Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mr-B
Novinec

Napisal/-a Mr-B Pe apr 25, 2003 7:28 am

Sam tale 1118 je pa spredaj ljudsko vozilo kombinacije Nemčija Rusija (beri desing Nemčija vozijo - Rusi) Zadaj pa šeboljše še tesnejše sodelovanje s Hyundai Accentom tistim štirivratnim :D :D :D
LP Boštjan
Pontiac Trans sport 2,3 16V
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe apr 25, 2003 7:39 am

prvih par modelov je kr obetavnih, sam kaj ko še za kruh nimajo, pol pa nej avto skup spacajo?!?!
Slika

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Pe apr 25, 2003 10:39 pm

Lada je edini avto vreden svojega denarja.Sedaj vozim Desetko in sem s tem kar sem dobil za ta denar zelo zadovoljen.Avto je kr fajn za vozit,pa še čist simpl je narjen.Nastavljiv volan pa je kar zelo uporaben,čeprav v najnižji legi in s sedezem najbolj nazaj porinjenem,še vedno kaksen milimeter previsoko.

Plastika pa je glede na malo starejše samare dost boljsa na otip in pogled.Poraba je tako majhna,da še sam ne morem vrjet 7 do 7,6 je trenutno moje povprečje,res pa je da so to večinoma relacijske fure po avtocesti.

Razmere v rusiji se normalizirajo,sodelovanje z GM obeta boljšo prihodnost.Nova Niva že nastaja vec kot pol leta,vendar bo na nekaterih trgih v skladu s skupno nalozbo z GM-om navoljo kot Chevrolet Niva,čeprav je avto popolnona v celoti razvit in oblikovan v Rusiji.
Napovedujejo se novi modeli,kateri naj bi bili kvalitetnejši in še vedno vsem,tudi v Rusiji dosegljivi.

Uporabniški avatar
Mr-B
Novinec

Napisal/-a Mr-B Pe apr 25, 2003 10:46 pm

Moje mišlenje je pa tako da raj furam kako boljš firmo starejši letnik za isti dnar k pa novo lado! Sem mu Samaro pa mi je dobr služila ampak nikol več. Izdelava u k.u.r.c.u kako bi potem le lahko užival v vožnji? :D :D :D
LP Boštjan
Pontiac Trans sport 2,3 16V
Slika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Pe apr 25, 2003 11:09 pm

ja enaka zgodba je bila pri skodi, pa poglej kaksne avte zdaj delajo!
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Pe apr 25, 2003 11:17 pm

Novo je le novo,pa se zelo pocen za vzdrzevanje je.Izdelava je res,da recem, ne prevec dobra,vendar sem se tega navadu ze ko sem tretjič ali cetrtic sedu za volan.

Pa vendar kaj dobiš za ta denar,ki zahteva tako pocen vzdrzevanje,sploh pa ce avta ne rabis veliko?In je tako velik in prostoren?Vse je minimum 10 let starejše,sem pregledu in sprobal veliko rabljenih za ta denar.Nikoli ne veš,ce ma avto realne kilometre,ce ni bil sesipan itd.

Avta ne rabim veliko,novo je novo.Vozil se bom s to Lado sigurno tako dolgo kot s kakšnim 10 let ali še vec starim avtom,kjer nikoli ne veš kaj dobis.Nic ni vecno.

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Pe apr 25, 2003 11:22 pm

Cena,cena!
Za ta denar(najcenejš 1,4mio)ne moreš dobiti kaj vec,novega.
Skoda,ja res je,postale so zelo dobre kaj pa cena?Tudi.

mark-shark
Nov uporabnik

Napisal/-a mark-shark So apr 26, 2003 9:20 am

Lada je sigurno ena najboljših znamk v razmerju cena/nizki stroški popravila, vzdrževanje/uporabnost. Ne smemo pozabit da smo še vedno (v očeh svetovne javnosti in najbrž tudi realno) po finančni plati bolj podobni rusom kot pa kakim amerikancom al pa nemcom. Sploh smo znani po tem, da najprej kravca pol pa štalca. Najprej en oreng avto, pol pa šele "bolj pomembne stvari".

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Če maj 01, 2003 8:05 pm

Cene rabljenih Lad v Rusiji,nekatere imajo zraven slikco:

http://www.cars.auto.ru/marka/?marka=vaz

CENE V DOLARJIH

pa še kakšna zelo zrihtana se zraven najde

dolfe
Novinec

Napisal/-a dolfe Če maj 01, 2003 9:20 pm

Sicer z Ladami nimam izkušenj, toda argumenti, ki jih je navedel Vazman, se mi zdijo prepričljivi...

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Ne maj 18, 2003 5:27 pm

LADA DESETKA CRASH TEST

Oglejte si ga na:

http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... 2110/1.htm

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Napisal/-a pro2c Ne maj 18, 2003 8:35 pm

uf...ne bi rad sedel tukaj noter ko je karambol :(
...porazno, glede konkurenco
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 18, 2003 8:49 pm

zanimivo je, da primerjajo na isti strani z avti izpred... kaj pa vem... 5 let? al pa še več...

naj dajo sedaj tja avto, ki mu je "konkurenca" lada desetka - renault megane classic al kaj je že ona grdobija, hyundai accent, vw polo limuzina...................

who's the freak now?
Slika

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* Ne maj 18, 2003 9:00 pm

pro2c je napisal/-a:ja enaka zgodba je bila pri skodi, pa poglej kaksne avte zdaj delajo!

Od teh novih sem vozu octavio, superba, se poleg vozil v felicii...... kapo dol! :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Andrej80
Nov uporabnik

Napisal/-a Andrej80 Po maj 19, 2003 7:48 am

RegY je napisal/-a:u pičica... zdaj sem malo štofiril po zgornjih linkih od lade... sicer je v ruščini vse, ampak slike pa še vseeno vidim...

ta verzija samare za ruski trg pa mi je všeč!!!

http://www.vaz.ru/imgs/cars/2107-3b.jpg

like it... kdaj pride v slo? jaz bom to verjetno malo sedaj v photoshopu za ene pol metra dol spustil, pa vam pol pokažem rezultate, ok? :D

To ni Samara ampak je ''stara'' 2107 (zadnji pogon) taka armatura je bila že v osemdesetih.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov