Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 06, 2004 9:12 pm

HEHe, jeba to ja...
N2o si namontiraj pa 50km shota pa gasa mimo njih :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Ne jun 06, 2004 9:19 pm

monster_d je napisal/-a:HEHe, jeba to ja...
N2o si namontiraj pa 50km shota pa gasa mimo njih :lol: :lol: :lol:

točn tko :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne jun 06, 2004 9:35 pm

Jaz sem mel pa pred kratkim eno obratno situacijo; vozim 90 kot je omejitev pridem do mesta počasi zaviram na 60, en za mano prnori in se mi direkt na rit zalima in pol jaz vozm nalašč točno 50 un seveda čist za ritjo, in ko sva se približevala znaku za konec naselja tip ni pričakoval da bom dal v drugo in na polno takoj ko sva prišla do znaka za konec mesta, BTW ta znak je nastopil ravno v trenutku ko je on pomoje v četrti zapeljal brez žmigovca na levi pas da bi me prehitel. Enostavno sem mu spizdil in do ene 180 se je še trudil za mano (na svoj pas je že pri kakih 120 nazaj zapeljal) pol pa je samo izginil iz obzorja :twisted: No blo pa je to med tednom okrog 1 A.M.
Pa še ena o naših modrih: mislim da v petek v Domžalah na semaforiziranem križišču pri Vele: vozim za enim avtom na pasu za levo , semafor je bil že rumen in zato un spredi ustavi, ko prleti ena črna Bemfa 5 (semafor že kako sekundo krvavo rdeč) in zavije pred njim na levo, no to ne bi blo nič posebnega če ne bi bil tisti trenutek na nasprotnem prehodu za pešče "zeleni" policijski par: fantek in punčka, in kaj sta varuha reda in miru storila, enostavno sta se sprehajala naprej kot najsrečnejši par in nista vedela kam bi gledala , pa to ni edini primer ko sem vidu prekršek neposredno pred policaji pa niso nardil ama čist nič. Jaz pa plačujem za vsak prevožen semafor ko mam tako srečo da na cesti ni nikogar druzga kot policaj.To je blo pa ob 5h popoldne in polno folka.
l.p.
Born to be wild !

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 06, 2004 9:50 pm

Airborne ta si je zasluzu, da si mu stegnu :-P

Glede policajev, pa tud sami delajo prekrske. O tem je blo na tem foumu ze dost napisanga. :x

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Po jun 07, 2004 8:42 am

kriva sta pa oba...predvsem zaradi nestrpnosti...ko en začne izzivati, pa drugi nadaljuje se vse skupaj samo še stopnjuje in na koncu lahko pride do tragičnega dogodka...

To je pa tudi res...
Evo še moja zgodbica:
Včeraj popoldne sem se vozil od Centra proti Rudniku (dvopasovnica). Na križišču pri Rakovniku je bil rdeč semafor, se ga vidi ene 400m prej ko pelješ v tistem blagem spustu dol. Proti tistemu križišču je idealno peljati ene 50 na uro, ker prideš glih na "svežo" zeleno luč ne da bi bremzal pa šaltal, pa še policaji tam radi merijo. Vozim jaz tako lepo, na sosednjem pasu pa srebrna vectra, samo ene 3 metre bolj naprej, z isto hitrostjo. Tisti je tudi očitno imel pogruntano. Naenkrat pa pripizdi en k****n z vectro karavan in hoče iti mimo naju (vmes). Tistemu v srebrni vectri trobi (oni se ne da, ne pospeši), nato pa zavije na moj pas. Sem moral bremzat, sicer bi počilo. Na koncu je pa itak moral ta b**** bremzat na rdeči pa speljevat.
WTF?! Ne vem, zakaj se enim tako mudi semafor čakat.

Uporabniški avatar
streetthug
Nov uporabnik

Napisal/-a streetthug Po jun 07, 2004 11:09 am

Brez veze se je sekirat zaradi bedakov.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po jun 07, 2004 11:25 am

Lilith:
takšnih je preveč... škoda besed za nijih...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po jun 07, 2004 12:51 pm

eni pravte kok vam gre na zivce ko vas kir ne spusti naprej pa znara ko ne morte prehitevat, drugi pa glih to delate... ...se dobr d so pol vse drugi krivi... :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po jun 07, 2004 2:03 pm

100 ljudi 100 čudi, vedno se bo majdu kdo, ki bo kej narobe naredu, enkrat ti kej spregledaš drugič drug, mi pa grejo taki zlo naživce, ki to namirno počnejo al pa da se kažejo drugim. Naživce mi gre pa to, ko folk teži pa trob avtošolam, že tko so usi presrani, pol jim pa še uni težijo, pa prehitevajo, pa direkt pred njih, na kratko to so idioti. :evil:

lpb :D

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po jun 07, 2004 5:33 pm

sonic je napisal/-a:
kriva sta pa oba...predvsem zaradi nestrpnosti...ko en začne izzivati, pa drugi nadaljuje se vse skupaj samo še stopnjuje in na koncu lahko pride do tragičnega dogodka...

To je pa tudi res...
Evo še moja zgodbica:
Včeraj popoldne sem se vozil od Centra proti Rudniku (dvopasovnica). Na križišču pri Rakovniku je bil rdeč semafor, se ga vidi ene 400m prej ko pelješ v tistem blagem spustu dol. Proti tistemu križišču je idealno peljati ene 50 na uro, ker prideš glih na "svežo" zeleno luč ne da bi bremzal pa šaltal, pa še policaji tam radi merijo. Vozim jaz tako lepo, na sosednjem pasu pa srebrna vectra, samo ene 3 metre bolj naprej, z isto hitrostjo. Tisti je tudi očitno imel pogruntano. Naenkrat pa pripizdi en k****n z vectro karavan in hoče iti mimo naju (vmes). Tistemu v srebrni vectri trobi (oni se ne da, ne pospeši), nato pa zavije na moj pas. Sem moral bremzat, sicer bi počilo. Na koncu je pa itak moral ta b**** bremzat na rdeči pa speljevat.
WTF?! Ne vem, zakaj se enim tako mudi semafor čakat.

Ja taki grejo tut men po NM na živce. Pa taki tut ki grejo proti zeleni luči pa namesto da bi pelali 50 se peljejo 40 pa pol že skor 30 pa skos gleda če bo slučajno zelena požmrknla in glej ga zlodja da posveti in ko prvič žmrkne avto že ustavi ne semaforju. Če bi se pa normalno 50 pelu bi pa še on in še 5 drugih za njemu pršlo normalno čez. To ni res kako ljudje kr čakajo da začne zelena utripat.

Ampak res je pa še več norcev ki pa na rdečo tiščijo ko norci pol pa na polno bremzajo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Po jun 07, 2004 9:16 pm

Ja uni se tud men smiljo v avtosolah k kaksn pametnjakovic zanalasc trob pa pop.izdeva matr sej je bil tud sam v avtosoli :roll: na zivce mi grejo pa tud taki k se peles lepo po naselju pa nikol ne pelem 50 ampak vedno mal vec in pol se najde kaksn pametnjakovic k se ti zanalasc za rit napopa in ne da bi te prehitel a-a on prov lepo provocira sam pac hehehe jz lepo zanalasc po bremzi pa se pelemo 50 na uro ko je pa konc naselja pa gasa pol pa veselo prehiteva mislm kr neki kje eni najdejo veselje.... :roll:
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk Po jun 07, 2004 9:29 pm

infiniti ti si b**** !
pa ne vem zakaj - ampak tko mi deluješ :) sory
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po jun 07, 2004 9:35 pm

Eh, a sem te preveč podrobno opisal v postu? :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Po jun 07, 2004 11:00 pm

zelen00ka je napisal/-a:Ja uni se tud men smiljo v avtosolah k kaksn pametnjakovic zanalasc trob pa pop.izdeva matr sej je bil tud sam v avtosoli :roll: na zivce mi grejo pa tud taki k se peles lepo po naselju pa nikol ne pelem 50 ampak vedno mal vec in pol se najde kaksn pametnjakovic k se ti zanalasc za rit napopa in ne da bi te prehitel a-a on prov lepo provocira sam pac hehehe jz lepo zanalasc po bremzi pa se pelemo 50 na uro ko je pa konc naselja pa gasa pol pa veselo prehiteva mislm kr neki kje eni najdejo veselje.... :roll:

Evo, zdaj pa mene res nekaj zanima, ker takih kot si ti ne morem razumeti. Recimo, da ti en v naselju pripelje za rit. Bi rad naprej, pa ne more iz objektivnih razlogov. Pa kaj imaš od tega, da upočasniš takrat, pa kaj imaš pol od tega, da ful poženeš. Mislim, sorry, sam taki meni ful kri pijejo. :evil:
Bi pa rada razumela, zakaj gre, no. Če ti je za razlagat.
Born to be wild.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jun 07, 2004 11:08 pm

ah..ne se preveč u to spuščat. ljudje pač taki smo. no mnogi so alpa smo. če nam en vozi za ritjo bomo upočasnil alpa ga spustil, pa ga spet prehitel itd. če pa ti komu voziš za ritjo, pa ni nič narobe...mnogi so(smo) taki. nekaj bi radi vrjetn dokazali? pa si rečemo: ah zdj bo pa vidu ko se voz, ko mi potegne...krneky. no nepravm da sm jst tak. pač...ah sj ti bo vrjetn en odgovoru mal bolš :? Lp

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Napisal/-a Lilith Po jun 07, 2004 11:12 pm

Evo , zdaj bom napisala, kakšna sem jaz. Jaz rada mal hitreje peljem, pa rada imam svoj ritem vožnje. Če mi za rit pride kdo, ki bi rad šel naprej, domnevam, da namerava vozit hitreje kot jaz in ga valjda spustim. Mislim, kaj ga bom šla zajebavat, če ni treba. Če pa vidim, da se preserava, pa gre naprej, pol pa ful počasi vozi, pol pa pač grem jaz spet naprej. Simple ko pasulj. Sam, res ne razumem, kaj se eni gredo neko merjenje moči. Pa bi rada, če je kdo pripravljen mi to razložit.
Born to be wild.

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Napisal/-a Lilith Po jun 07, 2004 11:14 pm

Aja, pa še to. Najbolj pa sem besna na ljudi, ki začnejo pospeševati, ko jih kdo prehiteva. Mislim, pa kaj bi radi nesrečo sprovocirali, al kaj? :evil:
Born to be wild.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jun 07, 2004 11:15 pm

mislm, da ma folk komplekse, ki jih zdravi na tak način. (dobr avto mjhn pen..) no nebom več pisov, k bo že "ircanje" :wink: Lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 07, 2004 11:21 pm

Lilith je napisal/-a:
zelen00ka je napisal/-a:Ja uni se tud men smiljo v avtosolah k kaksn pametnjakovic zanalasc trob pa pop.izdeva matr sej je bil tud sam v avtosoli :roll: na zivce mi grejo pa tud taki k se peles lepo po naselju pa nikol ne pelem 50 ampak vedno mal vec in pol se najde kaksn pametnjakovic k se ti zanalasc za rit napopa in ne da bi te prehitel a-a on prov lepo provocira sam pac hehehe jz lepo zanalasc po bremzi pa se pelemo 50 na uro ko je pa konc naselja pa gasa pol pa veselo prehiteva mislm kr neki kje eni najdejo veselje.... :roll:

Evo, zdaj pa mene res nekaj zanima, ker takih kot si ti ne morem razumeti. Recimo, da ti en v naselju pripelje za rit. Bi rad naprej, pa ne more iz objektivnih razlogov. Pa kaj imaš od tega, da upočasniš takrat, pa kaj imaš pol od tega, da ful poženeš. Mislim, sorry, sam taki meni ful kri pijejo. :evil:

Ja daj grema skurcat toto zelenooko... saj vem kak zgleda :D
Pa kesl benza mi je ze dolg casa nazaj obljubla :wink:

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte To jun 08, 2004 12:23 am

Lilith je napisal/-a:Recimo, da ti en v naselju pripelje za rit. Bi rad naprej, pa ne more iz objektivnih razlogov. Pa kaj imaš od tega, da upočasniš takrat, pa kaj imaš pol od tega, da ful poženeš. Mislim, sorry, sam taki meni ful kri pijejo. :evil:

Šport. To jaz počnem. V bistvu me zelo, zelo zmoti, ko se mi kdo pripopa tako za rit, da niti njegove havbe ne vidim. Pa kar naprej sili levo/desno... Dobesedno... pijem kri. :twisted: Sploh v naseljih, pa če je malo prometa. Striktno po predpisih. Ko je konec naselja... jasno v šaltam že prej v v drugo in VROOOM do predpisane hitrosti. Če hoče it mimo... naj pač gre. Če nima zadosti konjev.... tough. Ponavadi taki, ko jim takoj ne rata prehitet, kar blendajo odzad al pa celo trobijo. Potem pa pride sistem "joj se mi je zazdelo, da je nekaj na cesti pa sem močno zavrl". Takemu se niti ne umaknem, ko prehiteva v škarje... Dokler njegov avto ni pred mojim, ne zaviram. Naj zavira on, čeprav bi šlo hitreje in lepše mimo, če bi jaz zavrl. Samo... le zakaj bi? Saj hoče on hitreje, jaz se vozim po predpisih. Če je že v "suicide mode" mu pa lahko tudi malo "pomagam".
Pitje krvi = ofenzivno defenzivna vožnja. :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov