Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Po maj 31, 2004 8:20 am

Nadzorni svet Fiata je za vodenje Fiata izbral Luco di Montezemola. Po mojem mnenju zelo dobra izbira saj je Luca v Fiatu že od leta 1975 in podjetje pozna.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po maj 31, 2004 2:31 pm

user562 je napisal/-a:To je ze res.Samo se se full pkvarl ker oni ne delajo vec tako na kvaliteti ampak bolj na kolicino.Samo da je cim vec narejenga ne gledajo pa na kvaliteto,kar se fejst pozna pri nemskih avtomobilih.Kokr reno dela bolj na varnosti ne pa vec na kvaliteti zato je skret.

Dej se pomiri z takimi izjavami .. ker so totalno missed .. sej fiat se tudi kvari .. in je tudi crap? Itaq pa dan danes vecina fabrk dela vozila po kopitu .. cim hitrej cim vec .. razn seveda prestiznikov .. pa tudi tam pride do napak. Kar pa se fiata tice .. samo to .. za moje mnenje .. ce so do zdej fural bodo pomojem se naprej ..

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po maj 31, 2004 4:37 pm

zdi se mi da je eden od problemov fiata tudi, da je še vedno samotni jezdec...poglejte kakšni koncerni ga obrožajo v evropi...VAG, Renault-Nissan, PSA, Daimler-Chrysler...koncernska združevanja so očitno zakon, predvsem zaradi večjega zajema novih tehnologij, trgov in kapitala...za preživetje ni dovolj samo delež na evropskem trgu (pa še tu je fiat upehan zaradi invazije z daljnega vzhoda), potrebno se je širiti world-wide...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
MugenPow
Novinec

Napisal/-a MugenPow Če jun 03, 2004 12:40 am

žau mi je pa komaj leto dni od smrti brata giovannia ,upam da bo res boljše
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če jun 03, 2004 1:09 am

FIAT, skoda ga je... se 12 let nazaj so znal delat avtomobile d so dela( moj uno 12 let dela brez kakrsngakoli problema) Zdj so pa slampasti ratal.. Hvala bogu ga mal alfa pa ferrari se gor drzita. Tm so se pa res potrudl.. Mogoce ce bi kksn bodoci model dal pinifarrini oblikvat... Samo razmislanja :)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker Če jun 03, 2004 8:59 am

Loopz je napisal/-a:zdi se mi da je eden od problemov fiata tudi, da je še vedno samotni jezdec...poglejte kakšni koncerni ga obrožajo v evropi...VAG, Renault-Nissan, PSA, Daimler-Chrysler...koncernska združevanja so očitno zakon, predvsem zaradi večjega zajema novih tehnologij, trgov in kapitala...za preživetje ni dovolj samo delež na evropskem trgu (pa še tu je fiat upehan zaradi invazije z daljnega vzhoda), potrebno se je širiti world-wide...

če se ne motim, je FIAT pod okriljem GM (General Motorsa iz USA)

sam meni to združevanje ne diši preveč, tej novi avti so vsi isti, nič ni experimentiranja kot je bilo včasih, ahh

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Če jun 03, 2004 9:11 am

pa neki sm sliaou da je fiat saabu prodal svojo dizel tehnologijo JTD in bo saab vgrajeval fiatove dizle v saabe,TO PA NI DOBR :roll:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Če jun 03, 2004 1:24 pm

ASenna je napisal/-a:pa neki sm sliaou da je fiat saabu prodal svojo dizel tehnologijo JTD in bo saab vgrajeval fiatove dizle v saabe,TO PA NI DOBR :roll:

Kot je blo že omenjeno je Fiat v 30% lasti General Motorsa. Ta pa je 100% lastnik Saaba.

Tako, da gre v tem primeru za sinergije. To pomeni, da bo ena platforma za Vectro (tudi Opel je GM), 9-3, Mareo. Enako bo veljalo za novi rod Punta in Corse, itd. Se pravi, da niso nč prodali, ampak sodelujejo. Sej ma tudi nova Astra jtd motor. :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če jun 03, 2004 3:34 pm

ASenna je napisal/-a:pa neki sm sliaou da je fiat saabu prodal svojo dizel tehnologijo JTD in bo saab vgrajeval fiatove dizle v saabe,TO PA NI DOBR :roll:

Pa ne samo SAAB, tudi Opel. :twisted: So pač najboljši mali dizli s skupnim vodom.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če jun 03, 2004 3:44 pm

SAFRANE je napisal/-a:no to nevem kaj bi blo lahko narobe z boschom =gre za eno izmed boljših elektro-firm na svetu!

Ne vem, če gre za najboljšo firmo.... Skratka, gre samo za tiste čase, ko so govorili, da "italijanska elektronika" crkuje ali pa povzroča "lightshowe". Pa je bila Boscheva. :lol: No, zaenkrat pri meni Jetronic dela, edino vsake tolko ob hladnem avtu zagori lučka za nivo olja, pa je olja zadosti, senzor tudi deluje... vsake tolko se pač "odloči" da bo malo posvetla. :lol:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe jun 04, 2004 9:42 am

der_Alte je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a:no to nevem kaj bi blo lahko narobe z boschom =gre za eno izmed boljših elektro-firm na svetu!

Ne vem, če gre za najboljšo firmo.... Skratka, gre samo za tiste čase, ko so govorili, da "italijanska elektronika" crkuje ali pa povzroča "lightshowe". Pa je bila Boscheva. :lol: No, zaenkrat pri meni Jetronic dela, edino vsake tolko ob hladnem avtu zagori lučka za nivo olja, pa je olja zadosti, senzor tudi deluje... vsake tolko se pač "odloči" da bo malo posvetla. :lol:

To se tudi kje drugje pojavlja .. ;) tako da to je normal ..

Drgac pa tele zdruzitve mi grejo na falus .. predvsem tiste kjer imajo ameri prste. Najprej si kupickajo nafto, potem vse vecje avto firme po svetu .. whats next .. na koncu bodo dejansko vele-sila in bodo drzal ve ostale v sahu.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov