Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne maj 09, 2004 2:40 pm

Heh smo ze predebatiral na to temo. :roll: . Obstajajo slabi vozniki in slabe voznice, obstajajo dobri vozniki in dobre voznice, to je dejstvo. Je pa res, ko sem imel slabo izkusnjo so bile po vecini za volanom zenske.
Vceraj en moron z rumenim meganom pridivjal po res ozki cesti, da bi ga iz koze dal jebemti. Zadnje case se mi dogaja da se naveliko seka ovinke in ko pridem nasproti on se kar seka. :shock: Zadnjic iz Wajdusne sem lenknil proti avtu jebemti spravi se na svoj pas. :x . In se ena storia na bencinski. Pred mano sharan in voznik v avtu. Pripeljem zraven in cakam da se bo speljal nakr zacne tisti avto lezti nazaj. OK si recem se bo ze ustavil. Nic on leze :shock: . Zacnem trobit ta se kar leze AAAAA :shock: . Vidim da ne bo nic takoj akcija v rikverc in ko sem hotel spustiuti sklopko se je Zlatko malo premaknil :shock: :x . No k sreci ni bilo nic un pa kar spelje in gre. Sploh ni jebal pet posto.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GIA
Novinec

Napisal/-a GIA Ne maj 09, 2004 7:11 pm

Že spet ta tema.... :x sej ne morš vrjet.....
js se čist strinjam,da po veliki večini punce slabš vozmo kt tipi...ok cool..a ste zadovoljni?
Sam ne vem zakaj je treba to temo skos neki pogrevat....???? :?:

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne maj 09, 2004 7:13 pm

Ni sredinskega spola :lol:

Je** ga se radi primerjamo :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jonas Ne maj 09, 2004 10:48 pm

spela je napisal/-a:
Jonas je napisal/-a:Jz osebno tle nebi delu enih razlik med spoloma. V obeh primerih mas slabe in dobre, tko k povsod in vedno u lajfu. Pac moje mnenje...

LP

Se popolnoma strinjam s tabo :pivo

kdaj pol castis? :P

woolf je napisal/-a:Je** ga se radi primerjamo :D

Primerjamo ja :P Cak, a ti to o voznji govoris? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 09, 2004 11:04 pm

GIA je napisal/-a:Že spet ta tema.... :x sej ne morš vrjet.....
js se čist strinjam,da po veliki večini punce slabš vozmo kt tipi...ok cool..a ste zadovoljni?
Sam ne vem zakaj je treba to temo skos neki pogrevat....???? :?:

To naslovi na tistega ko je temo odprl :D

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne maj 09, 2004 11:06 pm

Raje ne bom več, ker bo spet ogenj v strehi :oops: na foromu :lol: :lol:
Ženske se zadnje čase nekam hitro zrajcajo :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Ne maj 09, 2004 11:09 pm

ddd

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne maj 09, 2004 11:26 pm

go Charlie, its your birthday :P

aja ženske za volanom?
jz sm za. lahko so tudi ob vozniku, na zadnjih sedežih, ....

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Ne maj 09, 2004 11:46 pm

Male, Female mislim, da ženske vozijo slabše od nas ,je pa res da so veliko manj za volanom kot mi, vaja dela mojstra!!! Ampak jst se na cesti najbolj bojim penzionistov, k so delal izpit za avto, k sploh še semaforjev ni blo, konstantno vozijo 40-50km/h, tudi čez STOP znak, pa da vijuganja po cesti ne omenjam, :evil:
Menim, da so na tem forumu, dame same dobre voznice...
:roll: :roll: :roll:

LP :wink:
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po maj 10, 2004 10:21 am

So poac povprecne voznice! Prav tako kot nekateri moski osebki.
Res pa je da so zenske bolj zivcne in previdne za volanom. Posledicno to pripelje do pocasnosti in sem ter tja do izgubljenosti kar je pa ze lahko nevarno.
Vem pa da obstajajo presneto dobre voznice in morm rect zmeraj bolje vozijo zenske.

LP, Klemen

Ps: Se malo pa bomo deci doma koncal za stedilnikom ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po maj 10, 2004 10:37 am

Nisem vsega bral, bom pa rekel takole:

Ženske vozijo slabše kot moški (v povprečju). Razpizdi me to, ko se najdejo Asi-ce in Asi, ki vidijo žensko, ki dobro vozi in jo potem primerjajo s sosedom, ki ima opravljenih 7 ur v avtošoli. Valda, da pol ženska boljš voz.

Da podprem z dokazom:

Moja sestra je 117% prepričana, da dobro vozi, pa je vožnja še daleč od tega:
- daje žmigavc, ko že zavija v križišču oz. že menjuje pas
- podnevi vozi z dolgimi, da se jo bolje vidi
- nikoli ne gleda več kot 50m naprej - gas do semaforja, potem pa avto na prednje bicikle postaulat

Moja mati pa vedo, da ne vozijo ravno perfektno samo...
Enkrat se peljeva po obvoznici cca. 100, mogoče 110 km/h. In to v četrti prestavi (avto jih ima 5):
Horse: "Dej mami, prestau v 5."
Matera: "Zakaj?"
Horse: "Ja da ne boš tok mašine matrala..."
Matera: "Sej jst plačujem servise."
Horse: "Ja pol pa zato, da ti ne bo tolk žrl..."
Matera: "Sej jst dajem za bencin."
Horse: "Ja pizd@, pol pa da se ne bo mašina tok drla!"
Matera: "Sej daš lahko radio glasnej, če te mot..."

Dobro, pa da ne boste rekl, da delam celotno statistiko samo na dveh zgrešenih primerih...

Z bivšo sva se dostkrat "sporekla" (bolj v hecu) ravno glede tega. In kadarkol je kakšen avto delal pizd@rij€ po cest, sem rekel: "Valda, ženska..." on pa takoj neki protesterat. In ko sva se pripeljala zrave oz. sem prehitel avto... Trikrat lahko ugibate, kakšnega spola je bil osebek... :P

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Po maj 10, 2004 10:51 am

Ok samo to bom rekla... 100 ljudi 100 čudi!!!
Vsak dan doživim na cesti miljavžnt počasnel oz. mečkačev, moških in ženskih, ki mislijo da so edini na cesti. Ne glih ženske metat v koš, ker je to pač stereotip izumljen z strani moških in njihovih egov.
Zadnjič sem vozila za voznico z Golfom štirico TDI, pred njo pelje Mercedesov ML, ki se duva na prehitevalnem. Voznica ga hoče prehitet, prižge žmigavec, tip se ne umakne in serje dalje. Ona mu poblenda, nič.... Po parih kilometrih se tip končno umakne. Ona začne prehitevat, on po gasu kao da ji bo skoču pred nos na prehitevalnega. V glavnem pelala ga je scat, ker se je tip totalno zbremzov pred tovornjakom, ker mu ni ratal kar je nameraval. In potem on totalno razpizden skoči ven na prehitevalnega ne ozirajoč se ali je kdo tam ali ne in za golfom....Tip se ji je prilepil na rep in vozil za njo vsaj 10 km, ker potem je zavila iz avtoceste dol. Ampak totalno pripopan skoraj na zadnji odbijač.... In ne...ni je mogel prehitet!!!
Bravo ženske!! :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po maj 10, 2004 10:52 am

Hors lol....

Js poznam velik žensk kako vozjo, pa do sedaj lahko samo za eno rečem, da res zna, kot se zagre...

Pri večini pa samo :shock: :? :o :x :roll: :roll: :oops: :roll:

Pa brez zamere ženske, vrjetno delam krivico kšni...

En dogodek je še posebej smešn.. Js sm 1 teden crkavov od smeha :D :

Grem na fax - pred kliničnmu centram u LJ čakam za parkirplac. Kdor pozna, ve, da je zraven avtobusne uvoz in tam se čaka v vrsti... Pa pride na vrsto pred mano ženska 50ih let, ki sevede brez kamionarskega občutka začne cca 3m prekmalu zavijati noter - seveda jo zaustavi pločnik... Js sm za njo in zanalašč si dam ene 4m prednosti... Ženska pleza na pločnik in ko je že skor na vrhu... Nazaj -> aaaaaaaaa kr ne zabremza in se pele lepo nazaj mojih 4m in poči v mojega pugeca... Grem ven... Prijazno ogovorim, gospa, zaletela ste se v moj avto - ona pa :shock: :shock: :shock: a res, veste šele 3ič sem v LJ... WTF, men je fuknl avto za pol metra nazaj, ona pa še ve ne, da se je počla... Vglavnem - nebi več naprej pravu...

POANTA!

Grem iz faxa, lepo po svojega pugeca, ki je pridno čakal in hodim po parkplacu, ko kar naenkrat en avto iz boxa gaaasssaaa v rikverc... AAAAAAAAAAAA BUM!!! Sm bil že na zadni havbi te iste pofukane Kie Pride da ji j***m sve po spisku... Ženska me je zbila!!!! Sred parkplaca! Ista ženska 8 ur kasneje!!!! FAAAAAAK!!! Js sm skor znoru, sm mislu, da jima avto razbu, sam nakonc zmer jes vljudn... Una prleti vn - joj gospod, se opravičujem... Kaj opravičuješ, cankarja mi dej baba, mene noga boli... Aja sej res - še preden je kej rekla je tko pogledala avto pa vid mal udrt k sm mel fršlus.. Pa prav - joj kaj bo pa mož reku...

Mislm aaaaa :roll: :roll:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po maj 10, 2004 11:11 am

dobra tema
moje mnenje sigurno da ste moški bolš v tem poslu ampak je tudi nekaj žens takih ki to znamo in gremo včasih na riziko no saj jaz in ni me sram povedati da se zelo rada hitro vozim ko sem sama ali pa ko sem sopotnica pa da sem sigurna v mojega šoferja ker moj brat je totalna polomija kar se tiče vožnje

tako da sto ludi sto čudi kako bi pa bilo če bi bili vsi šumaherji :?: :oops:
hugo bos kaj si pa ti štrajkal z vožnjo proti kopru
lp tigirca

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po maj 10, 2004 12:25 pm

tigrica je napisal/-a:dobra tema
moje mnenje sigurno da ste moški bolš v tem poslu ampak je tudi nekaj žens takih ki to znamo in gremo včasih na riziko no saj jaz in ni me sram povedati da se zelo rada hitro vozim ko sem sama ali pa ko sem sopotnica pa da sem sigurna v mojega šoferja ker moj brat je totalna polomija kar se tiče vožnje

lp tigirca
mas res. :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po maj 10, 2004 12:33 pm

Hm - po celi debati lahko samo eno ugotoviš da so tako na eni kakor na drugi strani prifukjneni vozniki in voznice; vsi ki pa vozimo hitro, kulturno in varno pa pizdimo na njih - tako da mislim da je tukaj omenjanje spola v bistvu mimo.
Kaj pa mene najbolj razpiszdi in se največkrat zgodi - Sam sem relativno hiter voznik, zelo uživam v hitri vožnji in prehitim avto če je prepočasen; skoraj vsaki dan se pa najde nek zakompleksan tip ki valda vidi "mladga frajerja v kupeju" in se mi potem odloči popat na rit in težit s svojim espaceom ali starim golfom ali whatever- seveda ga po parih ovinkih ko malo zapleše sem ter tja odneha in presenečeno ugotovi - "morda pa le nisem tako sposoben in hiter da bi sral vsakemu ki vozi hitro"
In dragi moji guess what? -Vsi ampak vsi ti bebci za volanom so bili moški zelo različne starosti. -Kompleksi so pač kopleksi in ko zagledajo nekaj "športnega" se zapodijo ko psi za kostjo; parkrat pa so končali že takšno podenje v lokalnih grabah in zidovih
LP
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Po maj 10, 2004 12:39 pm

Hhahaha... jst se še vedno smejim dogodku izpred parih let. Bilo je v Železnikih in tam je en lep kamnit most, pa je ena starejša gospa z Yugecem, zavijala na most in glej ga zlomka, gospa se je zaletela v kamnito ograjo pri 10km/h, gre rikverc in na most, odpeljala se je kot da ne bi bilo nič :shock: :shock: :shock:
Vprašal sem se kako gospa parkira po parkiriščih... :?:

LP :?:
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po maj 10, 2004 12:59 pm

Pugi & Horse @ LoL :D :D :D

Jest se tud strinjam, da v povprečju ženske očitno slabše vozijo. Morm reč, da moja mat zna vozit, in je hudo ko vidi kako žensko ko glupo vozi in reče "Jao, baba!" :D
Dons se mi je pa tud ena skor z ritjo zaletela, pa ji zatrobim pa me sam neki gleda pa pizdi :? Pa pomoje je šlo za centimetre :roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Rx-8
Nov uporabnik

Kraj: Radomlje

Napisal/-a Rx-8 Po maj 10, 2004 1:03 pm

tigrica je napisal/-a:dobra tema

hugo bos kaj si pa ti štrajkal z vožnjo proti kopru
lp tigirca

Zlo dobr bi blo, če bi jih večina tko vozila kot ti. Sej ne rabš bit glih Šumahr da na čist tavni cesti izven naselja peleš mal več kot 70, sploh če je nasprot ful prometa pa kolona za tabo. K kej tazga me pa tolk razp****, k je ponavad uspred kšna stara mama.

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po maj 10, 2004 1:06 pm

Sedaj nebi se rad prilizoval dekletom na tem foromu ampak sem vdel že nekaj voznic, katere bi s svojim znanjem vožnje avtomobila nesle marsikaterega člana na tem formou pa neglede na tarost ali izkušnje pri vožnji avtomobila ali tip avtomobila.
moje mnenje je pač tako človek mora biti dosti karakterja da se sploh vsede za volan, ker ni vsak sposoben delati določene stvari jeb..eš ga nismo vsi iz istega testa tako pač je. Isto mislim mora pol velati tudi za vožnjo avtmobila in žensk, no pol pa dajmo raje primer kateri tukaj na formou bo bolje in hitreje previl otroka k se je podevu v plenico ženska ali moški, dvomim da se najde foromu moški ko bi to hitreje storil kot ženska razenm če nima prakse od prej. No tu pa se pojavi zopet prvotna fora se pravi če imajo ženske praksso v ovžnji avtomobilov so lahko še celo boljše v vožnji avtmobila kot pa moški.
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov