čene ga pa poišči doma in

darkdog24 je napisal/-a:Živjo!
Toliko od mene.Upam da sem komu pomagal,če je pa kdo iz teh koncev pa imam tudi dobro novico,kajti tudi v Velenju se je odprl mislim da streetrace klub,v katerega se lahko učlanite,kjer so bolj resni.
Lep pozdrav
K0zM0 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Živjo!
Toliko od mene.Upam da sem komu pomagal,če je pa kdo iz teh koncev pa imam tudi dobro novico,kajti tudi v Velenju se je odprl mislim da streetrace klub,v katerega se lahko učlanite,kjer so bolj resni.
Lep pozdrav
ey darkdog ti bol veš.. a so to tisti ko ob petkih uzvajao po velenju?
se mi zdi da sm vidu eno nalepko na enmu avtu tk daaa če je to to pol bi se lahk menli o njihovi resnosti.... ker če sm prav ču: kdo je že privabu plavga mondeota od škifov v velenje?![]()
Jasmy je napisal/-a:Imam kolega ko je bil v tem klubu in je povedal da je ta stric al kar kol že pač pobral članarino si v nekaj dneh porihtal avto in potem ni blo ne sluhe ne duha več o njemu. Tk da, človk je nekako rabo dnar za vato![]()
Lep pozdrav
Jasmy
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Pa še to: klub je uradno registriran. pa še nekaj 2 krat sem že klicav fante in jim povedav da gremo z klubom na srečanje pa ni bilo zanimanja tako da nas je šlo zmeraj samo trije ali štirje avti. res pa je da se zadnje čase z klubom ne dogaj dosti ampak bo v prihodnje bolše. nevem kaj naj še rečem: opravičilo vsem klubovcem ker se res zadnje čase z klubom ni dogajalo ničesar zagotavljm vam pa da bo v prihodnje bolš. pa če kdo misli da sm jas denar pospraviv v svoj žep se moti. še enkrat denar je v klubski blagajni ne pr men.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:TAKOLE. denar je hranjen v blagajni kluba. internetna stran je pa v predelavi tako da še ne dela. sicer pa imamo v soboto 28.8 piknik v varpoljah. nism in nebom nobenga nategnu. to pa je vse z moje strani.
Williams je napisal/-a:Da ne bo kdo mislil, da sm to js, ker imama podoben nick, on ma WILLIAMSCAR, js mam pa Williams. Da se ne bote ki na mene spravljali, ker sem tud iz zgornje savinjske.
Bom pa js vprašu, poznam dva člana tega kluba, kakšna je situacija. Z enim sem govoril pred dvema mesecema, pa je že takrat neki jamral zaradi tega kluba, ni pa nč reku, da so ga kej nategnali. V glavnem, reku je, da si pod nobenim pogojem ne bo dal gor nalepke Veni-Vidi-Vici, bom še zvedel, kok je zdej s tem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov