Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jul 10, 2004 2:58 pm

gajo_g je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:T16ko sem jst gledu na avtosejmu cca. leto nazaj je bla cena 700.000 sit, fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo južni. Drugač avto je bil pa ful ohranjen, zadnjič sm pa vidu spet T16ko pa mislim da isto in se vozi po celju tud en starejši človek, je pa novejša tablica gor na avtu tak da je možno da je to - to.

problem pri starejših 4x4 avtih, calibra,vectra,peugeot,... je to da pri zadnjih pogonskih oseh zelo rado zarjavi tako da lahk tud kej zgubiš po poti, sm že vidu par primerkov takih.

LP Milan
aja zelo juzni ti niso vsec a so mogoce kaj drugacni a grizejo ali mogoce bruhajo ogenj ! ne s takimi brezveznimi ce si nestrpen do ostalih obdrzi zase!

Se podpišem pod to !
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA So jul 10, 2004 6:07 pm

...in kje smo ostali...aja peugeot 405 T16....... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a playa Ne jul 11, 2004 6:08 pm

gajo_g je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:T16ko sem jst gledu na avtosejmu cca. leto nazaj je bla cena 700.000 sit, fula ohranjen sam ni mi blo to ušeč ker je bil lastnik zelo južni. Drugač avto je bil pa ful ohranjen, zadnjič sm pa vidu spet T16ko pa mislim da isto in se vozi po celju tud en starejši človek, je pa novejša tablica gor na avtu tak da je možno da je to - to.

problem pri starejših 4x4 avtih, calibra,vectra,peugeot,... je to da pri zadnjih pogonskih oseh zelo rado zarjavi tako da lahk tud kej zgubiš po poti, sm že vidu par primerkov takih.

LP Milan
aja zelo juzni ti niso vsec a so mogoce kaj drugacni a grizejo ali mogoce bruhajo ogenj ! ne s takimi brezveznimi ce si nestrpen do ostalih obdrzi zase!

ne vem ce je to tako brezvezna, vsekakor pa ni nujno da pomeni nestrpnost.......veliko(ne vsi, ampak veliko) juznih na avtosejmu se ukvarja s tem da avtomobile preprodaja, in to lahko zgleda tudi tako da kupi zelo zjeban sportni avto in ga za silo posminka in ga proba prodat za razliko v ceni.....in sigurno da ima lahko clovek pomisleke pri nakupu takega avtomobila, pa to se ne pomeni da je nestrpen
Calibra

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po jul 12, 2004 6:21 am

Zdej bom mogu pa že tko napisat...

Off topic: Ej hud je tale 405 ja ;)
Mogoče veš koliko ga ceni?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jul 12, 2004 8:02 am

Cena po dogovoru... :?

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jul 12, 2004 8:43 am

ta mašina je stroj in pol ;) sm pa v časih ko sm mel za 14 dni peugeota 205 1.9 GTI (mal čez 800 kg in prek 130 konjev) - pol me je pamet hitro srečala in sem ga prodal. Sem razmišljal o T16 motorju v tej leteči trugi, so pa eni francozi to nardil, baje je avto dobesedno trgal po cesti, seveda so še konkretno predelali motor tak da je mel na kolesih okoli 200 konjev.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jul 26, 2004 8:08 am

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov