krentip je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
Mogoče zdej veš zakaj je omejitev 130 ?!?
killah bee je napisal/-a:lazo je napisal/-a:boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj
dobr vic
![]()
![]()
:P
ASenna je napisal/-a:ta mularija ga pa zmer bl serje po cestah
lazo je napisal/-a:krentip je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
dej model rajs bod tih ,tle si najdu solit pamet,nimas pamtnejsga kot to napisat ,to kar se je men zgodilo ,se lahko zgodi tut pri mansih hitrostih res pa da je takrat razdalja zaviranja krajsa,drugac pa ok ok ,omejitev je tok,boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj
krentip je napisal/-a:lazo je napisal/-a:krentip je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
dej model rajs bod tih ,tle si najdu solit pamet,nimas pamtnejsga kot to napisat ,to kar se je men zgodilo ,se lahko zgodi tut pri mansih hitrostih res pa da je takrat razdalja zaviranja krajsa,drugac pa ok ok ,omejitev je tok,boste zdaj rekli da se vsi vedno 100% drzite vseh omejitev,ja pa kaj se ,a je to vic tega leta al kaj
Dej proklet kekec ker ti očitno ni jasn ti napišem bol po kmečko, da boš dojel: sam si napisal, da si se skor ubil, ker ti je pr 180 km/h en vn uletio. Zato sem ti napisal da so verjetno zato omejitve 130. Nikjer ama nikjer nisem napisal da se jaz držim omejitev (če to kje najdeš dobiš za pir) in se jih tud v real life skor nikoli ne, se pa trudim da hitrost prilagodim razmeram. Skor vsak dan letim od brezovce do črnuč po avtobahnu pa gre včas tud 180-190 ampak če vidm folk na desni pa da so mal sumljivi boš valda zmanjšal. Mogoče boš znal oceniti razmere ko boš mel eno kapljico več izkušenj! Do takrat se pa ne razburjaj in ne postavljaj nekih neumnih tez (kot npr. da se jaz držim omejitev, ker tega ni nikjer napisanega ipd.) ker deluješ kot en zakompleksan pubertetnik!
tomaz40 je napisal/-a:
6killer: Praviš da si mu poblendal... Kaj hudiča pa je definicija blendanja??? To čisto normalen človek lahko sprejme kot:''pejt, spel''. Jest ponavad blendam takrat ko hočem koga vzpodbudit da nekaj naredi.
lazo je napisal/-a:Ni to nc uceri se peljem iz Lj proti Celju,tist tunel pred cestnino v Celju biu sm na hitrem pasu ,iz tunela grem van parkrat poblendam ,do prvih avtov na avto cesti je blo kar neki,kar glupi celjan kar na enkrat na moj pas,jaz po bremzi avto zacel zanasat,na tistem voznem pasu je pa tut biu avto tko da ga se nism mogu nikakor izognt ,avto sm ze vidu v riti teh pred mano vozecih avtov,sam bog me je resu ,da sm hitro zaviu na odstavni pas pa po odstavnem pasu,šeu mim,kolega ka je sedeu prav da smo od ograje bli slabih 20 cm i za boljše razumevanje vse je zgodilo pri hritrosti 180km/h,in pol mi celjan kao 4 žmigavce uklopi,pa taki so za ubit,da mu nism blendu pa ajd ,ampak model je nc niti žmigavca niti nc,kar naenkrat je zaviu predme iz voznega pasa na prehitovalni,hvala bogu da sam se resu,bog me je resu,ce ne dans nebi to pisu ,bog ve kje bi biu.
lazo je napisal/-a:MetodTrobec je napisal/-a:lazo, ti rajši poslušaj krengatipa, ti je čist lepo povedal kako in kaj tko da ne sikaj
Zal mi je sploh ka sem kej tle omenu,tle zgleda jih je vecina z nadnaravnimi sposobnostmi,tko da ni omembe vredno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov