo če jim kaj crkne pa nimajo kaj pljuvat ker je Nemški avto nepovarljiv... Ne kregamo se samo to dajanje men znamkami zaradi značke na nosu BEDA... :roll: :roll: :roll: :roll:

mas prav .. cist brez veze da se sploh izpostavlja to .. pac .. mentaliteta na podnu ..
Sej ce tko pogledas pol vse izjave v kup na koncu pogruntas da Renault in citroen sta francoski zastavi, ford je kao nemska zastava, fiat & alfa italjanske zastave .. etc .. etc .. etc .. in kaj smo ugotovili?
Da avte delajo roboti kateri delajo po navodilih cloveka in clovek je zmotljiv! Materjali niso vecni in odpovejo! Mlatenje prazne slame!!!
xandrej .. kdaj greva na pivo? Bi bil bolj koristno zapravljen cas ;) kot pisanje tega posta ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 Sr apr 28, 2004 5:47 pm

Fotr pelu na servis, po 10-15ih minutah mislm da je končal, vse kar je reku fotr da je mau bolš blo pr vžigu pa mogoče malši zvok (ni omembe vredno) - ostalo isto ;)

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr apr 28, 2004 5:57 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Ne veš kaj me moti nasplošno to pizdarjeneje med znamkami... Mislim butasto se mi zdi totalno. Crkne Francoz se pojavijo vsi pa pluvajo pa crkne Italijan pa pridejo francozerji pa pluvajo po italijanih. Nemci pa itak ne povedo če jim kaj crkne pa nimajo kaj pljuvat ker je Nemški avto nepovarljiv... Ne kregamo se samo to dajanje men znamkami zaradi značke na nosu BEDA... :roll: :roll: :roll: :roll:

mas prav .. cist brez veze da se sploh izpostavlja to .. pac .. mentaliteta na podnu ..
Sej ce tko pogledas pol vse izjave v kup na koncu pogruntas da Renault in citroen sta francoski zastavi, ford je kao nemska zastava, fiat & alfa italjanske zastave .. etc .. etc .. etc .. in kaj smo ugotovili?
Da avte delajo roboti kateri delajo po navodilih cloveka in clovek je zmotljiv! Materjali niso vecni in odpovejo! Mlatenje prazne slame!!!
xandrej .. kdaj greva na pivo? Bi bil bolj koristno zapravljen cas ;) kot pisanje tega posta ;)

LP, Klemen

mah heheh kaj če šele rečem da sm lstnik ŠKODE!!

dost je kritizeranja med znamkami!nevem jah pač en trefne tako znamko pa mu neki j**e v avtu to še nepomen da je ta znamka kriva mislim pač je naletu na tako vozilo!

mam primer NEKATERI so mi govorili da BMW legendaren avto itd.... nepokvarljiv hja moj sosed dubu v roke pa je riknu,jah kaj naj pol rečem BMW en K......

nevem kreganje katera znamka je boljša je itak brezveze!!! SAM DA AVTO DOBR SLUŽI svojem namenu ,sm čist zadovoljen!

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr apr 28, 2004 9:20 pm

vsi avti so za k..... Fijat je najtabul, še meržo se skrije :lol: :lol:

No resno, pri avtu je vse odvisno od sreče, če kopuješ novega upaš da ni podelkov, če pa kopuješ rabljenega je pa itak loterija.

LP Joseph

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 29, 2004 12:21 am

Josephe je napisal/-a:vsi avti so za k..... Fijat je najtabul, še meržo se skrije :lol: :lol:

No resno, pri avtu je vse odvisno od sreče, če kopuješ novega upaš da ni podelkov, če pa kopuješ rabljenega je pa itak loterija.

LP Joseph

loterija intd... se strinjam z tabo! :P

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če apr 29, 2004 9:28 am

Recimo ne... Moj foter je imel že dosti Renaultov... R19, R5, Laguno, Safrana, seka ima Clio pa niti enim še ni bilo niti malo problema... Safrane ima sedaj 122 k kiometrov pa niti vijak... Ker je dosti pljuvanja po tej znamki in pokvarljivi clioti itd itd... Razen punci je sedaj po enem letu crknila loputa za zrak... No dosti ljudem ni jasno, da je v Sloveniji nevemkoliko Cliotov in, da jih težko primerjaš ne vem... Naprimer z Toyoto Yaris ker je Yarisov najmanj 10 manj na cesti in se tiste stvari ne vidijo tolko kot npr pri cliotu. Seki je po enem letu sedaj je star 3 gorela lučka za Airbag in smo rastavili konektor pod sedežem, ga nasprejali z kontakt splejem in je mir...

Ko pa bodo naredili avto ki je nepokvarljiv pa bo to dokazano pa ga kupim 100% in če bi bil kateri avto tak bi se menda celo človeštvo z njim vozilo...

Včeraj so po radiju celi dan govorili, da kličejo nazaj vse: Passate pa A4 pa A6 ker imajo napako na sprednji premi samo to nihče ne napiše... Saj veste zakaj sicer je pa itak vseeno... Vsaka znamka Avtomobilska ima svojo srce in sigurno kako pomembno prelomnico v zgodovini itd itd... Tak, da je to dajanje zaradi značk na nosu avta brezveze...

No zaradi te značke bom povedal svojo zgodbo:

Po nekakšnem naključju sem postal lastnik Xantie in dobil sem zelo ohranjeno in zelo redek model in letnik z vso možno dodatno opremo... No in ker je Citroen klub Slovenije zelo močan sem kar hitro dobil zelo dosti prijateljev in v 3 letih lahko rečem le najboljše... Srečanja itd itd... No po 3 letih sem se odločil zamenjati avto rad pa bi imel C5 in takrat ni bilo v Slo avta ki bi mi ustrezal motor in oprema... In naletel sem na Alfo 166 in glej ga zlomka... Začeli so me gledati po strani nisem bil več eden od njih in vglavnem cela polomija... Zato me še 100x bolj jezi to sranje in dajanje med znamkami...

Pa brez zamere...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov