Hja, to je težko rečt, ist način vožnje...lahko enak hitro, vendarle pa ma vsak svoj stil, popolnoma drugačen ob istem hitrostnem povprečju...tle na forumu se res dosegajo rekorne porabe, v smislu rekordnega minimuma...
No perica da ti še pojasnim kaj sm mislu z "načinom vožnje"...
Sam večinoma vozim zelo hitro, kjer je le to dost varno...R5 mi pije krepko čez 10l/100km, s tem da je vseen tud kr neki na easy vožnje (predvsem ko je punca kopilot

)
Ko sm enkrat
šparu, in sm nalašč pol računu porabo je pršlo tm 7,5 nekje...večinoma relacija...recimo Trbovlje-Bled ipd...
Pol pa enkrat fotr pohaca en tank, k je mel svoj avto v popravilu...katastrofa...6,3 l/100km

...Pa vprašam kak je vozu, pa prav normalno, pa kukr ga poznam to ni niti penzionersko, niti divjaško...
Drugi primer...Audi A4 1.8...fotr nardi okrog 500km z cca 45 litri, kar znese okoglih 9...men ponavad pije okrog 10, da bi pršu na 9 ni in ni varjante...tud če gre počas...če se pa mudi pol je pa seveda "mal" več...
Še tretji primer..Clio Dci...od punce fotr ma povprečno na tem avtu 3,9 po potovalnem rač. Večina relacija Trbovlje-LJ...Prejšnji teden sva šla s punco s tem avtom na morje in glej ga zlomka...poraba je narasla na 4,5...res je bla v Portorožu gužva ampak, hudiča
Pa mi ni na pamet padl da bi ga tišu kej...nič, zero, nada, niente, nichts...zaljubljeno uživaško, torej lepo počasi ves čas...Kako sm dvignu porabo več ko za pol litra...nimam pojma
Torej...isti avto, počasna vožnja, pa taka razlika, pa se fotr ni kej ekstra matru...jz pa prov delu na tem da bi čim manj pohacu...zakaj??? Zarad različnega načina vožnje...pa je bla hitrost pri meni kvečjemu manjša ko pri fotru...samo jz očitno prevečkrat deskam...torej tud če šparam me mal zavede in ga rad do podna stisnem, ko pospešujem...brez potrebe seveda

ops:
Očitno sm preveč zares vzel en rek iz Jokerja k sm ga enkrat zasledil..."gas do daske...ajd skloni več tu dasku"

Pol pa ni pa ni "lepe" porabe...je pa užitek je*i ga
Hotu sm povedat, da nekomu, sploh tistmu ki rad hitr vozi, težko rata porabo zbit ornk, ker je nekak navajen avto tiščat in kljub temu da se recimo z frendom skup na morje peleta, je lhk z istim avtom tud en litr al pa še več razlike...recimo, prestavljanje pri višjih vrtljajih, večkrat gas do podna, tud v nizkih vrtljajih, dodajanje vmesnega plina(to je sicer bolj prdec v veter, pa vseen) itd itd...
Matr sm se razpisu...zdej grem pa raj spat, kr že filozofiram
LP