Debate, ki niso vezane na ostala področja...

sejbo
Nov uporabnik

Napisal/-a sejbo Pe maj 07, 2004 2:28 pm

Fotr jo ma 3 mesce in za zdej dela brez problema. zadi je placa zadost (5v).
edino poraba se mi zdi mal velika (7l) za 2.0 HDi.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe maj 07, 2004 2:56 pm

Res je avto je mehak (citroen) je pa ena dobra finta v tem, da plavaš po cesti in v ovinku se res nagiba ampak zadnja prema dela svoje... Spustila te bo zelo daleč preko meja v ovinku ko pa nebo več šlo pa ..... No vglavnem avto je zelo preizkušena varijanta in pa citroenovih (pravih) serviserjev se iz dneva v dan manjša... No meni je citroena (hidravljiko) rihtal najprej eden 70 letni možakar pazi: (dipl. ing. hidravljike in hidravljiičnih zglobov) je imel napisano na vizitki in še eden tip malo mlajši ki sta bila sodelavca in od tega sodelavca sin VEDo v SLOVENIJI kaj je Hidravljika pri citroenih. Sicer Xsara tega nima ampak žalostno a ne? Tile pubeni na servisih pojma nimajo... Drugače pa če se boš odločil za nakup Xsare nisi čisto nič zgrešil... To da je avto mehek bomo vsi rabili ko bomo malo v leta prišli... Predstavljaj si gospoda srednjih let ko ima malo že probleme s križem in se okoli vozi z dol spuščeno hondo recimo... Mislim, da bomo takrat srečni nad mehkobo... Kupi nimaš kaj zgrešit...

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jonas So maj 08, 2004 5:41 pm

No da se jz neki uprasam. Sam se tud nagibam k nakupu Xsare, pa me zanima kako je z 1.6i (90KM), a se premakne kam s temi konji al ne? :P Osebno se bolj nagibam k 1.8 16v. A je slucajn kater lastnik tukaj iz lj, ki bi biu pripravljen malo pokazat avto, da si ga bolje ogledam. Hkrati pa me se zanima ce ima ta avto kaksne hibe, na katere je potrebno paziti pri nakupu.

LP
Slika

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] So maj 08, 2004 6:57 pm

k4fc0123 je napisal/-a:Ma fotr 1,4 X, se pravi najcenejso. Ampak smo ultra zadovoljni. Je prva serija, in ni mela porodnih tezav, ce odstejem, da so menjali (brezplacno) racunalnik airbaga. Vozi pa ga stari na izi, tako da mu kuri 5,5 l, in to pri vecinoma mestni voznji!!! :shock:
Ma ko da bi dizla mel... Pa prtljaznik je ogromen (5 vrat)!
Izdelava je brezhibna, nic ne skripa, je nenormalno udoben in tih, tudi na avtocesti, ko bratov bravo ze zdavnaj zrohni. :P
Servisi so poceni, do zdaj (od l. 1998) samo redni + auspuh.
Ce te zanimajo zmogljivosti, pa ti bo 1,4 ziher premalo.
PRIPOROCAM! :D

tvoj stari je fenomen...

Uporabniški avatar
Zlatobrz
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Viljem

Napisal/-a Zlatobrz Po maj 10, 2004 12:54 pm

Če te zanima mam jaz VTS-ko 1.8, 2000 letnik.

Piši na mail če si zainteresiran, pa ti povem več: tomi@b2-ic.si

Pardon, ker malo diši po oglasih, ni bilo tak mišljeno
:?
...levi blinker vedno vklopljen... :-)

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 Po maj 10, 2004 2:38 pm

[YuGo] je napisal/-a:tvoj stari je fenomen...

Ja, res je. Sreca da je padlo jabolko dalec od drevesa. :twisted:
LP, M
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov