Debate, ki niso vezane na ostala področja...

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Pe jul 30, 2004 9:01 am

Svoj čas so bili tudi neki policaji tu prijavljeni...

Zakaj ni tukaj nobenega njihovega komentarja? So morda vsi na dopustu?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jul 30, 2004 10:30 am

Jeba je če te dobita taka debila ko sta tebe omelo, taki nimajo kej iskat v uniformi :evil: , ampak pomoje sta tud onadva dobila svoje...upam da!...ni bla sam lažja disciplinska verjetno...A si jih še kdaj vidu, če sploh še delata v policiji? :wink:

Je pa jeba tud s takimi kreteni v policiji, k so boruta007 mleli, tud takih je dost, da ma vsak k je kolkrtok na cest kako slabo izkušnjo z njimi, ampak tko k je edn že reku, dokler si sam, je bolš da ne špilaš "rambota" ker si ga najebu, ker tud če gresta mim pooblastil, lahko kasnej bore malo nardiš, ker bosta DVA policista trdila svoje, ti SAM pa svoje in si že vnaprej potegnil kratko...na žalost, da me ne bo kdo narobe zastopu...

Tle jih pa nimam kej zagovarjat...tud taki kreteni se najdejo... ampak niso pa vsi takšni pišem zato, ker je verjetno petersova izjava letela na tiste, ki smo jih kdaj zagovarjali, ampak živa resnica je, da se tle gor samo pluva po njih, če je pa kaka dobra stvar pa ne najde placa na forumu, to sm že velikrat napisu :wink: ampak da obstajajo tud kreteni v policiji pa nism nikol dvomu, samo ne vseh v en koš metat :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Pe jul 30, 2004 10:31 am

Mene najbol zanima kaj lahko naredim če opazim da pilicaj dela "napako" v svojem "postopku" nekateri bi resno rabli tablete proti idiotizmu. Sicer ideja da zavsako ko se srečaš z policajem začneš na skrivaj snemati avdio postopka z mobitelom ali kakšno drugo napravo :wink: če bi usak to delu bi kmalu razrečli idiotizem s policije, dobimo dokaz.
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 30, 2004 11:19 am

So policisti in so policisti
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

miha
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a miha Pe jul 30, 2004 11:50 am

Še ena moja prigoda iz hrvaške leta nazaj.

Sva šla z ženo v Pula ma biker fest z trajkom in se lagano peljem po hrvaških vasicah, saj je na vsaki tabli pisalo radarska kontrola. V četrtem selu evo radarska kontrola in me ustavijo. Ne zaradi hitrosti ampak firbec, trike, dolge vilce, krom, usnje in podobno. Tako me sprašujeta cca 20 minut in mimo pade nemc z BMW 850i, na oko približno 120-140 čez selo. Stari policaj ga pogleda in zine: Ovaj je bio brzi. In tebi nič meni nič me sprašujeta dalje.

Če bi se jaz vozu 120, bi me sigurno zaprl za en teden.
Rekli so da tu ni poti, jaz sem jih videl na tisoče !!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe jul 30, 2004 12:10 pm

To smo mi v NM gledal lani iz gostilne. Pod avtobusno se je okol vozu en policaj z kolesom. Pa je šel en čez cesto pa ga ustavi pa začne pisat kazen. Un se je seveda neki buni. Pol pa fora prpela avtobus ustavi in gre dol ene 20 komadov. Avtobus odpelje uni pa vsi u en šus čez cesto. Policaj jih pogleda pol se pa samo nazaj na unga reveža obrne pa kazen piše. To je dokaz da policaje bili ku.. za zakon ampak samo za normo in svojo plačo.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jul 30, 2004 1:24 pm

Nimajo glih norme za postavlat, tko ko u fabrikah, niti nimajo plače višje če jih več poštrafajo, tak da ne neumnosti zdej začet govorit, sploh če stvari očitno ne poznaš :wink:
Če bi štrafal sam za svoj zadovoljstvo, ne bi nbenga štrafal, ker s tem sam sebi delo nardijo, kr morjo pol pisat, pa pisat, pa pisat...on nima nč od tega :wink:
To je njegov šiht, a vam res ni jasn, sej un k te zagrebe na pokopališču tud ni kriv da si crknu, on te pač pokople ker je to njegov del :wink: ...sej ne rečem, res so nekteri bedaki, ampak takele cvetke o normah in višji plači :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe jul 30, 2004 2:12 pm

Rippy je napisal/-a:Mene najbol zanima kaj lahko naredim če opazim da pilicaj dela "napako" v svojem "postopku" nekateri bi resno rabli tablete proti idiotizmu. Sicer ideja da zavsako ko se srečaš z policajem začneš na skrivaj snemati avdio postopka z mobitelom ali kakšno drugo napravo :wink: če bi usak to delu bi kmalu razrečli idiotizem s policije, dobimo dokaz.

Tako je ! Posnet je treba !
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe jul 30, 2004 2:14 pm

Kolkr jst vem se tega sploh nesme nardit.

Je pa fora da potem to anonimno pošleš na postajo pa da slišijo. Drugače pa nimaš kej iskat po mojem.

LP
The MAN

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe jul 30, 2004 2:36 pm

policaji imajo vedno prav,tako je bilo in tako bo ostalo

vedno te Slika
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe jul 30, 2004 2:47 pm

killah bee je napisal/-a:policaji imajo vedno prav,tako je bilo in tako bo ostalo

vedno te Slika

loool

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe jul 30, 2004 3:22 pm

salesky je napisal/-a:Kolkr jst vem se tega sploh nesme nardit.

nalog pa ta sranja :evil:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe jul 30, 2004 3:45 pm

Rippy je napisal/-a:Slovenski policisti so res neki drugega....usaj tamladi, mislijo da so nasploh carji pa da so nad zakonom, sem že doživeu par stvari, hrvaški policaji so zares dobri proti njim.

Je res, sam najds pa tud take k zlo radi j***** v glavo. So dobri in slabi, to je logicn :D
There is no time...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe jul 30, 2004 3:51 pm

Slide je napisal/-a:Nimajo glih norme za postavlat, tko ko u fabrikah, niti nimajo plače višje če jih več poštrafajo, tak da ne neumnosti zdej začet govorit, sploh če stvari očitno ne poznaš :wink:
Če bi štrafal sam za svoj zadovoljstvo, ne bi nbenga štrafal, ker s tem sam sebi delo nardijo, kr morjo pol pisat, pa pisat, pa pisat...on nima nč od tega :wink:
To je njegov šiht, a vam res ni jasn, sej un k te zagrebe na pokopališču tud ni kriv da si crknu, on te pač pokople ker je to njegov del :wink: ...sej ne rečem, res so nekteri bedaki, ampak takele cvetke o normah in višji plači :lol:

LP

Nisem hotu rečt da bo mel zdej pa višjo plačo. Samo vsen pa ve da kakšno kazen pa vsen more dat pa ktermu zatežit da mal bolš zgleda drgač ga pa boli k.. Tako kot si reku to mu je šiht drgač se pa glih tolk sekira za predpise kot ostali. To sem hotu rečt.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe jul 30, 2004 5:32 pm

Meni je pa danes en clanek iz Dela dal misliti. In sicer govori o dvema mladima policistoma (21 in 22 let mislim da), ki sta preganjala starejsega gospoda v volvu V70 in pri tem naredila totalko iz policijskega opla, ker naj bi ju pri poskusu prehitevanja in ustavljanja ta gospod zrinil s cesta, tako da sta zletela v zivo mejo pa se kotalila in ne vem kaj se... ma falus ju je zrinil! Gusterja sta mislila da sta glavna frajerja in sta se vsa zelena zapodila za tipom in pol ko ju je odneslo s ceste je pa treba najti krivca! Krivca sta ona dva sama, ki sta se pognala za fotrov v volvu... sta si mislila no zdej pa poglejte kaj policija lahko pocne. Sej nebi nic rekel, ce bi bila policijska patrulja z enim izkusenim policajem in gusterjem... sam tko k sta bla pa dva gusterja v avtu pa nic ne verjamem! pišuka pa se mi jim dajemo kruh... :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jul 30, 2004 5:38 pm

Ja ta mlada banda je res ena ziva zalost. Se najde tudi kaksen starejsi, ko drzi boga za j***a. Sam imam zaenkrat se dobre izkusnje z njimi in se nisem dozivel kakega jebanja v glavo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jul 30, 2004 5:39 pm

no da ne bomo površni...škifa, sicer mlečnozobca stara 22 in 23 let sta drvela na (kao) nujni vožnji, "gospod" v volvu pa je bil nabasan kot mina in v trenutku, ko sta ga hotela prehiteti, je model zavil v levo in ju butnil s ceste...kasneje je napihal 1.5...

...še zmeri se mi pa zdi skrajno perverzno, da dajejo mulčkom poput mene v roke pištole, s katerimi naj bi po potrebi streljali in avte, s katerimi naj bi po potrebi divjali...pol pa streljalo v modele z mobiteli in se prevračajo na streho...lepo vas prosim :roll: ...

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Pe jul 30, 2004 5:49 pm

Škoda vsake besede o takih policajih....morem pa poudarit da niso vsi enaki...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe jul 30, 2004 6:06 pm

tadejd je napisal/-a:Škoda vsake besede o takih policajih....morem pa poudarit da niso vsi enaki...

to maš res 8)

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Pe jul 30, 2004 6:26 pm

no jst nisem meu glih incidenta, sam je blo pa zajebavnaj v mozak :!:

Biu sem na bencinski 2km stran od doma. Se odpeljem z bencinske proti domu, vse lepo po pravilih, ker sem vidu da so zamenoj. Pridem domov parkiram pred garažo, grem n iz avta, da bom odpru garažo pa stopi en policist iz kible pa pride do mene in mi reče, da mi zadnja luč ne gori in da sem se pelu po enosmerni vnapačno smer. Ok sej je blo vse res, sam po eno smerni sem se pelu 2m[/b] glih tolk, da sem zaviu pred garažo, ker živim v bloku. ker drugalč bi mogu it okol bloka, to pa noben ne dela! In pol mi teži, kje sem biu, da mi bo kazen napisu za ta dva prekrška, če ati ve da mam njegov avto,... (avto je na njega pisan) Jst sem biu cist lepo vse prijazen, pol mi je pa sam zapisnik naredu pa neki sem mogu podpisat, da se je vidlo da mi je dau sam opozorilo. Mislim, koja mu je fora, da me gre tko jebeat ob 1zjutri, ko grem dam spat!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov