Nič pretresljivega

monster_d je napisal/-a:Sicer izpita se nimam niti eno leto.
Ampak se strinjam z mnenjem bojana.
Mam ze tretjega yuga pa z njimi se nisem mel nobenih problemov!!!
Super avto za mal denar!!!
accim je napisal/-a:mi nikol nismo nevem kolk merkal avtomobilov, so se pa vozili redno na servise, prevozijo pa kar nekaj km. v relativno kratkem času. drugače pa: najmanj problemov z japonci. največ z evropejci. primer: evropejce smo menjali tm na prbl. 70.000 km., japonce pa na 130.000. zdj mamo 4,5 leta starga subaru forester turbo, ima 191.000 km in mam občutk da jih lahko naredi še 50.000. upajmopotem volvota v40, mamo zdj 6 mes., ima 38.000 km, in mu je že enkrat šel motorček za dviganje prednjega stekla. drugače se pa drži kr uredu. pa še moj accent...3,6 let, 105.100 km, zadnje čase nekj več problemov. posledično zaradi mene :P Lp
nebivedu je napisal/-a:accim je napisal/-a:mi nikol nismo nevem kolk merkal avtomobilov, so se pa vozili redno na servise, prevozijo pa kar nekaj km. v relativno kratkem času. drugače pa: najmanj problemov z japonci. največ z evropejci. primer: evropejce smo menjali tm na prbl. 70.000 km., japonce pa na 130.000. zdj mamo 4,5 leta starga subaru forester turbo, ima 191.000 km in mam občutk da jih lahko naredi še 50.000. upajmopotem volvota v40, mamo zdj 6 mes., ima 38.000 km, in mu je že enkrat šel motorček za dviganje prednjega stekla. drugače se pa drži kr uredu. pa še moj accent...3,6 let, 105.100 km, zadnje čase nekj več problemov. posledično zaradi mene :P Lp
Jst mam prednika od foresterja, pa je na cesti že skor 20 let, ima 300.000km po števcu - mogoče so bili celo prevrteni pri prejšnjem lastniku, ampak bo vozil vsaj še 100 do 150 tisoč kilometrov, tko da za vašga foresterja mislim, da bo zdržal vsaj še 200.000km in ne samo 50.
Problemov sem imel zelo malo z avtomobili, največ z avtom, ki sem ga najmanj šparal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov