Debate, ki niso vezane na ostala področja...

6killer
Nov uporabnik

Kraj: okolica Maribora (JN76TL)

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 4:47 pm

lazo pod to se pa podpisem........le en hec je......modela sta mi delovaval, kot da niti ne vesta kake barve je vozniska, tko da, tista tvoja teorija ne drzi povsem.........ampak z takimi podrobnostmi se ni za obremenjevati ane?
Vozi kakor sam najbolje ves da je varno zate in za okolico, ce pa potrebujes hitrost, pospeske in adrenalin, pa kakor pri NFS:U.......(tist filcek na zacetku)pac igraj igrco ane? Saj itak je povsem logicno, da nekaj kar je v filmih all igrcah ni mogoce prakticirati v realnosti, kr tak v prometu, ker po Murphijevem zakonu zmeraj pride neko sranje vmes, ce ne druzga ti bo crna macka na cesto skocla. Vac eni zamesajo realnost in domislijo (jim prevec domislija sopa kak turbina luft v glavo.......ocitno). No dragi, tisto pa je druga zadeva, tam je vsaj kolk tolk za varnost poskrbleno, all pa kje v kriziscu ob 3 zjutraj (like Clio 1.1 vs A8 2.5 - pa ves da sn ga gono do 80, pol me je pa zategno, da je kr prepih naredlo), ko ni blizu zive duse, razn kakiga macaka ki se goni, ampak ce se ta znajde pod kolesi.....sozalje ampak si je sam kriv.

73 de S56ZWH (Andrej)

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jul 04, 2004 4:54 pm

LAŽNIVCI PRASICE
Zadnjič spremenil MetodTrobec, dne Po jul 05, 2004 11:07 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 4:59 pm

Eto na tega akterja ze cakam cel popoldan, da mu recem..................Metod Trobec, zapri svoj ..... (saj ves kaj mislim). Ker se mi je kr zdel, da se tukaj okoli suka.

SRY for bad QSO ( something like this )

73 de S56ZWH

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jul 04, 2004 5:13 pm

6killer: Oprosti, moja napaka. Sem narobe gledal poste in mislil, da si ti tist osel, ki je vozu 180, pol pa gleda ko tele v nova vrata ker se je skor zaletu.Če bi bil jaz v tvojem primeru bi verjetno reagiral enako, edino trobi ne bi, ker bi imel dosti drugega posla. Iskreno se opravičujem, moj prejšnji post pa je namenjen Lazu.

Lazo: Predstavljaj si to situacijo:Voziš se po AC in imaš pred sabo enga, ki se vleče ko čreva. No po prehitevalnem pasu pa od zadaj pride en in ti poblenda. To lahko pomeni, da ti je dal prednost in da prehiti počasnejšega. Namreč jaz nisem še nikoli poblendal nikomur, da bi u dal vedeti naj vozi tako kot doslej ampak če mu govorim nej kaj spremeni. Če je ta koncept, ki sem ti ga pravkar razložil preveč zate, ti močno svetujem da si najameš inštruktorja, ki ti ga bo razložil. Če se ti zdi, da se pri tako enostavni razlagi, kdorkoli lahko dela pametnega... potem res nimam komentarja.

Dejstvo je, da VSAK in to pomeni ČISTO VSAK dober voznik ve kdaj lahko po AC vozi 180 in kdaj ne sme.
Če bi bil kolikor toliko šoferja, bi upošteval pravilo:'' Delaj se, ko da so vsi na cesti razen tebe popolni idioti.'' in do te situacije sploh ne bi prišlo. In še to ti povem dragi šofer. Vsak bebec zna tiščat na gas po AC, samo dobri šoferji pa tut vejo kako se bodo ustavl. V tem je trik dobrih voznikov, ne pa kolk hitr je teral svoj avto.

Ko boš z inštruktorjem predelal vse to kar sem ti napisal, mi pa prosim lepo spet povej, kje sem se delal pametnega?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 5:30 pm

tomaz40 je ze dobro........ni zamere, vsaj z moje strani ne. :)

73 de S56ZWH (Andrej)

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne jul 04, 2004 5:33 pm

ta mularija ga pa zmer bl serje po cestah :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jul 04, 2004 6:24 pm

6killer: tnx pa še enkrat se opravičujem za napačne obtožbe (mam tolk j**c da če zaj*** se opravičim)

ASenna: Ja čist res ej... A je to vsaj prbližno normalno, če se edn prtožuje, ker je skor razbil avto drugmu, ki se je popredpisih vozu??? :shock: :shock: Pa sej to ni res no...

Gledam kako vozjo ljudje pri nas. Ej vsak dan vidim vsaj enga, ki čaka pri rdeči luči na semaforju, pol pa kr u rdečo zapelje, pa pogleda levo, desno če je frej in gremo...
Pol bo pa pizdil kaj so policaji kurbe, ker so mu listek dal, pa koko folk vozi, če se tut čez rdečo ne more več varno zapeljat. :shock: :shock: :shock:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Ne jul 04, 2004 6:43 pm

tota mularija :D
Zadnjič spremenil micek, dne To jan 23, 2007 9:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 6:44 pm

krentip je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.

Mogoče zdej veš zakaj je omejitev 130 ?!?

dej model rajs bod tih ,tle si najdu solit pamet,nimas pamtnejsga kot to napisat ,to kar se je men zgodilo ,se lahko zgodi tut pri mansih hitrostih res pa da je takrat razdalja zaviranja krajsa,drugac pa ok ok ,omejitev je tok,boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj :evil:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jul 04, 2004 6:47 pm

lazo je napisal/-a:boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj :evil:

dobr vic
:cry :cry :cry :P
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 6:51 pm

killah bee je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj :evil:

dobr vic
:cry :cry :cry :P

saj se mi je kar zdelo,to bi pomoje lahko sam en dedek napisu,pa se verjeu bi mu ,al pa en ka sploh izpita nima,konc koncev vsak prej al slej malo pohodi pedal plina,res pa da s tem poveca verjetnost da se kaj zgodi sam kot sm prej napisu kako sploh da poskrbis za svojo varnost v prometu ,ko je tok drugih budal,ko se jim j**e za njih ,kaj komi za koga drugega,sam osebno poznam enga model ,ki ce mu zapase zabrise cez rdece,do sedaj ze dve totalke,seveda fotrov avto,ja kaj ces ene pac ne izuci. :twisted:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jul 04, 2004 6:55 pm

poznam tud jest enga tazga,sam on je zame k****n in on se tega zaveda,pa še včasih prizna :lol:

sej tud jest tišim sam tm k lahko pa ko ni prometa,da ne ogrožam drugih :wink:
Slika

6killer
Nov uporabnik

Napisal/-a 6killer Ne jul 04, 2004 7:16 pm

tomaz40: glede tizga prej, je ok (tud tezkim profesionalcem se zgodi, da gdaj pa gdaj z.....jo), saj tud jas mam j***a da ko se je treba opravicit se opravicim in to ce treba izkreno (ko gdaj kaj komu mail napises (kolegici), pac napises, ampak izpade pa lahko tud cist drugace, kot si si zamislil in nato se je treba opravicit. Enkrat se pa spomnim, da ko sem od S57OMA (Bostjan) zahteval ponovne podatke o QSO (narejeni radijski zvezi), saj moj LOG (dnevnik) ni prepoznal mojih podatkov oz. sem ponesreci poslal prazni LOG v LJ, mi jih ni ponovno poslal, ces, saj ne rabis poslat, kr ti ene "unikatne" QSO itak nebodo priznali za C`TEST. jaz nisem poslal in glej za tedn dni, vse radijske postaje so poslale LOGe, le moja je bla prazna, v opombah pa napisano, da radijska postaja S56ZWH ni poslala LOG oz je bil prazen, seveda je vse skupaj izpadlo malce cudno, zato sem Bostjanu poslal PM (ZS), ces da me je napizdil, da ga nisem poslal. A lej ga zlomka, zadeva je izpadla na koncu, kot groznja z moje strani, ceprav je bilo vse skupaj misljeno kot za hec, saj z 1QSO ne mores konkurirati niti po kilometrini (19km) niti po tockah, saj so nekateri delalo QSOje z veliko vec. Edino kar mi je preostalo da se mu nekako osebno opravicim. Tako da ne rabis govoriti, da imas j***a za opravicevati. Jih sploh ne potrebujes, ampak potrebujes dovolj moci da pozeres lasno spostovanje, ego (itak se je odselil od mene, kr z takim b*****m ne more zivet), .....in verjemi da je vcasih, ko se je potrebno zares opraviciti za svoje dejanje, to storiti tezje kot pojesti lasni drek milo receno. Kajti tudi jas sem se ze nevemkolikokrat opravicil, vcasih, ker je do tega prislo po nesreci, vcasih pa iz lastne neumnosti.

Glede tega kar je bilo misleno za ASENA: vec kot ocitno je letelo to name; kao da se nekateri pritozujejo, ker poknejo v avto ki je vozil po omejitvah. No to je letelo name. No morda si dobil vtis da se jaz pritozujem, ampak sem le podal ugovor nekomu, ki je dejal da voznika naredi nesreca: Jas sem mu samo povedal, da nisn taki "bizgec" kot nekateri, ki klamfe strelajo, ampak sem jaz tudi ze spotreskal, kar se spotreskat je dalo. Nisem pa sinfal cez AS, ker je vozila po predpisih, ceprav bi ova dva bizgeca lahko ce ne druga vsaj meni na ljubo peljala cez oranzno, saj sta imela 2 avta v naletu, kolikor pa vem, lahko peljes cez oranzno, ce imas hitrost z katero ne mores pravocasno ali varno ustaviti, ali pa imas od zadaj vozilo v naletu, no tadva sta imela, kr 2 avta. In ce bi tadva meni na ljubo peljala cez oranzno, bi se danes zagotovo vozil z lastnim avtom, ne pa da se se zmeraj naganjam z fotrovo Corso, ki me je danes ze drugic skor na led spelala (kako bi bilo ce bi tresnil v tisti moped?), ceprav sem mu ze nevemkolikokrat rekel, da jo naj vrze na odpad pa kupi drugo garo, ker zmeraj ko se vsedem vanjo se mi zelodec obrne in odvrti "mpeg" fajl v glavi, ki datira iz 26.9.03, ko sn spolamal, kar se je dalo. Ne tud meni se ne zdi normalno, da se negdo pritozuje: ASenna: Ja čist res ej... A je to vsaj prbližno normalno, če se edn prtožuje, ker je skor razbil avto drugmu, ki se je popredpisih vozu??? Pa sej to ni res no... No jas se nisn pritozeval, sem sam podajal svoj primer, ceprav je res da kakor sem napisal je ga AS tud posral, ampak kriv sem bil pa jas. Policaj pa je bil vsaj tolk fer, da je namignil nekaj for glede zavarovalnice v stilu: to vi niste slisali od mene in da je napisal poloznico zaradi prekratke varnostne razdalje.
Da sta pa ova dva bizgeca htla met resilca............zivimo v kapitalisticni drzavi, kjer vsakodnevni nacin zivljenja narekuje, znajdi se kakor ves in znas, da prides do dnara....................No toliko z moje strani zgolj v pojasnilo, ker je pa letel name..........nenamerni (se ni treba opravicevat).

73 de S56ZWH (Andrej)

PS: Glede policajev: Saj policaji niso nic krivi, vcasih ko te ima v obdelavi in ves da si kiks naredil, in naletis na fer policaja.............da ti povem; mi sploh na pamet ne pride, da bi pomislil da je policaj svinja,....itd, ko mi da poloznico za 10 jurjev, ceprav mi je z radarjem nameril za 45 jurjev, ampak ker je bil fer, posten CLOVEK (vsaka cast), pac je stisnil se enkrat, da je pokazalo namesto tistih 30all kolk km prevec samo 12km prevec. No kr sem takrat imel prvic in do sedaj zadnjic izkusnje (razen karambola, kjer sem bil zgolj opazovalec v stilu, poslusaj kaj ti pravim i ne mrdaj, pihaj, pa ne komentiraj. A si slisal tih bod, pa poloznico naj mama placa.Pa kaj ti pravim no? Ce neus tih bos pa zravn nas sau.......... :lol:, ter pri europarku ob 2 ponoci, ko smo trije pubeci, kr celo policijsko postajo na noge vrgli, kr so mislili da europarka ropajo, te smo se pa trije mulci setali po parkplaci. komentarji policaja (nas mel poln kufer, ker je mogo sam zarad nas sem hodit; Raje se idite nekam napit, ne pa da se tu setate (fora bla v tem, da sn bil z mopedom, malce nizje cez most pa druga kontrola.......aha kr misli si, da se napiham? Ne hvala, raj grem domu! -Zlo pametna ideja ))) in mel sem zmeri fer policaja 8trkam na les - glavo). Sicer pa da bedaki izpadejo kao bedaki? Krivi so njihovi nori sefi, ter butasti zakoni in interni pravilniki - resda pa naletis na norega policaja sam zato, kr je htel bit fer kokr do vseh ampak ga je ze negdo pred tabo razpizdil. Resda so pa izjeme, sam tem pa sam bog pomagaj. No to tud dostikrat slisim na njihovih frekvencah, ko poskusajo navklub "strogim" pravilom improvizirat, ter nekako resit nemogoco zadevo, kar jim seveda rata, ampak izpadejo pa ven kao...........(brez komentarja)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne jul 04, 2004 11:29 pm

ASenna je napisal/-a:ta mularija ga pa zmer bl serje po cestah :wink:

lool pa tak mulo se ej oglasu :lol: :lol:

pišuka ena situacija pa vsi pizdite.
Jest sm su po cesti izven naselja z 3 kolegi 160km/h in smo se vsi trije mogl ustavlat iz 160km/h na 20km/h, ker se je enmu zdel da je fajn it 20.
Adrenalin do konca, šok in zdej ze 2 dni vozmo lepo vsi po omejitvah.
Sam da pomislm kva bi od BMWja ostal me zmrazi.
Izpadl smo pa vsi trije totalni idioti 8)

Glede situacij na AC, sm pa su z kangujem 1.5 dizel 142km/h do konca :lol: prehtevat tovornjak in kar naenkrat vidim pred sabo tipa stoji sredi AC in maha. Za njemu pa pokvarjen kombi. It nism mogu nikamr in svaka cast tovorjnaku da se je umaknu na odstavn pas. Jest sm se ze notr vidu zmeckanga.

Morte gledat da smo vsi na tem forumu ze enkrat zajebal, zato se ne delat ŠUMAHRJE :D 8)
Slika Slika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Ne jul 04, 2004 11:37 pm

lazo je napisal/-a:
krentip je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.

dej model rajs bod tih ,tle si najdu solit pamet,nimas pamtnejsga kot to napisat ,to kar se je men zgodilo ,se lahko zgodi tut pri mansih hitrostih res pa da je takrat razdalja zaviranja krajsa,drugac pa ok ok ,omejitev je tok,boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj :evil:

Dej proklet kekec ker ti očitno ni jasn ti napišem bol po kmečko, da boš dojel: sam si napisal, da si se skor ubil, ker ti je pr 180 km/h en vn uletio. Zato sem ti napisal da so verjetno zato omejitve 130. Nikjer ama nikjer nisem napisal da se jaz držim omejitev (če to kje najdeš dobiš za pir) in se jih tud v real life skor nikoli ne, se pa trudim da hitrost prilagodim razmeram. Skor vsak dan letim od brezovce do črnuč po avtobahnu pa gre včas tud 180-190 ampak če vidm folk na desni pa da so mal sumljivi boš valda zmanjšal. Mogoče boš znal oceniti razmere ko boš mel eno kapljico več izkušenj! Do takrat se pa ne razburjaj in ne postavljaj nekih neumnih tez (kot npr. da se jaz držim omejitev, ker tega ni nikjer napisanega ipd.) ker deluješ kot en zakompleksan pubertetnik!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Ne jul 04, 2004 11:43 pm

krentip je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
krentip je napisal/-a:

Dej proklet kekec ker ti očitno ni jasn ti napišem bol po kmečko, da boš dojel: sam si napisal, da si se skor ubil, ker ti je pr 180 km/h en vn uletio. Zato sem ti napisal da so verjetno zato omejitve 130. Nikjer ama nikjer nisem napisal da se jaz držim omejitev (če to kje najdeš dobiš za pir) in se jih tud v real life skor nikoli ne, se pa trudim da hitrost prilagodim razmeram. Skor vsak dan letim od brezovce do črnuč po avtobahnu pa gre včas tud 180-190 ampak če vidm folk na desni pa da so mal sumljivi boš valda zmanjšal. Mogoče boš znal oceniti razmere ko boš mel eno kapljico več izkušenj! Do takrat se pa ne razburjaj in ne postavljaj nekih neumnih tez (kot npr. da se jaz držim omejitev, ker tega ni nikjer napisanega ipd.) ker deluješ kot en zakompleksan pubertetnik!

Ja ni kej zgleda si zlo izkusen dedek me prav zanima ponoci cist normalno je vse potekalo kako bos ti oceniu a je budala za volanom,ma kje ti si super babica pa mas te sposobnosti,da ocenis kdaj bo kera budala kar na enkrat zletela vn,svaka ti cast nad takim sposobnostmi,a si to v solo hodu s priprejenim programom al si se pa rodu tak 8)
lep pozdrav,lazo

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jul 04, 2004 11:58 pm

LAŽNIVCI PRASICE
Zadnjič spremenil MetodTrobec, dne Po jul 05, 2004 11:08 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Po jul 05, 2004 12:32 am

[quoteLazo ti si car :D :[/quote]

Zal mi je sploh ka sem kej tle omenu,tle zgleda jih je vecina z nadnaravnimi sposobnostmi,tko da ni omembe vredno.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
2Fearles
Nov uporabnik

Napisal/-a 2Fearles Po jul 05, 2004 1:11 am

tomaz40 je napisal/-a:
6killer: Praviš da si mu poblendal... Kaj hudiča pa je definicija blendanja??? To čisto normalen človek lahko sprejme kot:''pejt, spel''. Jest ponavad blendam takrat ko hočem koga vzpodbudit da nekaj naredi.

Se strinam stabo jst delam isto

No jst sm meu tudi situacijo na AC lih tko 180 mogu žlajfat na 90.Usi so vozili u koloni in kr naenkrat se mi vrže en nemc vn z eno jahto na prikolci.Sam beldt in pizdt na njega nesm imeu kej kr sm biu jst u prekrški.Če bi pa šu 130 pa bi mu kej pokazu :P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po jul 05, 2004 1:40 am

lazo je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:lazo, ti rajši poslušaj krengatipa, ti je čist lepo povedal kako in kaj tko da ne sikaj :evil:

Zal mi je sploh ka sem kej tle omenu,tle zgleda jih je vecina z nadnaravnimi sposobnostmi,tko da ni omembe vredno.

čist lepo so ti povedal...če ne moreš obvladovat avta in sebe pri takih brzinah, ga ne turi 180 km/h...tut na avtocesti ga ne more vsak kekec stišat :wink: ...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov