Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 20, 2004 11:40 am

Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So okt 21, 2006 3:18 pm

Mene zanima kolko je za plačat v Mb da lahko maš tam avto (ga prodajaš).

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne okt 22, 2006 11:46 am

Fantje, čas da se naučite osnovnih pravil kupovanja avtomobila. Kot so mnogi pred mano že povedali, vedno je treba imeti s sabo poznavalca (mehanika, ličarja...).

Drugo ravno tako pomembno dejstvo, vsak cigan hvali svoje kljuse. Torej če je po besedah lastnika avto dobro ohranjen pričakuj srednjo žalost.Tudi fotografije na avto.net lahko precej zavajajo. Ko se odločiš čez pol SLO odpotovati na ogled vozila, jih vedno izbereš več (boljše 50 dodatnih km) kot pa da ostaneš praznih rok.

Tretjič: Če kupuješ avtomobil v stilu hočem ta in ta model, letnik xy z xyz opreme ga sigurno ne najdeš, ali a dobiš slab primerek. Zato se vedno poišče vozilo, kot ga želiš ali pa najbližja sprejemljiva ovira, nato pa kupi tisi avtomobil, ki je trenutno najboljši dosegljiv.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Ne okt 22, 2006 11:56 am

Ravokar prišel iz avtosejma. 1200SIT je blo za plačat. Za avto se je našel samo en resen kupec. Preprodajalci so se pritoževali nad ceno avta, čeprav je ohranjen v nulo, malo prevoženih, pa še jaz bi bil pripravljen ceno spustit. Pa jebeš. Dobre avte na sejmu danes bi lahko na obe roki preštel.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Ne okt 22, 2006 12:16 pm

ShowDown je napisal/-a:Ravokar prišel iz avtosejma. 1200SIT je blo za plačat. Za avto se je našel samo en resen kupec. Preprodajalci so se pritoževali nad ceno avta, čeprav je ohranjen v nulo, malo prevoženih, pa še jaz bi bil pripravljen ceno spustit. Pa j**eš. Dobre avte na sejmu danes bi lahko na obe roki preštel.

eto, tud jst z sejma v ljubljani. obup. ne bo me zelo dolgo časa več tja. mislm da še nikol nism vidu slabše ponudbe. to use neki staro, zgonjeno, stolčeno, slabo ohranjeno itd. mislm res sm bil razočaran. nazadnje sm pa še rabu 1 uro da sm se premaknu do prvega križišča ko sem se vračal. obup.

border_
Novinec

Napisal/-a border_ So jun 09, 2007 9:28 pm

Kdaj so avtosejmi odprti...

V MB - nedelja dopoldan
V VE - sobota dopoldan
V LJ - nedelja dopoldan

So samo ti termini? Al je se kej popoldan pa tak dalje... kaj ap med tednom?

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jun 22, 2007 6:36 pm

Kaj ni avtosejem v Celju pa ne mi rečt, da bi mogu it iz druzga konca Slovenije na drug konc, pač da si mal ogledam , sem bil v preteklosti v Ljubljani pa ni nič zanimivga, celo moj bivši golf 2 dizl GTD se prodaja tam za 1500€ ampak bljak ta drvarnica, mal prehudu se je blo not vozt
Osu gre samo enkrat na led.lp

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Po jun 25, 2007 6:15 pm

Če hočeš kupit dober avto ga nikar ne kupuj na sejmu, k jst mam vedno k obiščem sejem tak občutek kot, da tam prodajajo največji škart...bolš ti je kupovat prek neta

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Po jun 25, 2007 6:35 pm

Tut js si nebi ravno upal kupt avta na avtosejmu. Bil sem enkrat na avtosejmu in še to samo zato, da sem malo dobil občutke o avtih, kateri so me zanimali.
Nevem malo sumljivi so mi tisti tipi tam ko prodajajo in skoraj zagotovo jih je več kot polovica tam samo dealerjev in niso "pravi" lastniki.
Najraje in se tudi še nikoli nisem zafrknil, da ko vidim oglas na netu ali v salomoncu, pokličem lastnika in se zmeniva za ogled avta pri njem doma.
Na tak način najlaže že takoj oceniš lastnika in takšni te ponavadi tudi ne bodo nategnili, kakšno je pa potem stanje vozila je pa drugo :D

lp

Zajeban
Nov uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a Zajeban Pe jun 29, 2007 9:21 am

Sama ciganija in šiptarija je na teh sejmih še posebi v LJ , zato ti tam resnično odsvetujem nakup avtomobila kar velja enako za nakup , edino če misliš kupit kakega golfa2, kaj več pa ne :lol: Na takih sejmih se samo oči pasejo na tiste cigane in šiptarje kake pihajo in pokajo :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr jul 04, 2007 3:34 pm

ni sama šiptarija... se najdejo tudi upokojenci, študentke... z lepo ohranjenimi avtomobili ;) preprodajalca pa itak takoj prepoznaš ko ti začne nabijat o avtu, šiptarja pa še prej
EJ6

Uporabniški avatar
GoGy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GoGy Pe jul 06, 2007 6:08 pm

Kje v Velenju je jutri sejem?

Je možno bolj natančno napisat?

Morda najti na Google Maps in dati link do tja?

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&g ... &z=14&om=1

V kakšnem obsegu je sedaj tam sejem?
V Celju ni več sejma?
odkleni svojo Nokio brezplačno http://www.dekodiraj.mobi
Baza ukradenih, izgubljenih in najdenih mobilnih aparatov http://www.baza-ukradenih-gsm.com

Uporabniški avatar
GoGy
Novinec

Napisal/-a GoGy So jul 07, 2007 11:40 am

border_ je napisal/-a:Kdaj so avtosejmi odprti...

V MB - nedelja dopoldan
V VE - sobota dopoldan
V LJ - nedelja dopoldan

So samo ti termini? Al je se kej popoldan pa tak dalje... kaj ap med tednom?

Danes sem se brez potrebe peljal v Velenje, saj tam ni nobenega sejma in nihče nima pojma o njem.

Eden je povedal da je pri rdeči dvorani, medtem ko v lokalu poleg dvorane pravijo da ni bilo nič razen par ljudi ki so na parkirišču prodajali avtomobile.

Sejem se sedaj odvija ponovno v Celju ob sobotah pri dvorani Zlatorog, vendar zaenkrat še ni nekega velikega obiska niti prodajalcev niti kupcev... cca 30-40 avtomobilov.

Vstop za prodajalce z avtomobilom je 5€.
Baza ukradenih, izgubljenih in najdenih mobilnih aparatov http://www.baza-ukradenih-gsm.com

Uporabniški avatar
Fry
Nov uporabnik

Napisal/-a Fry Ne sep 30, 2007 3:10 pm

Kdaj pa je to v Celju, dopoldan al popoldan?
Sam bi šel kdaj poskusit, ker prek avto.net je že zelo težk prodat avto.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne sep 30, 2007 3:16 pm

Ma tam se samo še cigani zbirajo.... Taka mizerija kot je pod lipco, ma tud povoham jih ne več. Če pa normalno ceno postaviš, pa ne bo kupu, ker ga bo naslednji teden lih tam prodajal. Moje mnenje je da se tja NE gre kupovat avta.

Uporabniški avatar
GoGy
Novinec

Napisal/-a GoGy Ne sep 30, 2007 7:47 pm

Fry je napisal/-a:Kdaj pa je to v Celju, dopoldan al popoldan?
Sam bi šel kdaj poskusit, ker prek avto.net je že zelo težk prodat avto.

Vsi avtosejmi so ponavadi dopoldan...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov