Alex, na podobno finto s pasom sva se midva z mojim bivšim pritožila, pa v prvi rundi nisva uspela, pol sva se ponovno pritožila....pa niso nikoli več odgovorili.
Kolega policist me je pa spodbudil k pritožbam, ker so to situacije, kjer gre za besedo (policistov) proti besedi (voznika in sopotnika).
Drgač pa so mene plavi tud že fajn sprovocirali, ko so vozili 70, tam kjer se da 90. Za njimi pa kolona lepo pridno. Meni je to bedno, pa grem prehitet, plavi pa po gasu za mano, me ustavljajo z lučjo, pa sprašujejo, kam se mi mudi. Sem mal čudno gledala in rečem, da nikamor, saj vozim po predpisih. Pravijo, da je cestišče spolzko in bi mogla manj. Pol začnejo še, da sem jih v škarje prehitevala. Jaz rečem, da v trenutku, ko je prišlo nasproti vozeče vozilo sem presodila, da je bolj varno, če jih dokončno prehitim, kot pa da se umaknem. Valjda se niso strinjali...pol sem jih pa imela dost, pa sem jim rekla, da tak vem, da bi radi kasirali, pa naj že enkrat, da bom lahk šla naprej. Po čudežu božjem se to ni zgodilo. Ampak ej, v kakem svetu živimo, no.

Born to be wild.