Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Sr jun 30, 2004 10:52 am

Drey #24 je napisal/-a:En takle avtek sam črne barve je že v LJ 8)

Res je-pa se en fotr ga fura tko da brezveze :roll:
DJ Jay

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jun 30, 2004 10:54 am

X-Hair je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
Golfy je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
Matt je napisal/-a:....spet en 16 letn mulc..... :roll: :roll: :roll:

matt lahko bi malo manj pametovau,avto nebom jaz nabavu,drugac pa ko pride pa ga bo treba poslikat,jap to pa res

prvo ga nabavi 8)

ne res folk a ste vi glupi al kaj,avto ne nabavljam jaz,avto bo pac en model nabavu,ubistvu je ze vse pristiman,cez 10 dni bo v lj ,a drugo malo bolj si preberte,še enkrat avta ne nabavljam jaz

No no kar brez vroce krvi, se se lahko popravi napisano. Evo.

Prvo NAJ ga nabavi :mrgreen: A je cool sedaj? :wink:

Kdorkoli ga nabavlja je še vedno brez vezna tema :roll:

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Sr jun 30, 2004 11:02 am

ej neelix dej ti men dnar :twisted: za enga jugota ki jest tud nč nimam, ki nism polnoletn :cry: .po bom pa full happy, ki se mo lhk po gozdu fural s prjatli 8) 8)

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr jun 30, 2004 11:04 am

Neelix je napisal/-a:Mislim, pa kaj sploh odpiraš temo za avto, ki ga še nisi videl in ki ga ne boš imel.
Pa kaj si res tak zafrustriran in zaplankan, da se moraš s tujimi stvarmi hvalit.

Res se mi smiliš. Daj povej svoj naslov, bomo zbrali dnar za eno staro garo, da boš vsaj eno vozilo imel.

hehehe ti za ta vozni park ka ga mam jaz doma da 10 krat zivis zivljenje nebos zbrau denar,a drugo avto je biu viden,a kot tretje naj se tema zapre,ker tok tepcev na kupu kot na tem forumu se nism nikjer zaslediu res zalostno
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr jun 30, 2004 11:12 am

lazo je napisal/-a:hehehe ti za ta vozni park ka ga mam jaz doma da 10 krat zivis zivljenje nebos zbrau denar,a drugo avto je biu viden,a kot tretje naj se tema zapre,ker tok tepcev na kupu kot na tem forumu se nism nikjer zaslediu res zalostno

Jst bom mel pa vedno en avto več kot ti... :roll: :roll: :roll: :roll:

Lazo, sorry, sam si res bedno izvedu s to temo... Kot so že rekl, a te ni nč sram se hvalt s tujimi stvarmi?

Sej, moj best fredn ma (resno) tut doma avtomobilov za cca. 90.000.000,00 sit in še jahtico za 30.000.000,00 pa nisem nikolmur rekel, naj se pripravi, ker bo ob pol treh on zapeljal en krog po Ljubljani...
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Sr jun 30, 2004 11:17 am

BTW:

Verjetno se nebi noben spotikal ob tebe, če bi to na mal lepši način napisal.
Npr:
"Kolk sm pa jst fouš, k si bo en kolega omislu tale avtoček... A je še komu ušeč?"
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr jun 30, 2004 11:21 am

pa saj nism jaz to napsiu glede fovsarije ali cesa,ampak folk kar neki napadate za brez veze ,ubistvu namen teme je blo da vidim kaj pravte glede tega avta,a je ker ze v slo pa tko a ne kar eno nabijanje i kreganje,aja pa se to men ta avto sploh ni vsec res pa da so konjčki v njemu kar lepi,vrum vrum,drugac pa ni po mojem okusu
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr jun 30, 2004 11:27 am

jao... ...ko da bi vsak njegov post bil njegov prvi... :rofl ...cuj, kaj kultura tui ves kaj je?? :evil:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Sr jun 30, 2004 11:36 am

hahaha mater se kregate!!!! js pa mislim da bi vse ki ste tk pametni radi mel ta avto ali podobnega.... :P :P

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Sr jun 30, 2004 11:53 am

BMW RALLY je napisal/-a:hahaha mater se kregate!!!! js pa mislim da bi vse ki ste tk pametni radi mel ta avto ali podobnega.... :P :P

Zdej boš pa reku, da če pi domov dobil "dobropis", na katerem bi pisalo, da lahko tale avto prevzameš v roku treh dni, da bi ga stran vrgu? Lepo te prosm!

Valda, da mi je avto ušeč in bi ga mel, samo jaz ne grem za vsak avto, ki mi je všeč in da vem, da se bo kmalu pojavu v moji okolici, pisat, da naj se folk prprau, ker bo ropotal po lj... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr jun 30, 2004 11:59 am

HORSE je napisal/-a:
BMW RALLY je napisal/-a:hahaha mater se kregate!!!! js pa mislim da bi vse ki ste tk pametni radi mel ta avto ali podobnega.... :P :P

Zdej boš pa reku, da če pi domov dobil "dobropis", na katerem bi pisalo, da lahko tale avto prevzameš v roku treh dni, da bi ga stran vrgu? Lepo te prosm!

Valda, da mi je avto ušeč in bi ga mel, samo jaz ne grem za vsak avto, ki mi je všeč in da vem, da se bo kmalu pojavu v moji okolici, pisat, da naj se folk prprau, ker bo ropotal po lj... :roll:

ti si pa res mal cez les horse ,ok napisu sm ker do zdaj tega avta nism zaslediu ,ce ti pa kej nepase,pa ne spremljat te teme pa bo vse ok
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jun 30, 2004 12:00 pm

Folk sam čaka, da bo začev pizdit. Zakaj mislite da imajo takele teme po 5 strani, ena tema, k se pa govori nekaj zanimivega pa 1 stran :wink: :lol:
Slika Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Sr jun 30, 2004 12:04 pm

lazo je napisal/-a:
ti si pa res mal cez les horse ,ok napisu sm ker do zdaj tega avta nism zaslediu ,ce ti pa kej nepase,pa ne spremljat te teme pa bo vse ok

Oblubm, da je to moj zadnji post v tej temi.

Sploh me ne mot to, da si pač napisal, da prihaja v SLO avto, k ga nima glih vsaka garaža, samo zbodu me je način, kako si to povedal in da si nekomu rekel, da maš 10x dražji vozni park kot on, čeprav ne veš kdo je (kolegu tega verjetno ne bi šel pisat)...

No kakorkoli, avto mi je hud, priznam, mel bi ga, še enkrat priznam, zdej se pa poslavljam od teme...
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr jun 30, 2004 12:05 pm

Tak avtek sem v petek videl pred Perlo (igralnica) v Gorici in povem da je malo presporten za moje okuse, skoraj grd je. Brezveze kupovat tak avto, ker je nefunkcionalen.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 30, 2004 12:07 pm

catfish je napisal/-a:Jp Nixxon se strinjam. Črne barve je pa hud k pr***.

S kerga konca si Nixx ????

Stara Vrhnika.

Na splošnem videvam zelo veliko hudih avtov z vrhnikškim grbom. Se zanč pelem domov iz LJ, pa nasport prpele Ferrari 360 Modena kabrio z, vsaj tko je zgledalo, vrhniškim grbom. En dan kasnej me prehiti Porsche Turbo (tanov) in kmalu zatem črn M3. Pa pol isti dan ta 350Z. Mislm kaj a so kje dnar talal pa ne vem al se tak folk preseljuje k nam???
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr jun 30, 2004 12:08 pm

lazo je napisal/-a:ti si pa res mal cez les horse ,ok napisu sm ker do zdaj tega avta nism zaslediu ,ce ti pa kej nepase,pa ne spremljat te teme pa bo vse ok

cez les si lahko le ti, ker zalis druge uporabnike (to sodi med krsitve pravilnika!).

ce ga nisi zasledil je to tvoja osebna stvar, to ne pomeni da ga nihce nima, in da mas ti 10x drazji avto kot nekdo drug, pa ceprav nimas 350ke. teh avtov je v sloveniji ze kr dost (tudi sam sem pred dvema mescema v Celju videl enega srebrnega)

se enkrat - ne zali in ponizuj drugih uporabnikov, svoje izjave pa argumentiraj!
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr jun 30, 2004 12:16 pm

.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 30, 2004 12:23 pm

s.Hio je napisal/-a:Tak avtek sem v petek videl pred Perlo (igralnica) v Gorici in povem da je malo presporten za moje okuse, skoraj grd je. Brezveze kupovat tak avto, ker je nefunkcionalen.

Še dobr da obstaja felicija a ne? - Če ne bi moral voziti Zja :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr jun 30, 2004 12:29 pm

lazo je napisal/-a:ubistvu namen teme je blo da vidim kaj pravte glede tega avta,a je ker ze v slo pa tko a ne kar eno nabijanje i kreganje

"ubistvu" ne moremo vedeti kaj je namen teme, povedal že nisi:
vrum vrum,hehe

aja btw,avto je iz nemcije,a ostalo je se skrivnost,je pa spica ni kej

povedal si da bo avto kmalu v Lj, da pride iz nemčije, da je špica(nakar pribiješ da ti ni všeč :? ), da dela vrum vrum, da je smešno in da je nekaj skrivostno(najbrž namen teme :lol: )

sam si si kriv da cel forum tuli nate :D
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr jun 30, 2004 12:30 pm

INFINITI je napisal/-a:
s.Hio je napisal/-a:Tak avtek sem v petek videl pred Perlo (igralnica) v Gorici in povem da je malo presporten za moje okuse, skoraj grd je. Brezveze kupovat tak avto, ker je nefunkcionalen.

Še dobr da obstaja felicija a ne? - Če ne bi moral voziti Zja :lol: :lol:

Hej, kako si vedel. A ni res da ma clovek vcasih tudi malo srece. Kaj bom naredil ko bo crknila felicia, ah ze vem, motor od 350Z bom vtaknil noter in se vozil dalje. Joke, TDI pa bi res dal noter.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov