Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Če okt 09, 2003 8:03 am

TeF je napisal/-a:jah, jaz si lastim 16v, morm rect da sm srednje zadovoljen kar se okvar in zamenjav tice, sam drugega kar se avta z prevozenimi 180k km ni za pricakovat.
Kar se tice stvari, ki jih avto spravi iz sebe... 8)
Poraba je odvisna od noge, v mestu 10-12 (lahko tud vec), relacija npr (Split - Lj 8.1 l /100) torej 8-9.
Olja zna popit par dl na 1000km.

slike na http://freeweb.siol.net/vertinm
Ce koga zanima kej bolj podrobno...just ask :)

O lej edn izmed redkih realnih odgovorov!!
TJUNING PA TO...

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Če okt 09, 2003 8:59 am

TeF je napisal/-a:jah, jaz si lastim 16v, morm rect da sm srednje zadovoljen kar se okvar in zamenjav tice, sam drugega kar se avta z prevozenimi 180k km ni za pricakovat.
Kar se tice stvari, ki jih avto spravi iz sebe... 8)
Poraba je odvisna od noge, v mestu 10-12 (lahko tud vec), relacija npr (Split - Lj 8.1 l /100) torej 8-9.
Olja zna popit par dl na 1000km.

slike na http://freeweb.siol.net/vertinm
Ce koga zanima kej bolj podrobno...just ask :)

Tef, zakaj nimaš gor originalnih platišč ?

Lp, Bojan

TeF
Nov uporabnik

Napisal/-a TeF Če okt 09, 2003 9:12 am

ko sem bil kupil avto originalnih nisem dobill zraven.
ta so mi tud lepsa.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 09, 2003 11:30 am

Jst sm pa nekega dne zjutraj našel avto na klocnih pa manjko je vseh 5 platišč z gumami vred - in tako so šl originalna platišča po gobe jst pa u trgovino po 4 nove univerzalne lite in najgrše za tisti čas in eno jekleno, da se nebi kaj takega ponovilo - in res mi jih ni noben več ukradu, pa tut pogledal jih niso več.

LP
Nebivedu

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe okt 10, 2003 7:04 am

nebivedu je napisal/-a:Jst sm pa nekega dne zjutraj našel avto na klocnih pa manjko je vseh 5 platišč z gumami vred - in tako so šl originalna platišča po gobe jst pa u trgovino po 4 nove univerzalne lite in najgrše za tisti čas in eno jekleno, da se nebi kaj takega ponovilo - in res mi jih ni noben več ukradu, pa tut pogledal jih niso več.

LP
Nebivedu

A na 19-ki so ti feltne spizdil ?

LP,Bojan

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 10, 2003 7:39 am

Ja originalne full kradejo - cena za eno je 60k sit.

LP
Nebivedu

P.S. pa še jekleno rezervno so tut vkrali.

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe okt 10, 2003 8:46 am

nebivedu je napisal/-a:Ja originalne full kradejo - cena za eno je 60k sit.

LP
Nebivedu

P.S. pa še jekleno rezervno so tut vkrali.

Men se je zgodl isto, avto je bil star 2 mesca, ko sem ostal brez feltn, vsaj rezerva je ostala :lol: . Na zavarovalnici so pa okol padl , ko sem račun za nove prnesu, ampak ni blo problema. Takrat še nisem vedu, da obstajajo vijaki za zaščito :evil: , pa taki ku...., ki te svinjarije počnejo. Najhujš je pa blo, ko si pol kje vidu na kakšnem xy avtu te feltne.

Lp, Bojan

Crazy Fighter
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Crazy Fighter Pe okt 10, 2003 9:47 am

hm..moja 19-ka 1.8 16v ma pa se zmer originalne feltne pa boh ve kok lastnikov je ze res zamenala pa kje se ze vse bla "o da bi znali avtomobili govoriti" po moje bi se pokl sam za glavo drzu :wink:

jankometka
Nov uporabnik

Napisal/-a jankometka Po okt 20, 2003 1:05 am

BojanI je napisal/-a:Jest sem mel to 19-ko takratko 9 let. Avto brez problema, poraba na zadnjih 10.000 km 9.0, olja 1l na 10.000 km od vsega začetka. BMW serija 5, do 215 kolkr je šla 19-ka je bil zadi, pol pa tko ni blo več važn :D .Napak na mašini ni blo, menjan le izpušni kolektor pa kar gre na rednih servisih. Avto brez karambola, najbrž eden redkih. Zdej ga pa vozi en iz Grosupelj.

Lp, Bojan

tm k si napisu d je bla serija 5bmw zadi bi te lepo prosil d napises se kera 5 je bla zadi k verjem k lih velik petk neb uscal sj leti sam tok pa spet ne d bi kr pusal ful avtov zadi....ze 525 bi ti bla kr lepo za petami sploh nad 150 k. pa nekje sem bral d se je en hvalu z meganom coupe 2.0 d mu 7 ni mogla bliz dj takih izjav pa ne no...ce bi un z 7 pohodu jo on vidu neb sj avto je lahk u pirmerjavi z 7 sam ma pa 7 zato res masine po 4 litre in vec in veliko vec konj kot megane...nocen nc kritizirat sam pol ful folka tole bere pol pa ni cudn d je tok dirkacev na cest k mislijo d loh prehitevajo vse od a do ž pa d majo nevem kasne stroje stroj je res un k ma pod 7 al 6 do sto to res leti.

!brez zamere!

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po okt 20, 2003 7:38 am

jankometka je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:Jest sem mel to 19-ko takratko 9 let. Avto brez problema, poraba na zadnjih 10.000 km 9.0, olja 1l na 10.000 km od vsega začetka. BMW serija 5, do 215 kolkr je šla 19-ka je bil zadi, pol pa tko ni blo več važn :D .Napak na mašini ni blo, menjan le izpušni kolektor pa kar gre na rednih servisih. Avto brez karambola, najbrž eden redkih. Zdej ga pa vozi en iz Grosupelj.

Lp, Bojan

tm k si napisu d je bla serija 5bmw zadi bi te lepo prosil d napises se kera 5 je bla zadi k verjem k lih velik petk neb uscal sj leti sam tok pa spet ne d bi kr pusal ful avtov zadi....ze 525 bi ti bla kr lepo za petami sploh nad 150 k. pa nekje sem bral d se je en hvalu z meganom coupe 2.0 d mu 7 ni mogla bliz dj takih izjav pa ne no...ce bi un z 7 pohodu jo on vidu neb sj avto je lahk u pirmerjavi z 7 sam ma pa 7 zato res masine po 4 litre in vec in veliko vec konj kot megane...nocen nc kritizirat sam pol ful folka tole bere pol pa ni cudn d je tok dirkacev na cest k mislijo d loh prehitevajo vse od a do ž pa d majo nevem kasne stroje stroj je res un k ma pod 7 al 6 do sto to res leti.

!brez zamere!

A misliš, da se spomnim, je blo 9 let nazaj .

Lp, Bojan

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Sr okt 22, 2003 8:13 am

ČE HOČEŠ POSPEŠEK, NABAVI PETKO GT TURBO PO MOŽNOSTI ŠE Z MAŠINO,KI ŠE NI BILA ZARIBANA.
ZAMENJAJ VARNOSTNO STIKALO ZA TURBINO IN ZMONTIRAJ ZMOGLIVEJŠI HLADILNIK.
REAKCIJA TEGA JE DA TI IZ ZAČETNIK 120KM POVEČA NA 150KM.
0-100 IMAŠ 6.8.
KONČNA 235KMH.

DOBIŠ PRAVO MALO ZVERINCO. :twisted: :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov