Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe jun 18, 2004 7:45 am

Sej pravim to je že velika neumnost. Teste je treba gledat z enim očkom.
The MAN

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe jun 18, 2004 8:05 am

salesky je napisal/-a:Kako mi je zanimivo to da zmeraj se najdejo taki ki provocirajo glede znamk. Kdaj boste odnavadli tega? :evil: :cry:

Ma to se ne bo pomoje nikol nehal, ker ti kao nemškovozeči šoferji se majo
itak vedno za neki več,ko da so boga za jajce zagrabli ko furajo nemški avto,
ki ga ma (beri npr. Golg4) že itak vsak tadrugi Slovenc!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 18, 2004 8:10 am

Avto je dobr če je pač dobr, pa je to lhk nemc, japonc, italjan al pa ok no..tud francoz :P ...itd,itd Vsak ma pa svoje hibe, pa svoje odlike...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe jun 18, 2004 8:12 am

INFINITI je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a:
Prste stran!

Ja pa še kej si zmisl....
Kolk je pa zadovoljnih lastnikov pa ni važno a? :roll:
j**eš to.. Nemci itak preferirajo nemške avte.

dej ne bod otročji; kake veze majo preference, če so se jim dogajale navedene okvare; a ma razjebana turbina kej veze z preferencami, pa vse drugo, recimo zamenjava stabilizatorjev in zavor po par TKM; dej no mir..
Pa kaki zadovoljni lastniki neki; vzem si ta autobild v roke pa boš vidu komentar ja; never again - to so pa res izjave zadovoljnih.

Razjebana turbina je za moje pojme eden boljših prikazateljev, kako dela voznik z avtom! Če se ti sfuka turbina, pomen da ga tiščiš še ko je mrzu, in ne čakaš tut po 15 in več minut da se turbina in use skupej ne segreje na tapravo temperaturo. Kot sm že 1000x napisou. Avto bo delou tako kot boš ti delal z njim. Mi smo mel pr bajti od minija naprej, renaulta, nisana, peugeota, še enga renaulta, audija in zdej še enkrat audija. Usi avti so nam delal kot urca, NOBENIH problemov!! Sosedje so mel pa polota, pa senica pa 307, pa majo neprestalno probleme. Zakaj vrjetno razumete. Jst od tega mišljenja ne odstopam niti mm!
Zadnjič spremenil Omelo, dne Pe jun 18, 2004 8:14 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Re: Najmanj zanesljiv avto po 100.000 km

Napisal/-a Andy Pe jun 18, 2004 8:14 am

tom2 je napisal/-a:
Predator je napisal/-a:je Peugeot 307 HDI. Kložja.

do 100.000 km je crknila turbina, od tega da je imel motor namesto deklariranih 107 konjev samo 101ga (5% dovolijo baje +-?!?!?), do prezgodnje zamenjave dizelskega filtra, do... skratka eno sranje. Francozi ocitno ne znajo vec delati avtomobilov. Podobne izkusnje sem imel jaz z renojem, kolega z Berlingotom. Krneki. Prste stran!
:evil: :twisted:

Se kdo spomni supertesta (100.000km) Audi-ja A4 2.5 TDI, v Avtomagazinu? Če me spomin ne vara, je crknil menjalnik in turbopuhalo do konca testa...Potem takem, lahko rečemo tudi Audi A4 2.5 TDI kložja, eno sranje ali kaj?
Nekateri pač uživate, samo da izkoristite priliko za blatenje, kajne?
LP

No eto vidiš,zaj pa če bom kerga srečo z A4 2.5 TDi pa mu reku da ma jajco,ki crkuje,
me bo pa vprašal, alo ti ka maš vročino?Svojo jajco si rajš poglej mi bo reku (pa mi ne crkuje čist tak drgač)!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe jun 18, 2004 8:29 am

Na tem forumu bi mogli prepovedat objavljanje testiranj ker je eno samo kreganje in nič koristnega...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jun 18, 2004 8:50 am

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PS. Opli se vedno niso pocinkani in vrjemi, sem ze videl novo VECTRO z gnilim zadnjim desnim blatnikom... Je baje voda prisla pod barvo.. My ass... Pa ne da bi mel kaj cez ople, samo ko jih lih ze en hvali do nebes.

Hehe, to je pa to, Pugi ze ve kdaj more crknt. Itak da nau suzenj svabom, raj samomor nardi :) Al pa so francozi hotl mal nemce razkurt. Ja, ze dolg ni blo ksne vojne tm :D
Slika

C0B0
Novinec

Kraj: LJ

Re: Najmanj zanesljiv avto po 100.000 km

Napisal/-a C0B0 Pe jun 18, 2004 9:09 am

tom2 je napisal/-a:
Predator je napisal/-a:je Peugeot 307 HDI. Kložja.

do 100.000 km je crknila turbina, od tega da je imel motor namesto deklariranih 107 konjev samo 101ga (5% dovolijo baje +-?!?!?), do prezgodnje zamenjave dizelskega filtra, do... skratka eno sranje. Francozi ocitno ne znajo vec delati avtomobilov. Podobne izkusnje sem imel jaz z renojem, kolega z Berlingotom. Krneki. Prste stran!
:evil: :twisted:

Se kdo spomni supertesta (100.000km) Audi-ja A4 2.5 TDI, v Avtomagazinu? Če me spomin ne vara, je crknil menjalnik in turbopuhalo do konca testa...Potem takem, lahko rečemo tudi Audi A4 2.5 TDI kložja, eno sranje ali kaj?
Nekateri pač uživate, samo da izkoristite priliko za blatenje, kajne?
LP

Jst ravno zaklucujem test 100.000km z mojim bingotom. Ugotovitve : dela kot nov in slo ni NIČ. Long live the BiNgO :pivo :pij: :pivo :pij:
SlikaHonda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgO

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jun 19, 2004 4:58 pm

Ma, isti ste kokr je zdaj z rasizmom. Črnc kadi na letališču, 3 minute za tem pržge čik belc. In varnostniki ga bojo koj pohapsal. Črncu nebo rekel nihče, da neboo izpadel rasist.

In povzetek zgodbe je: Mi ki vozimo nemške avtomobile mormo požret, če en pove o pokvarjenmu nemcu in noben ne napiše, aaaa tvoj japonc tut, ne lepo požremo in gremo dalje. Da pa mi napišemo: crknu je francos, pa se koj usuje " aha kva misls da si k vozis nemca, al nemci pa ne crkujejo (v tanku imamo vsi isto kri) Avtizem...

:D
Slika Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So jun 19, 2004 5:27 pm

Jah opli majo res slab pleh in to sloh blatniki pa pragi so najbolj rjavi radi...samo pa zato grejo mašine pa redko kaj crkne...Pa raje vidim da mi mal rjavi kot pa da mi skoz nekaj crkuje :twisted:

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 So jun 19, 2004 5:40 pm

Eh, glede tega, pojdi po lestvici navzgor; predzadnji je Audi, in od 16. do 9. mesta so sami nemci. Tako da kot je Slide napisal, nimas kej, ni od firme odvisno ali drzave porekla...
LP, M

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 19, 2004 5:55 pm

BTW..... tko mimo way :lol: danes sm vidu Audija A6 naloženega na avtošlepu. Crkno j**i ga :P . Jst pa moj stari Pugi pa vroooooooooom mimo njega. :lol: :lol: :lol:
Citirajte prosim.... :P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jun 19, 2004 6:04 pm

Pugi405 je napisal/-a:BTW..... tko mimo way :lol: danes sm vidu Audija A6 naloženega na avtošlepu. Crkno j**i ga :P . Jst pa moj stari Pugi pa vroooooooooom mimo njega. :lol: :lol: :lol:
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So jun 19, 2004 8:44 pm

Pugi405 je napisal/-a:BTW..... tko mimo way :lol: danes sm vidu Audija A6 naloženega na avtošlepu. Crkno j**i ga :P . Jst pa moj stari Pugi pa vroooooooooom mimo njega. :lol: :lol: :lol:

in??
od fotra a4 je biu tud že 2x na avtošleparju pa še nikoli ni crknil...

pač je fotr 2x namesto dizla bencin tanku :wink: :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So jun 19, 2004 8:54 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Ma, isti ste kokr je zdaj z rasizmom. Črnc kadi na letališču, 3 minute za tem pržge čik belc. In varnostniki ga bojo koj pohapsal. Črncu nebo rekel nihče, da neboo izpadel rasist.

In povzetek zgodbe je: Mi ki vozimo nemške avtomobile mormo požret, če en pove o pokvarjenmu nemcu in noben ne napiše, aaaa tvoj japonc tut, ne lepo požremo in gremo dalje. Da pa mi napišemo: crknu je francos, pa se koj usuje " aha kva misls da si k vozis nemca, al nemci pa ne crkujejo (v tanku imamo vsi isto kri) Avtizem...

:D

AMEN.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jun 20, 2004 8:05 am

maky je napisal/-a:

in??
od fotra a4 je biu tud že 2x na avtošleparju pa še nikoli ni crknil...

pač je fotr 2x namesto dizla bencin tanku :wink: :roll:

Sorry Maky... ma sem moral neki napisat :EE .... (pa tut če je blo stupid)..

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Ne jun 20, 2004 8:56 am

No ja recimo, da so Evropsli avtomobili kr na neki ravni, samo ugotavljam, da imajo kar neprej neke serijske napake, no sj možne so povsot, samo me pa čudi, da si Japonci ne privoščijo serijskih napak...hehehe se raj potrudijo..prevoz stane..
:!: :!: :!:

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Ne jun 20, 2004 9:14 am

čez švaba ga ni!!!! :P :twisted: 8)

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Ne jun 20, 2004 2:19 pm

Najbol zanesljivi so sigurn japonski avtomobili, od evropskih pa nemški..

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne jun 20, 2004 2:28 pm

Kaj zdaj kritizirajo HDI?
Kaj ga niso pred leti proglasili za najbolši dizl??

HDI power!! :vrum
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov