Drey #24 je napisal/-a:En takle avtek sam črne barve je že v LJ
Res je-pa se en fotr ga fura tko da brezveze

X-Hair je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Matt je napisal/-a:....spet en 16 letn mulc.....![]()
![]()
matt lahko bi malo manj pametovau,avto nebom jaz nabavu,drugac pa ko pride pa ga bo treba poslikat,jap to pa res
prvo ga nabavi
ne res folk a ste vi glupi al kaj,avto ne nabavljam jaz,avto bo pac en model nabavu,ubistvu je ze vse pristiman,cez 10 dni bo v lj ,a drugo malo bolj si preberte,še enkrat avta ne nabavljam jaz
No no kar brez vroce krvi, se se lahko popravi napisano. Evo.
Prvo NAJ ga nabaviA je cool sedaj?
Neelix je napisal/-a:Mislim, pa kaj sploh odpiraš temo za avto, ki ga še nisi videl in ki ga ne boš imel.
Pa kaj si res tak zafrustriran in zaplankan, da se moraš s tujimi stvarmi hvalit.
Res se mi smiliš. Daj povej svoj naslov, bomo zbrali dnar za eno staro garo, da boš vsaj eno vozilo imel.
lazo je napisal/-a:hehehe ti za ta vozni park ka ga mam jaz doma da 10 krat zivis zivljenje nebos zbrau denar,a drugo avto je biu viden,a kot tretje naj se tema zapre,ker tok tepcev na kupu kot na tem forumu se nism nikjer zaslediu res zalostno
BMW RALLY je napisal/-a:hahaha mater se kregate!!!! js pa mislim da bi vse ki ste tk pametni radi mel ta avto ali podobnega.... :P :P
HORSE je napisal/-a:BMW RALLY je napisal/-a:hahaha mater se kregate!!!! js pa mislim da bi vse ki ste tk pametni radi mel ta avto ali podobnega.... :P :P
Zdej boš pa reku, da če pi domov dobil "dobropis", na katerem bi pisalo, da lahko tale avto prevzameš v roku treh dni, da bi ga stran vrgu? Lepo te prosm!
Valda, da mi je avto ušeč in bi ga mel, samo jaz ne grem za vsak avto, ki mi je všeč in da vem, da se bo kmalu pojavu v moji okolici, pisat, da naj se folk prprau, ker bo ropotal po lj...
lazo je napisal/-a:
ti si pa res mal cez les horse ,ok napisu sm ker do zdaj tega avta nism zaslediu ,ce ti pa kej nepase,pa ne spremljat te teme pa bo vse ok
catfish je napisal/-a:Jp Nixxon se strinjam. Črne barve je pa hud k pr***.
S kerga konca si Nixx ????
lazo je napisal/-a:ti si pa res mal cez les horse ,ok napisu sm ker do zdaj tega avta nism zaslediu ,ce ti pa kej nepase,pa ne spremljat te teme pa bo vse ok
s.Hio je napisal/-a:Tak avtek sem v petek videl pred Perlo (igralnica) v Gorici in povem da je malo presporten za moje okuse, skoraj grd je. Brezveze kupovat tak avto, ker je nefunkcionalen.
lazo je napisal/-a:ubistvu namen teme je blo da vidim kaj pravte glede tega avta,a je ker ze v slo pa tko a ne kar eno nabijanje i kreganje
vrum vrum,hehe
aja btw,avto je iz nemcije,a ostalo je se skrivnost,je pa spica ni kej
INFINITI je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Tak avtek sem v petek videl pred Perlo (igralnica) v Gorici in povem da je malo presporten za moje okuse, skoraj grd je. Brezveze kupovat tak avto, ker je nefunkcionalen.
Še dobr da obstaja felicija a ne? - Če ne bi moral voziti Zja![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov