Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jul 07, 2004 7:47 pm

Courage™ je napisal/-a:Hyhyhy mrcina, premični dom :) Glede registracije sem seveda mislo ALL INCLUSIVE, cestnina, zelena karta, zavarovanja...

Ja meni je tud žal zanj, ampak so stroški z njim res katastrofalno vlki.

Upam da bo vektrica dobro služla :)

kak je te vam dnara sfalilo?? enkrat sem se peljal v štric z tabo. morem povedati da dobro voziš, misim dda ne divjaš brezglavo, vsaj takrat nisi :hi
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 07, 2004 9:38 pm

@ Vectra : Kupujem Vectro C, oziroma sem jo že kupo. V petek bo doma :)

@MGsax : Aja kaj pa te nea potrobiš pa da gremo na en sok. Jaz sn pa že mislo da ni nobenga forumaša v mariboru več :) Ma ja glede vožnje nikoli nisn divjau mi bol sede počasna turistična vožnja :) Z avantime-mom (ki je btw naret prav za tako vožnjo fijakasto) pa bi me tišanje po gasu preveč stalo. Se je znala poraba ustavit pri 30+l/100km ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr jul 07, 2004 9:41 pm

Fullback je napisal/-a:Upam da si ga v slovo lepo posliku, pa mu dau lupčka...je tolk lep, da bi biu greh če ne!"!!!!!! :cry:

V slovo ga nisem posliko, mam pa slike ki so tudi tukaj na forumu pod Galerijo ;) Dovolj bo za spomin, glavno je da se vidijo xenonke :)
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jul 08, 2004 10:08 am

Courage™ je napisal/-a:@ Vectra : Kupujem Vectro C, oziroma sem jo že kupo. V petek bo doma :)

@MGsax : Aja kaj pa te nea potrobiš pa da gremo na en sok. Jaz sn pa že mislo da ni nobenga forumaša v mariboru več :) Ma ja glede vožnje nikoli nisn divjau mi bol sede počasna turistična vožnja :) Z avantime-mom (ki je btw naret prav za tako vožnjo fijakasto) pa bi me tišanje po gasu preveč stalo. Se je znala poraba ustavit pri 30+l/100km ;)

enkrat bomo že šli na drink, ni blema. 30+ pa je ž ekriza ker sem včeraj gledal merklo G model od brabusa nekaj čez 600 KM pa je žrl cca 25 litrov! pol pa so še maybacha brabus kazali meni so se kar sline cedile
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 08, 2004 11:48 pm

Ma ja toti avto pije nenormalno. Verjetno tui zaradi kilaže, mislim da je blizu 2 toni če se ne motim...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov