N2o si namontiraj pa 50km shota pa gasa mimo njih

kriva sta pa oba...predvsem zaradi nestrpnosti...ko en začne izzivati, pa drugi nadaljuje se vse skupaj samo še stopnjuje in na koncu lahko pride do tragičnega dogodka...
sonic je napisal/-a:kriva sta pa oba...predvsem zaradi nestrpnosti...ko en začne izzivati, pa drugi nadaljuje se vse skupaj samo še stopnjuje in na koncu lahko pride do tragičnega dogodka...
To je pa tudi res...
Evo še moja zgodbica:
Včeraj popoldne sem se vozil od Centra proti Rudniku (dvopasovnica). Na križišču pri Rakovniku je bil rdeč semafor, se ga vidi ene 400m prej ko pelješ v tistem blagem spustu dol. Proti tistemu križišču je idealno peljati ene 50 na uro, ker prideš glih na "svežo" zeleno luč ne da bi bremzal pa šaltal, pa še policaji tam radi merijo. Vozim jaz tako lepo, na sosednjem pasu pa srebrna vectra, samo ene 3 metre bolj naprej, z isto hitrostjo. Tisti je tudi očitno imel pogruntano. Naenkrat pa pripizdi en k****n z vectro karavan in hoče iti mimo naju (vmes). Tistemu v srebrni vectri trobi (oni se ne da, ne pospeši), nato pa zavije na moj pas. Sem moral bremzat, sicer bi počilo. Na koncu je pa itak moral ta b**** bremzat na rdeči pa speljevat.
WTF?! Ne vem, zakaj se enim tako mudi semafor čakat.
zelen00ka je napisal/-a:Ja uni se tud men smiljo v avtosolah k kaksn pametnjakovic zanalasc trob pa pop.izdeva matr sej je bil tud sam v avtosolina zivce mi grejo pa tud taki k se peles lepo po naselju pa nikol ne pelem 50 ampak vedno mal vec in pol se najde kaksn pametnjakovic k se ti zanalasc za rit napopa in ne da bi te prehitel a-a on prov lepo provocira sam pac hehehe jz lepo zanalasc po bremzi pa se pelemo 50 na uro ko je pa konc naselja pa gasa pol pa veselo prehiteva mislm kr neki kje eni najdejo veselje....
Lilith je napisal/-a:zelen00ka je napisal/-a:Ja uni se tud men smiljo v avtosolah k kaksn pametnjakovic zanalasc trob pa pop.izdeva matr sej je bil tud sam v avtosolina zivce mi grejo pa tud taki k se peles lepo po naselju pa nikol ne pelem 50 ampak vedno mal vec in pol se najde kaksn pametnjakovic k se ti zanalasc za rit napopa in ne da bi te prehitel a-a on prov lepo provocira sam pac hehehe jz lepo zanalasc po bremzi pa se pelemo 50 na uro ko je pa konc naselja pa gasa pol pa veselo prehiteva mislm kr neki kje eni najdejo veselje....
Evo, zdaj pa mene res nekaj zanima, ker takih kot si ti ne morem razumeti. Recimo, da ti en v naselju pripelje za rit. Bi rad naprej, pa ne more iz objektivnih razlogov. Pa kaj imaš od tega, da upočasniš takrat, pa kaj imaš pol od tega, da ful poženeš. Mislim, sorry, sam taki meni ful kri pijejo.![]()
Bi pa rada razumela, zakaj gre, no. Če ti je za razlagat.
Lilith je napisal/-a:Recimo, da ti en v naselju pripelje za rit. Bi rad naprej, pa ne more iz objektivnih razlogov. Pa kaj imaš od tega, da upočasniš takrat, pa kaj imaš pol od tega, da ful poženeš. Mislim, sorry, sam taki meni ful kri pijejo.![]()
Bi pa rada razumela, zakaj gre, no. Če ti je za razlagat.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov