Desmodromika je napisal/-a:Mislim, da takega debila res ne rabimo, zatorej v peč s Trobcem
Glej glej, kdo poje. Mar je to ptiček na veji? Ne, to je naš priljubljeni Desmodronika

mazda-mx3 je napisal/-a:jaz sem prej za ban desmodromike, ki ljudi dobesedno zali z njegovimi izjavami in se dandanes ni sposoben nic kaj prevec pametnega napisat.
monster_d je napisal/-a:jao deklica draga... enkrat na teden pogledas forum pa mislis da si prijela boga za j***a...![]()
Sory sam ce bi usak dan par urc gledala forum bi ti ze slo posteno na zivce!
lp
Nu-NRG je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:jaz sem prej za ban desmodromike, ki ljudi dobesedno zali z njegovimi izjavami in se dandanes ni sposoben nic kaj prevec pametnega napisat.
Sem za!
Metod je ubistvu originalen ker res obcasno kako butne ki je cist neumesna in se mors nasmejat. Ceprav so sem ter tja malo zgresene. Desmodromika pa je poglavje zase .. kakor je napisal mazda-mx3
Tweety je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:jao deklica draga... enkrat na teden pogledas forum pa mislis da si prijela boga za j***a...![]()
lp
A sem jaz kaj spregledalal al kaj? A je določeno zakonsko koliko moramo biti prisotni na forumu, da lahko dajemo izjave... Zanimivo![]()
Pa dobr no... mater ste občutljivi, ta mi je to naredu, un mi gre na nerve, ta se ne reži prou...dejmo ga banat
tweety i love youTweety je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:jao deklica draga... enkrat na teden pogledas forum pa mislis da si prijela boga za j***a...![]()
lp
A sem jaz kaj spregledalal al kaj? A je določeno zakonsko koliko moramo biti prisotni na forumu, da lahko dajemo izjave... Zanimivo![]()
Pa dobr no... mater ste občutljivi, ta mi je to naredu, un mi gre na nerve, ta se ne reži prou...dejmo ga banat
Tweety je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Vidis, spet ne razumes...
Hocem sam rect ce bi vec pregledovala forum bi ti zihr slo bolj na zivce...
Neka pravila morajo obstajat zal
Sory, tega pa ti ne moreš vedet kaj gre men na živce... Trobcu sej jest narežim, k take ven poka...
Tweety je napisal/-a:Ja vidiš tle je pa haklc... ponoči sem jaz nakaj drugega počela in nisem glih na netu bla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov