Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 27, 2004 7:43 pm

vpraši ga po pm kaj in kako je s klubom,

čene ga pa poišči doma in :/:o:/
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To jul 27, 2004 7:45 pm

darkdog24 je napisal/-a:Živjo!

Toliko od mene.Upam da sem komu pomagal,če je pa kdo iz teh koncev pa imam tudi dobro novico,kajti tudi v Velenju se je odprl mislim da streetrace klub,v katerega se lahko učlanite,kjer so bolj resni.

Lep pozdrav

ey darkdog ti bol veš.. a so to tisti ko ob petkih uzvajao po velenju?
se mi zdi da sm vidu eno nalepko na enmu avtu tk daaa če je to to pol bi se lahk menli o njihovi resnosti.... ker če sm prav ču: kdo je že privabu plavga mondeota od škifov v velenje? :roll: :)
Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd To jul 27, 2004 8:06 pm

Svašta kaj se vse dogaja :?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jul 27, 2004 9:00 pm

prišel videl zmagal kaj vam tu ni jasno :?: :lol:

hec :wink: . sočustvujem z ulagatelji. še ni bil tepen :?: :shock: svaka mu čast :pij:

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit To jul 27, 2004 9:17 pm

TEGA CLIOTA SM PA ŠE VIDEL!! :P
DRGAČ MI JE PA ŽAL VSEH, KI JIH JE PREVARAL :cry:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams To jul 27, 2004 9:18 pm

Da ne bo kdo mislil, da sm to js, ker imama podoben nick, on ma WILLIAMSCAR, js mam pa Williams. Da se ne bote ki na mene spravljali, ker sem tud iz zgornje savinjske :lol: .
Bom pa js vprašu, poznam dva člana tega kluba, kakšna je situacija. Z enim sem govoril pred dvema mesecema, pa je že takrat neki jamral zaradi tega kluba, ni pa nč reku, da so ga kej nategnali. V glavnem, reku je, da si pod nobenim pogojem ne bo dal gor nalepke Veni-Vidi-Vici, bom še zvedel, kok je zdej s tem :wink:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy To jul 27, 2004 9:27 pm

Imam kolega ko je bil v tem klubu in je povedal da je ta stric al kar kol že pač pobral članarino si v nekaj dneh porihtal avto in potem ni blo ne sluhe ne duha več o njemu. Tk da, človk je nekako rabo dnar za vato :)

Drugač kar se pa teh velenčanov tiče in tega kluba so pa ti ja ko ma eden modrega polota, pol srebrna calibra (I hate calibra zarad SG) in še par... in tukaj spet ne vidim resnosti. A je resnost v tem da v petkih zvečer in sobotah divjajo po velenski dvopasovnisi in izzivajo policaje in podobno tk da pridejo policaji še iz Celja pa po možnosti iz Ljubljane. Kar se je zgodil pred dvem trem tedni. Zame to ni nikakršn klub in resnost.

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To jul 27, 2004 10:07 pm

K0zM0 je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Živjo!

Toliko od mene.Upam da sem komu pomagal,če je pa kdo iz teh koncev pa imam tudi dobro novico,kajti tudi v Velenju se je odprl mislim da streetrace klub,v katerega se lahko učlanite,kjer so bolj resni.

Lep pozdrav

ey darkdog ti bol veš.. a so to tisti ko ob petkih uzvajao po velenju?
se mi zdi da sm vidu eno nalepko na enmu avtu tk daaa če je to to pol bi se lahk menli o njihovi resnosti.... ker če sm prav ču: kdo je že privabu plavga mondeota od škifov v velenje? :roll: :)

Ja to je ta klub,sam je pa tudi res da se ob petkih in sobotah zbirajo na velenjski dvopasovnici in izvajajo ilegalne drage.Niso vsi enaki v tem klubu ampak neki jih pa je dosti zagretih za take norčije.Je pa tudi res da je klub šele nastal in da jih ni prav veliko notri.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To jul 27, 2004 10:12 pm

Jasmy je napisal/-a:Imam kolega ko je bil v tem klubu in je povedal da je ta stric al kar kol že pač pobral članarino si v nekaj dneh porihtal avto in potem ni blo ne sluhe ne duha več o njemu. Tk da, človk je nekako rabo dnar za vato :)

Lep pozdrav
Jasmy
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Če sep 16, 2004 7:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR So avg 21, 2004 11:33 am

TAKOLE. denar je hranjen v blagajni kluba. internetna stran je pa v predelavi tako da še ne dela. sicer pa imamo v soboto 28.8 piknik v varpoljah. nism in nebom nobenga nategnu. to pa je vse z moje strani.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR So avg 21, 2004 11:46 am

Pa še to: klub je uradno registriran. pa še nekaj 2 krat sem že klicav fante in jim povedav da gremo z klubom na srečanje pa ni bilo zanimanja tako da nas je šlo zmeraj samo trije ali štirje avti. res pa je da se zadnje čase z klubom ne dogaj dosti ampak bo v prihodnje bolše. nevem kaj naj še rečem: opravičilo vsem klubovcem ker se res zadnje čase z klubom ni dogajalo ničesar zagotavljm vam pa da bo v prihodnje bolš. pa če kdo misli da sm jas denar pospraviv v svoj žep se moti. še enkrat denar je v klubski blagajni ne pr men.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI So avg 21, 2004 11:48 am

kar se tice poškodovanega avta od srne je blo zavarovano ker vem da je zavarovalnica krila stroške

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So avg 21, 2004 12:11 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Pa še to: klub je uradno registriran. pa še nekaj 2 krat sem že klicav fante in jim povedav da gremo z klubom na srečanje pa ni bilo zanimanja tako da nas je šlo zmeraj samo trije ali štirje avti. res pa je da se zadnje čase z klubom ne dogaj dosti ampak bo v prihodnje bolše. nevem kaj naj še rečem: opravičilo vsem klubovcem ker se res zadnje čase z klubom ni dogajalo ničesar zagotavljm vam pa da bo v prihodnje bolš. pa če kdo misli da sm jas denar pospraviv v svoj žep se moti. še enkrat denar je v klubski blagajni ne pr men.

No pol da vas vidimo 28ga na ptuju! :D
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 35&start=0

Pa se blizu mate 8)

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR So avg 21, 2004 12:34 pm

NEKAJ BI ŠE DODAV? ko smo organizirali ob ustanovitvi kluba prvo srečanje v varpoljah, smo se dogovorili da se bo 2 dni prej vse pripravilo in da se bo delalo in smo poklicali vse člane in jim povedli da se bo 2 dni prej mal pospravilo jih je večina obljubilo da bojo prišli pomagat pa smo spet bili samo eni in isti. jas obljubim da bo v naprej dosti bolš
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Bostyancek
Nov uporabnik

Kraj: savinjska

Napisal/-a Bostyancek So avg 21, 2004 12:50 pm

No to je pa že boljše za prebrat! Je pa res kar si napisu, 90 % članov je včlanjenih samo zaradi tega da so dobli majice ter nalepke :ue
VOLK JE CEL, KOZA PA SITA

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado So avg 21, 2004 1:35 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:TAKOLE. denar je hranjen v blagajni kluba. internetna stran je pa v predelavi tako da še ne dela. sicer pa imamo v soboto 28.8 piknik v varpoljah. nism in nebom nobenga nategnu. to pa je vse z moje strani.

Aja??Kako pa to,da ne vemo vsi,da bo piknik,da ti se kaj bolj podrobnega ne povem??No,da cujem....!!!

Uporabniški avatar
Honda_fan
Nov uporabnik

Napisal/-a Honda_fan So avg 21, 2004 2:04 pm

Slika
tuning is not a crime, but it is a way of life

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 21, 2004 2:24 pm

Williams je napisal/-a:Da ne bo kdo mislil, da sm to js, ker imama podoben nick, on ma WILLIAMSCAR, js mam pa Williams. Da se ne bote ki na mene spravljali, ker sem tud iz zgornje savinjske :lol: .
Bom pa js vprašu, poznam dva člana tega kluba, kakšna je situacija. Z enim sem govoril pred dvema mesecema, pa je že takrat neki jamral zaradi tega kluba, ni pa nč reku, da so ga kej nategnali. V glavnem, reku je, da si pod nobenim pogojem ne bo dal gor nalepke Veni-Vidi-Vici, bom še zvedel, kok je zdej s tem :wink:

jp pa res mata zlo podobne nick-e :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 So avg 21, 2004 2:27 pm

Branko to ni odnos ne do svojih kolegov iz kluba ne do mene.Če te kličem 7x na telefon in se ne oglasiš,potem je iz kulture jasno da poklič nazaj oziroma pošlji SMS pa vpraši zakaj se gre,ne pa da ignoriraš stvar kot da ni bilo nič.
Zato so tudi tvoji kolegi in kolegice iz kluba posumuli da gre tukaj za velik nateg,glede nato da se na telefon ne oglašaš.
Kar se pa internetne strani tiče pa oba veva da ni v predelavi ampak je ena druga stvar vmes.A ne?

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So avg 21, 2004 2:54 pm

JAO,JAO,mislim da bo tole bolelo.
CARPE IMPREZAM
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov