Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če jun 03, 2004 8:48 am

monster_d je napisal/-a:HEHe, ne spominjaj me na corsworth stresn spojler, je v murski soboti mela neki podobnega sam da home maide ena calibra... mislim to so taki lol-i bli da ni res, zihr mu doda 20konjev :lol: :lol:

Jaooo ... to vidim dostikrat v MB-ju pa kaj si ja nor ... vsakič se kotam po podu od smeha.Izvedba je odlična.Če bom lahko dobil sliko .. prilimam.
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 03, 2004 3:18 pm

CockroaC je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:HEHe, ne spominjaj me na corsworth stresn spojler, je v murski soboti mela neki podobnega sam da home maide ena calibra... mislim to so taki lol-i bli da ni res, zihr mu doda 20konjev :lol: :lol:

Jaooo ... to vidim dostikrat v MB-ju pa kaj si ja nor ... vsakič se kotam po podu od smeha.Izvedba je odlična.Če bom lahko dobil sliko .. prilimam.

A mislis toto colibrio? hahahaa :EE :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če jun 03, 2004 3:41 pm

infiniti je napisal/-a:
Pri meni konkretno sprednji flipi naredijo več slabega kot dobrega...

A ti zavirajo avto pri končni ali pa ti je nos bolj nemiren pri visoki hitrosti?

Men je začel prej avto pr 180+ fuuuuuul skakat. Sm že ful razmišlu kaj bi blo lahko (pelu feltne centrirat, končnike pregledat...), pa nism mogu ugotovit. Tko da sm začel sumit podaljšek.
No, pol sm mel vsega dost, pa sm dal stabilizatorje za podaljšek in sedaj lahko na avtocesti pr 200 spustim volan pa se pele sam. Nč ne trese več.

Glede končne pa: z zimskimi (so ožje) brez sprednga spojlerja je šlo po ravnem z lahkoto več kot 210 sedaj pa rab mal več časa. :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov