Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 3:46 pm

menjekul je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Mislim, oziroma menim, da zadnji stavek sploh nima smisla na tem forumu, ker vsaj odkar sem jaz tu še nobenega niste bannali, ker ga itak ne morete al kak gre to...

tebi courage pa tu povem, ker je druga debata zaklenjena. od kje za vraga maš pravico spraševat kaj je kdo po naciji :?: :!: :evil: mind ur own business and let us not get nazi and shit....please 8)

gre za cisto provokacijo in to povsem po nepotrebnem. gajota je že tako težko umirit zato prosim ne s takimi or we all get our butts kicked :? (from forum palice and shit :EE )

jst pravim asstraffic.com ruls :twisted: :twisted:

p.s: saab je good good 8) . črna je res najbolj dolgočasna barva na tem avtu :roll: in mora bit metalik in mora bit aero :wink:

Daj ne se takoj penit, vprašal sem ga ker je po narodnosti isto kot jaz. ne vem kje ti zdaj tu vidiš provokacijo ? Sicer pa mama z gajotom debato po PM-ih. Đizs tu je res neko sovražno vzdušje ej...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 29, 2004 3:51 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:*cenzura*

Hvala, enako tudi tebi :EE

Ce bi se vsi znali zadrzat, tako kot Gajo, bi bilo prav kul 8)

No, pa salo na stran. Ce prav razumem, je tole FORUM, kar po definiciji pomeni "mesto za razprave". Beseda sicer izvira se iz starorimskih casov, pomen pa ostaja enak vse do danes. Za razpravo pa sta ponavadi potrebna najmanj dva (ali vec) sogovornika, ki imata razlicni stalisci. Kadar se vsi strinjajo, se tudi debata hitro neha, oz. je nesmiselna. Cisto nekaj drugega pa je seveda kultura komunikacije, ki pa je temeljna dolznost vsakega posameznika, zeljnega sodelovati v razpravi.

Zdaj, ko smo to razcistili, se spet vrnimo na temo. Gajo, zanima me, zakaj ti SAABi niso vsec? Ti ni vsec oblika in koncept avtomobila, ali pa imas morda z njimi kaksne negativne izkusnje? Vesel bom, ce nam jih bos zaupal :wink:

saab je men zelo vsec saj ko sm se vozil kamion sem imel najrajsi prav scanio ter volvota sam mi smo se pogovarjali o necem drugem glede necesa drugega !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jul 29, 2004 4:01 pm

Courage™ je napisal/-a:Daj ne se takoj penit, vprašal sem ga ker je po narodnosti isto kot jaz. ne vem kje ti zdaj tu vidiš provokacijo ? Sicer pa mama z gajotom debato po PM-ih. Đizs tu je res neko sovražno vzdušje ej...

ma daj no :roll: poleg vseh smajlijev in mižikanj ti vidiš sovražno vzdušje :?: đizs :roll:

če maš že vse na pm potem tam sprašuj taka vprašanja :?

p.s: ime gajo pa tvoja registracija mb @ lane ne morata ravno označevat indije ali kitajske :mrgreen: (hec :wink: s tem sem želel povedat, da se vse hitro da razbrat .........just don't get mad :wink: i'll be there in the corner quiet in bom mesil sise :mrgreen: )

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Če jul 29, 2004 4:06 pm

gajo_g je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:*cenzura*

Hvala, enako tudi tebi :EE

Ce bi se vsi znali zadrzat, tako kot Gajo, bi bilo prav kul 8)

No, pa salo na stran. Ce prav razumem, je tole FORUM, kar po definiciji pomeni "mesto za razprave". Beseda sicer izvira se iz starorimskih casov, pomen pa ostaja enak vse do danes. Za razpravo pa sta ponavadi potrebna najmanj dva (ali vec) sogovornika, ki imata razlicni stalisci. Kadar se vsi strinjajo, se tudi debata hitro neha, oz. je nesmiselna. Cisto nekaj drugega pa je seveda kultura komunikacije, ki pa je temeljna dolznost vsakega posameznika, zeljnega sodelovati v razpravi.

Zdaj, ko smo to razcistili, se spet vrnimo na temo. Gajo, zanima me, zakaj ti SAABi niso vsec? Ti ni vsec oblika in koncept avtomobila, ali pa imas morda z njimi kaksne negativne izkusnje? Vesel bom, ce nam jih bos zaupal :wink:

saab je men zelo vsec saj ko sm se vozil kamion sem imel najrajsi prav scanio ter volvota sam mi smo se pogovarjali o necem drugem glede necesa drugega !!

Me veseli, da ti je vsec :D

Dajta vidva s SAFRANEom zakopat bojno sekiro, proooooosim :wink:

Saj ste sami fejst fantje tukaj, kot vidim, pa je res skoda, da se kregate, sploh pa zaradi neumnosti :(

Izgleda, da so nam vsem vsec SAABi, gremo rajsi enkrat skupaj na :pivo

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jul 29, 2004 4:06 pm

menjekul je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Daj ne se takoj penit, vprašal sem ga ker je po narodnosti isto kot jaz. ne vem kje ti zdaj tu vidiš provokacijo ? Sicer pa mama z gajotom debato po PM-ih. Đizs tu je res neko sovražno vzdušje ej...

ma daj no :roll: poleg vseh smajlijev in mižikanj ti vidiš sovražno vzdušje :?: đizs :roll:

če maš že vse na pm potem tam sprašuj taka vprašanja :?

p.s: ime gajo pa tvoja registracija mb @ lane ne morata ravno označevat indije ali kitajske :mrgreen: (hec :wink: s tem sem želel povedat, da se vse hitro da razbrat .........just don't get mad :wink: i'll be there in the corner quiet in bom mesil sise :mrgreen: )

gajo je moj nik drgac ime mi je pa Goran GAjić ! :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2004 8:01 pm

Ok zaj pa dovolj s sranjem, in nazaj k Saabu. Škoda da ni smajla ko bi tak srčki letali po luftu, ker polek Saaba sem jaz tak :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Če jul 29, 2004 8:49 pm

Zanima me, ce je kdo od vas ze kdaj imel SAABa in kateri model? Kako ste bili z njim zadovoljni :?:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov