salesky je napisal/-a:Kako mi je zanimivo to da zmeraj se najdejo taki ki provocirajo glede znamk. Kdaj boste odnavadli tega?![]()
INFINITI je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Prste stran!
Ja pa še kej si zmisl....
Kolk je pa zadovoljnih lastnikov pa ni važno a?
j**eš to.. Nemci itak preferirajo nemške avte.
dej ne bod otročji; kake veze majo preference, če so se jim dogajale navedene okvare; a ma razjebana turbina kej veze z preferencami, pa vse drugo, recimo zamenjava stabilizatorjev in zavor po par TKM; dej no mir..
Pa kaki zadovoljni lastniki neki; vzem si ta autobild v roke pa boš vidu komentar ja; never again - to so pa res izjave zadovoljnih.
tom2 je napisal/-a:Predator je napisal/-a:je Peugeot 307 HDI. Kložja.
do 100.000 km je crknila turbina, od tega da je imel motor namesto deklariranih 107 konjev samo 101ga (5% dovolijo baje +-?!?!?), do prezgodnje zamenjave dizelskega filtra, do... skratka eno sranje. Francozi ocitno ne znajo vec delati avtomobilov. Podobne izkusnje sem imel jaz z renojem, kolega z Berlingotom. Krneki. Prste stran!
![]()
Se kdo spomni supertesta (100.000km) Audi-ja A4 2.5 TDI, v Avtomagazinu? Če me spomin ne vara, je crknil menjalnik in turbopuhalo do konca testa...Potem takem, lahko rečemo tudi Audi A4 2.5 TDI kložja, eno sranje ali kaj?
Nekateri pač uživate, samo da izkoristite priliko za blatenje, kajne?
LP

tom2 je napisal/-a:Predator je napisal/-a:je Peugeot 307 HDI. Kložja.
do 100.000 km je crknila turbina, od tega da je imel motor namesto deklariranih 107 konjev samo 101ga (5% dovolijo baje +-?!?!?), do prezgodnje zamenjave dizelskega filtra, do... skratka eno sranje. Francozi ocitno ne znajo vec delati avtomobilov. Podobne izkusnje sem imel jaz z renojem, kolega z Berlingotom. Krneki. Prste stran!
![]()
Se kdo spomni supertesta (100.000km) Audi-ja A4 2.5 TDI, v Avtomagazinu? Če me spomin ne vara, je crknil menjalnik in turbopuhalo do konca testa...Potem takem, lahko rečemo tudi Audi A4 2.5 TDI kložja, eno sranje ali kaj?
Nekateri pač uživate, samo da izkoristite priliko za blatenje, kajne?
LP
Honda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgOPugi405 je napisal/-a:BTW..... tko mimo waydanes sm vidu Audija A6 naloženega na avtošlepu. Crkno j**i ga :P . Jst pa moj stari Pugi pa vroooooooooom mimo njega.
![]()
![]()
![]()
Citirajte prosim.... :P
Bel-Tirid je napisal/-a:Ma, isti ste kokr je zdaj z rasizmom. Črnc kadi na letališču, 3 minute za tem pržge čik belc. In varnostniki ga bojo koj pohapsal. Črncu nebo rekel nihče, da neboo izpadel rasist.
In povzetek zgodbe je: Mi ki vozimo nemške avtomobile mormo požret, če en pove o pokvarjenmu nemcu in noben ne napiše, aaaa tvoj japonc tut, ne lepo požremo in gremo dalje. Da pa mi napišemo: crknu je francos, pa se koj usuje " aha kva misls da si k vozis nemca, al nemci pa ne crkujejo (v tanku imamo vsi isto kri) Avtizem...

maky je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:BTW..... tko mimo waydanes sm vidu Audija A6 naloženega na avtošlepu. Crkno j**i ga :P . Jst pa moj stari Pugi pa vroooooooooom mimo njega.
![]()
![]()
![]()
Citirajte prosim.... :P
in??
od fotra a4 je biu tud že 2x na avtošleparju pa še nikoli ni crknil...
pač je fotr 2x namesto dizla bencin tanku![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov