Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če apr 29, 2004 7:11 am

Leopard in Abrams imata elektronski omejevalnik hitrsoti (Abrams na 45 mph). Če ga vzamejo ven (in ga vedno), gre skoraj 60 mph ...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če apr 29, 2004 9:37 am

jakaracman je napisal/-a:Leopard in Abrams imata elektronski omejevalnik hitrsoti (Abrams na 45 mph). Če ga vzamejo ven (in ga vedno), gre skoraj 60 mph ...

Elektronski omejevalnik praviš. Pa to mam jst na scooterju, oz. ga lih montiram :D

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Če apr 29, 2004 9:52 am

Jah treba je res mal locit zadeve, 25 ton je pac ena lahka zadvea, tanki majo vsi okol (al pa se vec) kot 50 ton... res je, da grejo lahko vsi zlo hitr, sam dvomim da dosegajo hitrosti vec kot 80km/h... dons majo pa ze vsi gosence z gumo, kar pomen da so za po terenu in po utrjenih povrsinah, poleg tega te gosence travno ruso samo tlacijo in ne razkopavajo - ekologija :)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če apr 29, 2004 10:49 am

Klausz je napisal/-a:Jah treba je res mal locit zadeve, 25 ton je pac ena lahka zadvea, tanki majo vsi okol (al pa se vec) kot 50 ton... res je, da grejo lahko vsi zlo hitr, sam dvomim da dosegajo hitrosti vec kot 80km/h... dons majo pa ze vsi gosence z gumo, kar pomen da so za po terenu in po utrjenih povrsinah, poleg tega te gosence travno ruso samo tlacijo in ne razkopavajo - ekologija :)

Goseniuce z gumo so sam za po asfaltu, za vaje ...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov