MGsax je napisal/-a:z atak dena rbi jaz kupil seat leon cupraR ali pa leona dizla 150KM
dizla je mel jarc ne vem če še ga ima z acca 4.5 mio zelo malo rabljen
Viper123 je napisal/-a:Pa kaj vidite na TTju? To je šminkerski avto, na dirkališču se porazno odnese. Recimo, da je 3.2 quattro DSG izjema. Jaz bi če bi imel toliko denarja izbral enega RWD.
SomebodyX je napisal/-a:evo pred kratkim sm vam tut predstavu (še) ne mojga TT-ja, sam zdaj sm pa zasledil toyoto celico gen.7
in vas sprašujem kaj bi vzeli, keš ni pomemben, ok mal že, tam do 7mio!
na izbora je tole:
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=80916
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=42870
za TT-ja vem da mi je v njem udobno pa da se kr fajn pelje... skrbijo me edino dodatni deli, styling pa to.
za celico pa ne vem kakšna je znotraj, kako se sedi v njej kako se pelje... drugače pa po izgledu, my dream car... mogoče jo je že fural kdo, sam tole gen.7.
na kupčko je zdaj 3.mio namen mam pa kupit avto naslednje leto.
hvala za pomoč
Nixxon je napisal/-a:Drgač ful navijam za BMW, torej že po defaultu se mi upirajo audiji (sej ni tko hudo), ampak TT je na Track-testu na DSF z verzijo 220KM in 4wd dosegu, če se ne motim, trenutno 9. čas, pred Subarujem (10.) in Cupro (20.).Tko da so taki komentarji mal za lase privlečeni.
Drasoss je napisal/-a:6.840.000 SIT vs 4.100.000 SIT???
keš ni pomemben, ok mal že??? (skrbijo te rezervni deli? cena delov? )
teh dveh avtov ne bo drug let, ko bos meu 7 mio se jav
SomebodyX je napisal/-a:hmmm kr vlk predlogov je tole...Drasoss je napisal/-a:6.840.000 SIT vs 4.100.000 SIT???
keš ni pomemben, ok mal že??? (skrbijo te rezervni deli? cena delov? )
teh dveh avtov ne bo drug let, ko bos meu 7 mio se jav
hmm saj po eni strani maš prou ampak to si itaq sam osnuti in predlogi, mislim da je dobr vedet kaj nameravaš kupit mal prej in se o avtih ki so na trgu mal pozanimat. kljub temu pa to niso mali devarji o katerih se pogovarjamo.
kaj pa mislite o hyundai coupeju.z v6 motorjem je kr močn pa tut dost luškan je...
honda s2000 ta nova je pa sam kabrio kolkr jst ve, to me pa ne vleče preveč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov