Debate, ki niso vezane na ostala področja...

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 3:25 pm

Sem reku in se ne mislim ponavljat.

Drgač pa dejte se držat teme in ne nabijajte o raznih amweyih ipd. Za to odprite druge teme.

Kle se govori o RS-u, A8, in 16 ventilarcu.

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr maj 12, 2004 3:41 pm

ok, sori, sm sam mal firbcen... ;)

drgac pa mislm, da so to vse ena j***a... :lol:

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr maj 12, 2004 4:13 pm

Glej kaj voz on, kaj pa ti :roll:

Brez zamere.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 12, 2004 4:32 pm

Mislm, da je od texhnoboya a8 mal novejše narave... kokr sm ga mel js priložnost pregledat je not kot nov, mislm pa da je bil ene 4 a kok miljonov, nekej takega, je pa mislm da l.99. Ne me držat za besedo ampak mislm da. V zadnje ko sm ga vidu je imel tud lepe OZ feltne pomoje 18 al pa 19col.

V kranju na dragu je dragal z m3, tastarmu pa mislm da ga je na štartu držal zarad 4 pogona, pol je pa m3 zmagal. Baje gre avto po števcu 270, kar je čist možno.

Kar se pa tiče tega, da ga je klijo držal. Razlike in pospeški en avto napram drugemu so pri 160+ zelo majhni, tako da se vrjetno komu lahko zdi, da ga je držal. Samo 250 pa klijo nikol ne more it po ravnem.

Aja, pa še to - se opravičujem za oftopik - petkrat preberte od qwerty post. Foušija, foušija, foušija.... Tud moj pugec in makyjev audi in še mnogi drugi so bli stvar debat od kje in kako. Js drugim osebno ne gledam pod prste in sem celo vesel za vsakega, ki ima kaj lepega. Če bi se ukvarjal z nelegalnimi posli je tukaj pristojna polcija, če pa ne, pa je dobrodošel med nami kadarkol bo hotu dragat. Js sm vesel zanjga, ker se je cel življenje kar precej trudu, (poznam ga že od malih nog, ko sva skup trenirala hokej) čeprav un jugec kkšnmu ni bil všeč, med drugim tud men ne prav posebej. Vsekakor je blo pa not vloženega velikoveliko dela.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 4:45 pm

Itak , da mu je za privoščit sploh ni govora o tem!!!
Ampak men ne da mira tista izjava clio proti A8 res ne!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 4:50 pm

dgrejtest: .....NO COMMENT

D.J. : HAND!

Pugi: 250 ne gre po ravnem. Gre pa 240, sploh v zaveterju. 250 pa gre po vrhniškem klancu. Mamo sliko...
Foušija, to pa je p*****a. Sem slišu en pregovor: če bi foušija gorela, bi bla cela Slovenija v ognju.....
Jest vsem privoščim, da bi mel kar si želijo. Če pa majo več in boljš kot jaz pa toliko bolje.

suljo:
4.2 Q, 304 PS, 7,3s, 1720Kg, 250Km/h,
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=20218

2.0 RS, 169PS, 7,3S 1050Kg, 220 km/h,
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=100144

LP, sly.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr maj 12, 2004 4:52 pm

Jao, ste se obesl na dgrejtesta :roll:

Unga smajlija ( :lol: ) zraven pa noben ni opazu al kaj. IT WAS A JOKE i guess :wink:

P.S. Dons sem mal tečen k mam v soboto izpite, tko da... :/:o:/

:P

P.P.S. drgač sem pa pred kratkim s Technotom po telefonu govoru in lahko rečem sam, da je dečko še vedno tko prijazen kukr je bil - ostalo niti ni pomembno :) :wink:
Zadnjič spremenil Sale, dne Sr maj 12, 2004 4:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr maj 12, 2004 4:55 pm

-djsly- je napisal/-a:dgrejtest: .....NO COMMENT

D.J. : HAND!

Pugi: 250 ne gre po ravnem. Gre pa 240, sploh v zaveterju. 250 pa gre po vrhniškem klancu. Mamo sliko...
Foušija, to pa je p*****a. Sem slišu en pregovor: če bi foušija gorela, bi bla cela Slovenija v ognju.....
Jest vsem privoščim, da bi mel kar si želijo. Če pa majo več in boljš kot jaz pa toliko bolje.

suljo:
4.2 Q, 304 PS, 7,3s, 1720Kg, 250Km/h,
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=20218

2.0 RS, 169PS, 7,3S 1050Kg, 220 km/h,
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=100144

LP, sly.

heheh stari zmagov si sam ne vem ke :P :P
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 4:59 pm

Zmagu nisem. Sam podatke sem suljotu naštel in dodal vir, kar je on "pozabil".

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 12, 2004 5:04 pm

audi a8 4.2 q da ne gre 270km/h?? kva je s tabo?? :D no nemci ponavad nastimajo blokado k se pr 250 aktivira in avto ne gre vec. sam brez te blokade pa a8 4.2q pici 270kmh sala mala.

od fotra sef ma blindirano a8-ko in sm se ze pelu not 270 po stevcu, pa se bi sel, in glede na to da je avto blindiran, torej ma sigurn saj 300kg vec kot navadn, bi reku da navadn more se bol pult kot ta.

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 5:07 pm

Voith: zgleda si veliko manjkal pri fiziki ha? pri končni hitrosti je pomembna moč in aerodinamika. 300 kil gor al dol ne igra ČISTO NOBENE VLOGE pri končni hitrosti.

Pri poskeških pa. In to VELIIIIKO!

In kdo je rekel da A8 ne gre 270??

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 12, 2004 5:13 pm

A loh js dam zdj zakluček ker je tole debata čist odveč.
Js ne vem kok vi njega poznate, ampak js ga kr dolg poznam, pa mi je čist vredu in mi ne deluje noben kriminalc al pa kej takega. Z mano je bil vedno korekten in prijazn, pa tud vam pomoje ni nič naredu. Ni lepo, da se spravlate nanjga.

To leti tud na kremnija. Ej stari, če sta mela oziroma če mate klub kej prod njemu se zmente na samem, ne pa da ga kle neki jebate. Js osebno nebi hotu, da bi me vlačil po forumu ne glede na vse, pa ti tud ne.
Prosn, KONC!

Kar se pa klijota tiče je pa spet tko. Klijo je sigurno bol športno nastrojen avtek, je lahek in ima manj konjev. To pomen, da ima dobre pospeške pri nižjih hitrostih, pri končni, pa mu malenkost zmanjka zaradi razlike 130KM.
Audi je nedvomno pošast in tud gre ko svina, ampak gledajoč podatke imata iste pospeške do 100 in potem do 200 ne morejo biti prav drastično drugačni.

js popolnoma vrjamem djslyju, ker v zavetrju gre tak avtoček sigurn dobr, ker sm tud js že prav lepo uspel mojega bogega pugeca nažgat.

Audi je dobr, clijo je dobr, debata konc, mi spat, jutr delat/se učit, v petek žurat, v soboto v Graz pisat ameriške teste ;) Hokej je zakon, hehe bluzim... ajt

UUU še nekej sm hotu dodat. Safy, ko si tok pametn zmer, sicer ni napačno tist kar si tam pisal, sam ko govoriš o ilegalnosti in to - kapa ko si ti švercal avte in zaračunaval lepe denarce. Dejnodej, vsak je sveojga dnarja vredn...

Pa še to - vrjetno te ni oči učil - ni lepo govort o plačah svojga fotra, sploh s tem namenom, da bi ti car izpadu...

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Sr maj 12, 2004 5:32 pm

audi A8 vs. clio, kr neki
smo meli doma soj cajt 4.2Q (ta prvi še "samo" 300KM modeli)
Zadeva leti, kljub tistim 1750kg teže. Lahko da na začetku majo še kej za burek razni clioti ma pr večjih hitrostih nimajo kej iskat. Tm do 200km/h gre skoraj konstantno, bi rad vidu cliota k gre tko. Pa še tu se ne ustavi ne, naš je šel po števcu prav do konca (t.j. 280km/h), je pa res da majo ti nemci blokade na 250km/h. Žal sem ga jaz dubu v roke ko je mel že okrog 200k km in že mal zjebane multizerje tko ga nism mogu tolko sterat :evil:

No še za tega k se sprašuje po fiziki...sam vozim kombi ; nekaj časa sm vozu mercedesa 308D (t.j. 3t nosilnosti, 80KM, dizel (ne turbo)). Če teža nima veze, mi lahko razložiš zakaj je natovorjen dosegel višjo hitrost kot prazen? (razlika v teži: prazen 1800kg, natovorjen 3500+kg :) )

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 12, 2004 5:33 pm

Takole fantje glede na to da če ima kdo kaj povedat o Techoboyu in njegovemu A8 mu to naj pove na PM,če pa kdo želi šimfat Cliota 2.0 RS pa se naj tudi obrne na lastnika preko PM-a.
Res ni vredu da se neki obrekuje Techoboya in kako je on prišu do svojega vozila.Boli vas - nas falus.Naj dela kaj hoče.

Zato zapiram temo.

Ajde gremo neki drugega delat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov