Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če maj 13, 2004 6:56 pm

Meglenke mi skos uporablamo v slabem vremenu če ni nobenga na cesti , ali pa edino ko je res extremno slabo (huda megla, res hud naliv, hud sneg... uglavnem če se man kot 10m vidi).

Če pa kdo nasprot prpele z dolgimi se pa prižge http://www.poljub.com/albums/albun33/aah.jpg

6x 100w :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če maj 13, 2004 7:16 pm

monster_d je napisal/-a:
acid je napisal/-a:Ja tile z meglenkami so carji ja :evil: jaz ko se mi tak prpele nasproti dam vedno dolge pa tak dolgo mu držim da gre mimo mene :twisted:

Edino zdravilo 100W zarnce pa ko kak kekec mimo tebe gre z meglenkami, dolge spustit mu, tako kot si reko :wink:

Hehe itak monster saj mam 100-tke not :lol: ni bolšega zdravila :twisted:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če maj 13, 2004 7:18 pm

TITan je napisal/-a:Meglenke mi skos uporablamo v slabem vremenu če ni nobenga na cesti , ali pa edino ko je res extremno slabo (huda megla, res hud naliv, hud sneg... uglavnem če se man kot 10m vidi).

Če pa kdo nasprot prpele z dolgimi se pa prižge http://www.poljub.com/albums/albun33/aah.jpg

6x 100w :twisted:

Ehehe lep špil tole more pa kr hudo oslepet :lol:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 Če maj 13, 2004 7:24 pm

maky je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Res srecas veliko takih, se najbolj pa mi grejo na organ frajerji z meglenkami in to v dezju. Ma da bi jih z vilicarjem odstranil s ceste. :x
je že bla podobna tema in spomnim se enega komentarja zakaj jih ima nekdo prižgane...
ker zgleda avto opasan!

mater kretensko!

Se peljem ponoci, avto za mano jasno z meglenkami. Ker to ni blo dovolj, se mi je se na rit nalepu, tako da sem mel skor sonce v kabini. Pa vzgem zadnjo meglenko. on zacne pa blendat in hupat?! Si ni prsu gor, kaj mu hocem dopovedati. Aja, pa zasncil sem notranje ogledalo, a ni pomagalo. Sem pol ful upocasnil, da me je zivcno prehitel...

Pa tisti so mi ful face, ko naredijo sledece: sem na kriziscu na levem pasu dvopasovnice, kjer je levi za levo in ravno, desni pa za desno in ravno. Avto pred nima vklopljenega zmigavca, torej sklepam da gre naravnost. A ko se vkljuci zelena luc, on vklopi blinker za levo. Nasproti pa kolona, kar ponavadi pomeni, da moram cakati do konca zelene. Pol pa se ponavadi postavi tako, da ne gre v krizisce, in lahko speljeta le on in se 1 za njim. Pol pa sam stopim na HUUUUUUPOOOOO!!!!

Ne mors verjet, no!
LP, M

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če maj 13, 2004 9:00 pm

evo nevem no mislim tkole če bo šlo prejitevanje pa meglenke itd.... bo še kdo nastradu sam noben od teh k to delajo prej bomo MI NAFUKAL!!!

aja jah sam čakam k bo počl pol pa LOMIM!! :evil: :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 14, 2004 7:26 am

k4fc0123 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Res srecas veliko takih, se najbolj pa mi grejo na organ frajerji z meglenkami in to v dezju. Ma da bi jih z vilicarjem odstranil s ceste. :x
je že bla podobna tema in spomnim se enega komentarja zakaj jih ima nekdo prižgane...
ker zgleda avto opasan!

mater kretensko!

Se peljem ponoci, avto za mano jasno z meglenkami. Ker to ni blo dovolj, se mi je se na rit nalepu, tako da sem mel skor sonce v kabini. Pa vzgem zadnjo meglenko. on zacne pa blendat in hupat?! Si ni prsu gor, kaj mu hocem dopovedati. Aja, pa zasncil sem notranje ogledalo, a ni pomagalo. Sem pol ful upocasnil, da me je zivcno prehitel...

Pa tisti so mi ful face, ko naredijo sledece: sem na kriziscu na levem pasu dvopasovnice, kjer je levi za levo in ravno, desni pa za desno in ravno. Avto pred nima vklopljenega zmigavca, torej sklepam da gre naravnost. A ko se vkljuci zelena luc, on vklopi blinker za levo. Nasproti pa kolona, kar ponavadi pomeni, da moram cakati do konca zelene. Pol pa se ponavadi postavi tako, da ne gre v krizisce, in lahko speljeta le on in se 1 za njim. Pol pa sam stopim na HUUUUUUPOOOOO!!!!

Ne mors verjet, no!

Takmu bi jst zabremzal na polno, pa nej se mi u rit zaleti, ko bi prišli policaji bi pa izjavil;
Ustrašil sem se ene sence pred avtom - videt pa nisem mogel razločno, ker je b**** za mano vozil z dolgimi lučmi in prižganimi meglenkami in mi je preveč svetlobe nabijal v avto.

Ker on ni imel varnostne razdalje bo avtomatsko kriv in še tožiš ga za par milionov, ker te zdej vrat boli in maš mal premaknjeno vretence v vratu. Se bodo že počasi naučil, da ne smejo tega počet.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe maj 14, 2004 7:37 am

[quote="nebivedu
Takmu bi jst zabremzal na polno, pa nej se mi u rit zaleti, ko bi prišli policaji bi pa izjavil;
Ustrašil sem se ene sence pred avtom - videt pa nisem mogel razločno, ker je b**** za mano vozil z dolgimi lučmi in prižganimi meglenkami in mi je preveč svetlobe nabijal v avto.

Ker on ni imel varnostne razdalje bo avtomatsko kriv in še tožiš ga za par milionov, ker te zdej vrat boli in maš mal premaknjeno vretence v vratu. Se bodo že počasi naučil, da ne smejo tega počet.[/quote]

No v takem primeru: A bi bil dejansko on kriv al ti? Kdo je kriv če ti skoči maček pred avto, ti zabremzaš, un za tabo se ti poči v rit, maček pa zbeži. Sej ne moreš dokazat da je bil dejansko maček tam? Tko da je pol pri policajih dejansko tvoja proti njegovi besedi. Me je že večkrat mel da zabremzal kakemu nadebudnežu pol pa reku da je maček teku čez cesto.

Kdo je kriv?

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

boris_quatro
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a boris_quatro Pe maj 14, 2004 7:47 am

ne ne vedno je kriv tisti ki se zaleti od zadaj to 100% drži :twisted:
I feel the need for speed

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe maj 14, 2004 11:49 am

Zato pa je predpisana varnostna razdalja. Da lahko on v primeru bremzanja ustavi DO tvojega vozila in ne V tvojem vozilu ;) Itaq je jasno kdo je kriv tle?

Drgac pa res .. par jih je totalnih invalidov. Na njihov racun imamo mi sem ter tja prov stresno voznjo. Lih ko se fajn smestis v zic uzivas v voznji mors na enrkat izvajat uber hude manevre in v tem procesu se kake gume pa diske frderbas. ;)

Pa se moja zgodba. Se peljeva z mat do bakice (jaz za volanom) greva v fuzinah na obvoznico in peljeva proti rudniku. Seveda sonce zunaj jaz pa soncne spegle gor. Prideva v prvi tunel (kockasti) vse kulj, ko pa sem pripeljal v drugega .. se mi mat zadere PAZI GA! Jaz pa seveda slabih 10m za enim golfom brez luci. V tunelu ni tolk svetlobe in se spegle sem mel gor ampak ce bi mel un luci prizgane bi ga videl pravocasno. Seveda v onem trenutku odvijem na sosedni pas ..
j***m ti kruh! Ce je sonce zunaj se ne pomeni da mas luci ugasnjene! Kje so nasi policaji ki tako vestno opravljajo delo. Glede na to da on MORA kaznovati vsakega ki ravna proti zakonu. Torej se pelje po avtocesti mimo avta brez vseh luci in lalalalalala .. ampak se pelje mimo. Tolk o nasih policajih. GNIDE. Mene so pa pred blokom jebal, ko sem iz garaze pripeljal nepripet. Pa se cist zmeraj pripnem ker se tako bolj varno pocutim. Se enkrat .. GNIDE!

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Pe maj 14, 2004 5:01 pm

Jst dajem žmigavce že tako avtomatsko, da se učasih ujamem, da dam žmigavec v kakšnem ostrem ovinku na cesti, pa čeprav ni kam zavit :lol:

Drgač pa ena udarna reklama kar se tiče pasov in privezovanja v avtu...
http://www2.arnes.si/~thorva10/film/seatbelt.mpg
Zadnjič spremenil Mike_E_, dne Pe maj 14, 2004 5:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 Pe maj 14, 2004 5:07 pm

boris_quatro je napisal/-a:ne ne vedno je kriv tisti ki se zaleti od zadaj to 100% drži :twisted:

Misli da ne vedno. Ce bremzas brez razloga pa ti prileti v rit, mislim da si ti kriv. Pa reces da je slon preckal cesto, pa je... :lol:
LP, M

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Pe maj 14, 2004 6:26 pm

Ja sej je ql, sam pol maš ti vseen razbit avto....
Saj se popravi, ma razbit je razbit, ceu je pa ceu!!! :!: :!: :wink:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov