Če pa kdo nasprot prpele z dolgimi se pa prižge http://www.poljub.com/albums/albun33/aah.jpg
6x 100w

monster_d je napisal/-a:acid je napisal/-a:Ja tile z meglenkami so carji jajaz ko se mi tak prpele nasproti dam vedno dolge pa tak dolgo mu držim da gre mimo mene
Edino zdravilo 100W zarnce pa ko kak kekec mimo tebe gre z meglenkami, dolge spustit mu, tako kot si reko
TITan je napisal/-a:Meglenke mi skos uporablamo v slabem vremenu če ni nobenga na cesti , ali pa edino ko je res extremno slabo (huda megla, res hud naliv, hud sneg... uglavnem če se man kot 10m vidi).
Če pa kdo nasprot prpele z dolgimi se pa prižge http://www.poljub.com/albums/albun33/aah.jpg
6x 100w
maky je napisal/-a:je že bla podobna tema in spomnim se enega komentarja zakaj jih ima nekdo prižgane...X-Hair je napisal/-a:Res srecas veliko takih, se najbolj pa mi grejo na organ frajerji z meglenkami in to v dezju. Ma da bi jih z vilicarjem odstranil s ceste.
ker zgleda avto opasan!
mater kretensko!
k4fc0123 je napisal/-a:maky je napisal/-a:je že bla podobna tema in spomnim se enega komentarja zakaj jih ima nekdo prižgane...X-Hair je napisal/-a:Res srecas veliko takih, se najbolj pa mi grejo na organ frajerji z meglenkami in to v dezju. Ma da bi jih z vilicarjem odstranil s ceste.
ker zgleda avto opasan!
mater kretensko!
Se peljem ponoci, avto za mano jasno z meglenkami. Ker to ni blo dovolj, se mi je se na rit nalepu, tako da sem mel skor sonce v kabini. Pa vzgem zadnjo meglenko. on zacne pa blendat in hupat?! Si ni prsu gor, kaj mu hocem dopovedati. Aja, pa zasncil sem notranje ogledalo, a ni pomagalo. Sem pol ful upocasnil, da me je zivcno prehitel...
Pa tisti so mi ful face, ko naredijo sledece: sem na kriziscu na levem pasu dvopasovnice, kjer je levi za levo in ravno, desni pa za desno in ravno. Avto pred nima vklopljenega zmigavca, torej sklepam da gre naravnost. A ko se vkljuci zelena luc, on vklopi blinker za levo. Nasproti pa kolona, kar ponavadi pomeni, da moram cakati do konca zelene. Pol pa se ponavadi postavi tako, da ne gre v krizisce, in lahko speljeta le on in se 1 za njim. Pol pa sam stopim na HUUUUUUPOOOOO!!!!
Ne mors verjet, no!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov