Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So jun 26, 2004 11:32 am

Ej tut njemu se nikamor ne mudi :) Sploh pa je to njegov dnevni način vožnje.
Kr se tiče pa avtobusov, pa ja... en me je izsilu na križišču, kljub temu da je še stal ko me je vidu, drug se je pa v promet vključu, brez žmigavca, ko sm bil že ob njemu.
Sicr pa če se ne motm, moraš ti mestni avtobus spustit naprej, ne pa navadnega, kar sta oba tut bila. Sej če bi dal žmigovc bi mu že ustavu.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So jun 26, 2004 12:06 pm

ena podobna debata je že bla...in v bistvu ni več kej povedat...ampak...

...preden se odločte nekomu stisnt "lekcijo"...se vprašajte kaj bi izučilo vas :? ...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 12:27 pm

UpAM usaj da ti je cikgumi tekno :EE

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 26, 2004 12:42 pm

B4 Turbo je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a:Jst tut rad koga kdaj pa kdaj zajebem :lol: . Npr. enkrat so se eni zidarji za mano teral s kombijem TDi. :shock: . Pa mi rinejo v rit pa jim je blo ful smešno češ, hahaha pugi ne gre nikamor :) . So se sam spogledoval pa se smejal. Pol se pa odloč model da me bo prehitu.... Jst pa sam tretja pa gas ko me je hotu šišnit. Kaj naj rečem kot to, da modelu ni blo več do smeha. Ker se je odloču, da me bo prehiteval pred nepreglednim ovinkom, je blo še tolk slabše ker sva se peljala vštric. Če bi prišel kdo nasproti bi bil cel hudič :twisted: . Pomoje je posrane gate prnesu ženi dam za oprat. :lol: Verjetno mi ni treba govort, da se zdej model od sramote stran obrača in mu ni več do smeha.
Jst pa sam BWAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: .
PS: če me še kej bol razpizdi kot to, da mi za ritjo vozijo :evil: :evil: :evil:

Ze ce si vozil pocasi in se ti nikamor ni mudilo, bi ga lahko mimo spustu, pa naj uziva v misli da mu gre masina bolj kot tvoj avto. In ce te pizdi to da ti za ritjo vozjo, ne dat po gasu ko te cejo prehitet.

Vem ja, ampak si nism mogu pomagat. :EE .
Kaj bi blo če bi blo..... Pa ni blo NIČ!! :twisted:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So jun 26, 2004 12:46 pm

monster_d je napisal/-a:UpAM usaj da ti je cikgumi tekno :EE

Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec So jun 26, 2004 12:53 pm

Oh, ko bi se vsakemu, ki divja po cesti, mudilo v porodnišnico, ne bi imeli takih problemov z nataliteto. :EE :ne

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 26, 2004 1:01 pm

Hehe Trobec :bow .
Omelo... če bi te napadu, bi mu samo podgurski obešalnik naredu...
Nož v hrbet pa reklc gor ubesš da se noža ne vid.
Like Klemen Klemen... Dalenska varianta. :EE :EE :EE

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Napisal/-a RoadRunn3r So jun 26, 2004 3:31 pm

Če pritisneš po gasu takrat ko te hoče negdo prehitet si večji k****n od vseh takoimenovanih dirkačev -> poleg vsega je kaznivo ( sej po tanovem me ne gane več imam dost pod haubo ).Če se cincaš se cincej skoz in ne pol debelo gledat k se ti bo negdo za ritjo tišou :roll:

Sicer mal off topic sam kako sovražim te nedeljske voznike -> se pelje tistih 65 vsepovsod. Pa naj bo tam kjer je omejitev 90 al pa 50 :roll: po ravnem in čez ovinke.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 26, 2004 3:37 pm

pa sej je že vsak kako neumnost na cesti naredu, :oops:

sam da ta neumnost ne postane stalnica :lol:

drugače je pa treba bit previden za :vrum
pa ne se vozniki med sabo :g:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So jun 26, 2004 6:55 pm

Road Runn3r je napisal/-a:Če pritisneš po gasu takrat ko te hoče negdo prehitet si večji k****n od vseh takoimenovanih dirkačev -> poleg vsega je kaznivo ( sej po tanovem me ne gane več imam dost pod haubo ).Če se cincaš se cincej skoz in ne pol debelo gledat k se ti bo negdo za ritjo tišou :roll:

Sicer mal off topic sam kako sovražim te nedeljske voznike -> se pelje tistih 65 vsepovsod. Pa naj bo tam kjer je omejitev 90 al pa 50 :roll: po ravnem in čez ovinke.

A ti pa nisi nikdar naredu nič KRETENSKEGA? ne ne ti si perfect. Pravi vzornik. :roll: Btw. ne zanašaj se na tisto kar imaš pod havbo. Še vedno ima lahko kdo več.... Pol boš pa sam :shock:
Konec koncev pa... kaj me brigajo mnenja kogarkoli...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So jun 26, 2004 7:04 pm

sej bi reku,sam se bote ljubljančani začel prtožvat :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Napisal/-a RoadRunn3r So jun 26, 2004 7:12 pm

Pugi405 je napisal/-a:
Road Runn3r je napisal/-a:Če pritisneš po gasu takrat ko te hoče negdo prehitet si večji k****n od vseh takoimenovanih dirkačev -> poleg vsega je kaznivo ( sej po tanovem me ne gane več imam dost pod haubo ).Če se cincaš se cincej skoz in ne pol debelo gledat k se ti bo negdo za ritjo tišou :roll:

A ti pa nisi nikdar naredu nič KRETENSKEGA? ne ne ti si perfect. Pravi vzornik. :roll: Btw. ne zanašaj se na tisto kar imaš pod havbo. Še vedno ima lahko kdo več.... Pol boš pa sam :shock:

Da se nauš užgau -> marsikatero bedarijo sem naredu samo takih traparij pa ne :roll: Drugač si pa dobr povedal bogenedaj da bi ti imel mal več pod haubo -> bi samo čakal da bi te negdo začel prehitevat.

Aja pa če te mnenja ostalih ne zanimajo kaj sploh delaš tuki :shock: za kaj pa so forumi

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 26, 2004 7:20 pm

fantje ne se :g: treba je skupi :pij: pa se met :)=(:

noben ni brez greha :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jun 27, 2004 8:25 am

Road Runn3r je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a:

Da se nauš užgau -> marsikatero bedarijo sem naredu samo takih traparij pa ne :roll: Drugač si pa dobr povedal bogenedaj da bi ti imel mal več pod haubo -> bi samo čakal da bi te negdo začel prehitevat.

Aja pa če te mnenja ostalih ne zanimajo kaj sploh delaš tuki :shock: za kaj pa so forumi

Uffff... no ja... Sej sm vedu, da bo cel hudič. Pa ne delat iz vsega tako tragedijo no. Sploh pa mi je žal, da sem napisal svoj pripetljaj in požel vaše kritike. :huh:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Ne jun 27, 2004 1:43 pm

hehe...sej itak ni fore ampak...furejte po svoje, po možnosti po pameti, dajanje lekcij ostalim udeležencem v prometu pa prepustite naši vrli policiji in Vsemogočnemu...tko bo najbolje za vse :wink: ...

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty To jun 29, 2004 4:09 pm

Loopz je napisal/-a:hehe...sej itak ni fore ampak...furejte po svoje, po možnosti po pameti, dajanje lekcij ostalim udeležencem v prometu pa prepustite naši vrli policiji in Vsemogočnemu...tko bo najbolje za vse :wink: ...

amen to that ;)))

PS: moje mnenje glede tega je najbrž že vsem znano iz ene zaklenjene debate :twisted:
PS2: Omelo, očitno tega kretena poznaš. In zakaj se pol ti k****n ne odpraviš do njega lepo in to na lep način po kretensko obračunata. Pa bosta bla sam vidva in vajina ega prizadeta, ne pa tudi drugi.
PS3: Zavestno si hotel povzročiti nesrečo. IMO najhujša oblika kretenizma!!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Kam se vsem mudi?

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 30, 2004 8:48 am

Omelo je napisal/-a:Ja vem da mi tega ne bi blo treba narest, ampk ko je dost je pa dost :evil:

Bravo. Vsaj en! Tudi jaz velikrat hocem kej tazga narest ampak zmeraj pomislim, ce mu ne bo zneslo, lahko najebe moj avto.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 30, 2004 11:40 am

u ja, men se sfuka ce me en prehteva pa umes 4x zamena pa šekr negre

No kaj se je men nardil, se pelem dam, pa en tip z pasatm pred mano da žmigovc in začne prehtevat avtobus. Pride tip do polovice avtobusa gre nazaj, k ni znesl.
Spet zacne probavat, pride do prve gume, gre zopet nazaj. Jest ga gledam ce je fuknen. Tip gre se 5x pogledat ce je frej. Poj sm pa prtisnu se mu zalimov pa mu delov podobno sceno kokor je on avtobusarju :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Pe jul 02, 2004 2:02 pm

Loopz je napisal/-a:hehe...sej itak ni fore ampak...furejte po svoje, po možnosti po pameti, dajanje lekcij ostalim udeležencem v prometu pa prepustite naši vrli policiji in Vsemogočnemu...tko bo najbolje za vse :wink: ...

Dam čisto prav.

Pa še to! A je tu gor kdo, ki mu ni zneslo z lekcijo? A si sploh upa povedat, da je najbrž naredil največjo bedarijo, ko je želel s svojim podaljšanim egom (avtom) nekomu nekaj dopovedat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov